Στόχος των ιθυνόντων της ΚΑΕ είναι να λυθούν γρήγορα ακόμα δύο ban, όπως έγινε με τον Μπάκνερ: Με εξόφληση. Οι περιπτώσεις των Ουίλ Κάμινγκς και Κάιλ Ουίβερ είναι οι χαμηλότερες, οικονομικά, από τις υπόλοιπες, και πιθανότατα θα προχωρήσουν πρώτες.

Έχοντας λύσει σχετικά γρήγορα τρία ban, ο ΑΡΗΣ θα έχει διπλό κέρδος. Αφενός θα στείλει ένα μήνυμα προς τη FIBA ότι, έστω και με μία καθυστέρηση, είναι συνεπής στην υπόσχεσή του για διευθέτηση των σχετικών υποχρεώσεων. Αφετέρου, θα στείλει ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους πέντε πιστωτές ότι είναι αποφασισμένος να τελειώνει με τις υποθέσεις τους.

Οι πιστωτές που επ(αν)έφεραν τα ban έτυχαν κακής αντιμετώπισης από τον ΑΡΗ, τόσο όταν αποχώρησαν με οφειλές (2016-17, 2017-18), όσο και όταν υπέγραψαν για να λυθούν τα ban την πρώτη φορά (Αύγουστος 2019), αφού πήραν μία προκαταβολή και πέραν τούτου ουδέν. Πρέπει, λοιπόν, να πειστούν ότι αυτήν τη φορά θα πάρουν τα χρήματά τους. Στις συγκεκριμένες υποθέσεις, ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να κλείσει την εκκρεμότητα με διακανονισμούς, αφού τα ποσά είναι υψηλά.

Πηγή: Το γοργόν και χάριν έχει | AllAboutARIS.com

Όλα με δόσεις , όλα τα διακανίζω , ελάτε κόσμε ( όχι εσύ Πετράτο…)

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments