Το μπάσκετ του Άρη εκπέμπει SOS!:

Ο Άρης εκπέμπει SOS κυρίως προς τους μετόχους του! Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων και εκεί να παρθούν αποφάσεις που αφορούν την ύπαρξη του τμήματος! Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι το ζήτημα της αγωνιστικής ενίσχυσης είναι πολύ δευτερευόν σε σχέση με ότι (δεν) συμβαίνει στο τμήμα μπάσκετ.

Όσοι πίστευαν ότι το πρόβλημα του Άρη θα τελειώσει με την ρύθμιση της οφειλής προς την εφορία έσφαλλαν. Το πρόβλημα του Άρη δεν είναι ούτε καν οι οφειλές που υπάρχουν προς τρίτους, ούτε το αν θα “βγει” ή όχι η φετινή χρονιά. Το πρόβλημα του μπασκετικού Άρη είναι η εγκατάλειψη που έχει δεχτεί από όλους και κυρίως από τους μετόχους (εξαιρείται ο Τζεβελέκης που πλήρωσε το 90% της προκαταβολής στην εφορία), αλλά και από την ΣΑΡΙΣΑ.

Αυτά για αυτούς που ονειρεύονται 3 μεταγραφές(βάζω μέσα και τον Αλεξανδρή…).
Το θέμα είναι η οικονομική εξυγίανση και όχι το αν θα βγούμε 3οι…

Εγώ απορώ γιατί να ζητάμε από τη ΣΑΡΙΣΑ λεφτά, όταν υπάρχουν μέτοχοι της ΚΑΕ που βάζουν λεφτά στην μπάλα κι έχουν γραμμένο εδώ και χρόνια το μπασκετικό τμήμα!

Ελπίζω η γενική συνέλευση να είναι η αρχή για κάτι καλό-επιτέλους-κι όχι πάλι ευκαιρία για ηρωικές/απολογιστικές δηλώσεις…