Το μετέωρο βήμα του Αρη | Sport.gr:

Οι μέτοχοι ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει στο εσωτερικό της ομάδας. Γνωρίζουν τη διάσταση απόψεων που υπάρχει μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, με τα υπόλοιπα μέλη. Γνωρίζουν (επίσης) τα πρόσωπα που θέλουν να σχηματίσουν διοίκηση Πρωτοδικείου. Αρα λοιπόν δεν υπάρχει το «εάν» διότι στη διάρκεια της ημέρας έλαβαν χώρα τόσες πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ των εμπλεκομένων που οι λύσεις είναι γνωστές.
Λύση Νο1: Οι μέτοχοι δίνουν τη συγκατάθεσή τους στην δημιουργία διοίκησης Πρωτοδικείου που θα σχηματιστεί από νυν μέλη του δ. σ. και της ΣΑΡΙΣΑ, δίχως όμως να υπάρχει η προοπτική παροχής εγγυήσεων για το σύνολο των χρεών που βαραίνουν επί του προσωπικού τους κ. κ Θανάση Τζεβελέκη, Γιάννη Δαμιανίδη γεγονός που θέτει ως όρο πρώτος.
Λύση Νο2: Απορρίπτουν την λύση Πρωτοδικείου και υπό το καθεστώς των παραιτήσεων όλων των μελών του δ. σ. πλην του Γιάννη Δαμιανίδη, θα κληθούν να κοιτάξουν κατάφατσα την σκληρή πραγματικότητα δίχως την οικονομική στήριξη της ΣΑΡΙΣΑ. 

Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Γιατί το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνύπαρξη του νυν προέδρου με τα νυν μέλη του δ. σ. και με τη χρηματοδότηση της ΣΑΡΙΣΑ, δεν υφίσταται. Το γυαλί στις σχέσεις των δύο πλευρών δεν έχει απλά ραγίσει, έγινε χίλια κομμάτια.


Αυτά που φαίνονται από χιλιόμετρα και τα λέμε όλοι μας τόσο καιρό, τα λέει κι ο Βλαχόπουλος, που-λογικά-τα ξέρει κι από μέσα…

Εγώ ένα πράγμα ξέρω…
Αν θέλανε να βρουν λύση,θα την είχαν βρει…
Απλά είναι γλυκιά η εξουσία και κανείς δε θέλει να τη χάσει…

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Night καλησπέρα ,

ξέρεις αν την Κυριακή θα έχουμε τηλεοπτική κάλυψη ?

Ευχαριστώ

Χάρης

Anonymous

Σύμφωνα με το site του εσάκε δεν έχουμε τηλεοπτική κάλυψη, την επόμενη εβδομάδα με τον καοδ λέει ότι θα μας δείξει. Τώρα στην Ελλάδα είσαι και έχοντας αυτόν τον εσάκε με πρόεδρο τον οικονομίδη ποτέ δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει…

Παναγιώτης.