Εδώ και λίγες μέρες, έχει σταλεί στον Νίκο Λάσκαρη μία επιστολή, με την οποία τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής ζητούν από τον μεγαλομέτοχο μία εξουσιοδότηση, προκειμένου να συσταθεί μία ομάδα που θα “τρέξει” τα καθημερινά ζητήματα της Κ.Α.Ε., από την στιγμή που ο Λάσκαρης παραμένει άπραγος και τα προβλήματα που χρίζουν επίλυσης ολοένα και πληθαίνουν και δεν γίνεται να χάνεται άλλος χρόνος.

Επιπλέον, στο μυαλό των ανθρώπων του ΑΡΗ είναι και η σύσταση διοίκησης πρωτοδικείου, αλλά αυτή είναι μία διαδικασία που θα δρομολογηθεί μέσω του Ερασιτέχνη, εφόσον αποφασιστεί να γίνει.

Μεταξύ άλλων, ειπώθηκε να γίνει μία προσπάθεια προκειμένου και άλλοι Αρειανοί επιχειρηματίες να ταχθούν στο πλευρό των Αρειανών επιχειρηματιών που εδώ και καιρό έχουν καταθέσει την πρότασή τους στον Λάσκαρη, ώστε να μεγαλώσει και ο αριθμός των χρημάτων που θα διατεθούν για την Κ.Α.Ε.

Source: Το αίτημα της πενταμελούς επιτροπής στον Λάσκαρη | AllAboutARIS.com

Για πρωτοδικείο μας βλέπω να πω την αλήθεια , αλλά εδώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σε σχέση με το ΔΣ της ΚΑΕ και τις εξουσιοδοτήσεις της.

Ποιος είναι ο ο Σουλάκας Αλέξανδρος;

Το αρχείο που βλέπετε είναι το τελευταίο μας ΔΣ ( 25/07/17 ):

ΔΣ καε

Σε αυτό αναφέρεται και ποιοι έχουν την εξουσιοδότηση να υπογράφουν για την ΚΑΕ και σε ποιο τομέα.

Πρόεδρος ( Αρβανίτης ) και Διευθύνοντας Σύμβουλος ( Νίκος Λάσκαρης ) και Εντεταλμένος Σύμβουλος ( Μάνος Λάσκαρης )  πρέπει να υπογράφουν και ανά δυο για κάτι

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ελευθέριο Αρβανίτη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Νικόλαο Λάσκαρη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Εμμανουήλ Λάσκαρη να εκπροσωπούν και δεσμεύουν την εταιρεία έναντι παντός τρίτου και πάσης αρχής.
Οι ανωτέρω θα ενεργούν ανά δύο και με οποιονδήποτε συνδυασμό δια μόνης της υπογραφής τους τιθεμένης υπό την εταιρική επωνυμία.

Οκ μέχρι εδώ , αλλά

Σε περίπτωση απουσίας, ή κωλύματος των Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, (ή κατόπιν εξουσιοδότησης των Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας προς τον Εντεταλμένο Σύμβουλο), ή μόνου του Διευθύνοντα Συμβούλου, το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα εξουσιοδοτεί τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Εμμανουήλ Λάσκαρη, να αναπληρώνει αυτόν και εκπροσωπεί και δεσμεύει την εταιρεία σε όλες τις σχέσεις και συναλλαγές της, με μόνη την υπογραφή του/της τιθεμένης κάτω από την σφραγίδα της εταιρείας.

Κοινώς ο Μάνος Λάσκαρης μπορεί από μόνος του να υπογράφει ότι θέλει , οπότε παρόλο που ο Αρβανίτης έχει παραιτηθεί , οι Λασκαραίοι από μόνοι τους μπορούν να συνεχίσουν να τρέχουν την ΚΑΕ ( όπως την τρέχουν ).

Αλλά το κλου για μένα ( και κάτι που δεν το ήξερα είναι αυτό )

γ) Στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας και για την κάλυψη των αναγκών της εταιρείας,ορίζεται ως ταμειακός διαχειριστής ο Σουλάκας Αλέξανδρος … ο οποίος και θα υλοποιεί τις σχετικές εντολές μόνου του Εντεταλμένου Συμβούλου, υπό τους όρους του παρόντος. Στα καθήκοντα
του ταμειακού διαχειριστή εντάσσονται ιδίως η κίνηση των λογαριασμών της Εταιρείας σε οποιαδήποτε Τράπεζα, οργανισμό ή Ταμείο, το άνοιγμα νέων λογαριασμών, οι κάθε μορφής εισπράξεις (εσόδου ή χρηματοδότησης), καθώς και κάθε είδους ανάγκη κάλυψης
εξόδου που αφορά την εταιρεία.

Αν ψάξετε στο ίντερνετ το όνομα αυτό ( που εγώ δεν το έχω ξανακούσει ) , αυτός ο κύριος είναι Επιχειρηματικός Σύμβουλος, Σύμβουλος επενδύσεων και λογιστής.

Αυτός λοιπόν ο κύριος , που δεν τον έχω ξανακούσει σε σχέση με τον Άρη , είναι ταμειακός διαχειριστής της εταιρείας , υλοποιεί εντολές του Εντεταλμένου Συμβούλου και κινεί έναν λογαριασμό της εταιρείας .

Δεν ξέρω , μπορεί να είναι φυσιολογικό αυτό , μπορεί να είναι γνωστό γενικά αυτό ( δεν ακούω και ραδιόφωνα  , ούτε διαβάζω κι εφημερίδες εγώ μήπως κι έχει ακουστεί γενικά ) , αλλά αυτό μου φαίνεται περίεργο.

Αυτό δεν έγινε τώρα , ήταν τουλάχιστον ένα χρόνο που βλέπω τα ΔΣ ενημερωτικά.

Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ,ας το γράψει παρακαλώ , να μου λύσει και την απορία.

 

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dorian gray

Επιχειρηματικός Σύμβουλος, Σύμβουλος επενδύσεων και λογιστής.
Όπως ακριβώς το γράφεις.

dorian gray

Με “μας” δεν έχει σχέση, αλλά η Αθλητική Ανώνυμη Εταιρεία ανήκει εξ ολοκλήρου σε άλλον.

Jim Patras

Με μια πρόχειρη έρευνα,κατάγεται από την ορεινή Ναυπακτία,μεγάλωσε στο Αιγάλεω,έχει γενέθλια την επόμενη εβδομάδα..

Sam Vincent

Αν είναι παρόν ο Νίκο στο πάρτυ αναλαμβάνω εκτός από την ηχητική κάλυψη και το djing , τις τούρτες ,,τα ζαρζαβατικά (ώριμα) ,την πίσσα και τα πούπουλα .