Το μήνυμα του Λευτέρη Αρβανίτη για τα γενέθλια του Άρη.

Ο Άρης συμπληρώνει σήμερα (25/3) 101 χρόνια ζωής και ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, έστειλε το δικό μήνυμα.

 

Αναλυτικά: «Η σημερινή μέρα είναι μέρα γιορτής για όλη την Ελλάδα, με την επέτειο της επανάστασης του 1821. Η γιορτή, όμως, είναι διπλή για ένα μεγάλο κομμάτι της χώρας μας, αφού σαν σήμερα γεννήθηκε ένας σύλλογος που ξεπέρασε τον όρο «ομάδα» και εξελίχθηκε σε ένα κοινωνικό φαινόμενο. Ο Άρης μας…

 

Για όλους εμάς που γεννηθήκαμε με τον Άρη στην καρδιά μας, η σημερινή δεν είναι μόνο μέρα γιορτής, αλλά και ευθύνης. Ευθύνης για να ξαναφέρουμε το σύλλογο εκεί που του αρμόζει: στην ελίτ. Το επιτάσσει το DNA του συλλόγου, το επιτάσσει η ανάγκη για να βιώσει νέες χαρές ο πολυπληθής κόσμος του ΑΡΗ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο σύλλογος να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε όλα τα τμήματα και να ξανακάνει υπερήφανους τους μυριάδες φίλους του σε όλη την Ελλάδα.

 

Εμείς από την πλευρά μας, ως Άρης Κ.Α.Ε., παλεύουμε καθημερινά γι’ αυτόν το στόχο και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο είμαστε σ’ αυτήν τη θέση. Σε μία δύσκολη για το σύλλογο εποχή, το τμήμα μπάσκετ κρατά ψηλά τη σημαία του Άρη και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανέβει αυτή η σημαία ψηλότερα. Η διπλή προσπάθεια, για την οικονομική εξυγίανση και την αγωνιστική άνοδο, είναι επίπονη, αλλά όταν υπηρετείς τον ΑΡΗ δεν υπάρχει «πόνος» και κούραση, παρά μόνο υπερηφάνεια.

 

Ενωμένοι, σαν μία γροθιά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

 

Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά…».