Το “μαύρο κουτί” της συντριβής

Οι αλλαγές

Ο Τζέρεμι Χαντ θα αποχαιρετήσει τον Αρη. Ο Αμερικανός ήταν μια κακή επιλογή. Ο Χαντ είχε δεσμευτεί για την κατάσταση του γονάτου του, τα αποτελέσματα των εξετάσεων απέδειξαν το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Αρης θα μπει στη τελική ευθεία των συζητήσεων με τον Τζερόμ Κόλεμαν. Υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο, μπορεί αυτός ο Αμερικανός να του λύσει τα προβλήματα, αλλά έχει στερέψει το πηγάδι των διαθέσιμων λύσεων. Επί του αγωνιστικού, υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Το θετικό είναι ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα ανακοινωθούν δύο επιτυχίες που δεν σχετίζονται με το αγωνιστικό. Σχετίζονται με το χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ. 

Τουλάχιστον να φέρουμε κάποια χρήματα στην ομάδα… 

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
skoraris

1. πως να εξηγηθεί η “αρνηση” του Χαρίση να παίξει μπάσκετ, κυρίως επί Αλεξανδρή;
2. πως να εξηγηθεί η εμμονή και των δυο κοουτς στον καραποστόλου; με τον πανελευσινιακο ηταν καταλυτης στο α μπει ο αντιπαλος ξανα στο ματς, ενω με τον πανιωνιο ηταν καταλύτης στο να μην μπει ο Αρης εξαρχής
3. Πως να ερμηνευθεί το άνευρο, ατονο στυλ των παικτων μας για τεραστιες χρονικες περιοδους;
4. Οτι οι αντιπαλοι μας παιζουν ζώνες ατελείωτες και εμεις δεν μπορουμε να βρούμε μια μικρη τρυπα προς το καλαθι;

Anonymous

ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΜΑΛΝΤΡΟΟΥ, ΚΕΡΟΥΣ, ΝΤΕΪΒΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΣΑΛΙΤΣ, ΚΡΟΛΛΟ, ΝΤΟΥΒΝΙΑΚ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ, ΝΕΑΡΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ π.χ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΕΡΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΧΑΡΙΣΗΣ, ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ.
Ο ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΑΡΑΣ ΠΛΕΕΙ ΣΕ ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ.
ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΣΚΑΖΕ ΚΑΙ Ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΗΚΑ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
YELLOW