Με τι όρεξη να συζητήσω για την ομάδα που θέλω όταν δεν ξέρω σε τι πρωτάθλημα θα συμμετέχει; Ή μάλλον ξέρω και γι’αυτό το λόγο δε μου κάνει κέφι να το συζητάω.Πρωτάθλημα με 2 ομάδες που δεν τις ενδιαφέρει καν αν θα βρίσκουν αντιπάλους για να παίζουν.Πάνω που τα τελευταία χρόνια είχε γίνει μια καλή προσπάθεια με κάποιους επιχειρηματίες (Βωβός,Λιανός,Κυριακού,Τζεβελέκης, ακόμα και Δρόσος) για την αναβάθμιση του αθλήματος, όλοι πλην του τελευταίου που αποδείχτηκε απατεώνας, δεν άντεξαν.

Και πως να αντέξουν όταν σε σύνολο τα εισητήρια των αντίστοιχων ομάδων δεν φτάνουν τις 10.000 μ.ο. Ο ΕΣΑΚΕ, με τη προεδράρα τον Οικονομίδη δεν φροντίζει ούτε στο ελάχιστο να προασπίζει τα συμφέροντα των ομάδων.Αλήθεια ο Λιανός γιατί δεν υποστηρίχθηκε καθόλου για πρόεδρος;Κι έχουμε και απαιτήσεις να μας σέβεται σαν χώρα η Euroleague.
Με όλο αυτό το σκηνικό πως να συζητήσω αν θέλω νέους στην ομάδα.Ναι θέλω αλλά να παίζουν με ποιούς αντίπαλους;Πως να εξελιχθούν σε ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;Πάντως δεν ανησυχώ για αυτούς στον Αρη.Πλεόν η συμμετοχή τους είναι μονόδρομος.Με 1,5 εκ. € μπάτζετ (χαχα, καιρό είχαμε να επιστρέψουμε σε τέτοια επίπεδα)δεν έχουμε περιθώρια να γεμίσουμε με νέους παίκτες όλη την ομάδα, οπότε ανοίγει ο δρόμος για μερικούς από τους πιο ελπιδιφόρους νέους στην Α1.
Η καλύτερη επιλογή στα διοικητικά ήταν ο Διαμιανίδης.Μα ποιός άλλος εκτός από αυτόν που στήνει την ομάδα τα τελευταία 6-7 χρόνια.Υπάρχει κανένας λεφτάς και δεν τον είδα;
Όσο για τον κόσμο που μέρα παρα μέρα τρέχει στο αεροδρομίο για τις ποδοσφαιρικές μεταγραφές, και καλά κάνει, να θυμάται ότι το μπάσκετ με τη μισή στήριξη από αυτή που έχει η μπάλα, δηλ. 5000 διαρκείας, μπορεί να κάνει πολύ μεγαλύτερα πράγματα γιατί όπως και να το κάνουμε το “μπασκετάκι” είναι η ναυαρχίδα του συλλόγου.

Υ.Γ Ωραία θα ήταν να έχω δίδυμο Λίνο Χρυσικόπουλο – Ντάριο Σάριτς (15χρ. 2,02) αλλά μας πρόλαβε η Τάου…

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Βρε ας τον έχουμε και μόνο του τον Λίνο … ας βγάλουμε κάποιον Έλληνα μετά τον Ρωμανίδη και μετά θα σκεφτούμε για τους ξένους…