Εκείνο που θα πρέπει να τονιστεί, έστω ως πληροφορία, είναι πως ο Άρης φέρεται να έχει στείλει επιστολή στην Ομοσπονδία για το θέμα του τελικού, στην οποία αρνείται κατηγορηματικά να διεξαχθεί ο τελικός στο Ηράκλειο, τονίζει πως είναι απαρέγκλιτος όρος ισονομίας η σωστή και δίκαιη κατανομή των εισιτηρίων και δεν – εδώ είναι το καλό – θέτει αντίρρηση για τη διεξαγωγή του αγώνα σε ένα μεγάλο γήπεδο, όπως το ΣΕΦ!

Η πληροφορία περί ΣΕΦ βεβαίως και δεν είναι καινούργια, όμως ότι φέρεται να το προτείνει, ή καλύτερα να μην το αρνείται ο Άρης, είναι κάτι αξιοσημείωτο.

Όλα αυτά ενώ και σήμερα ήταν στα γραφεία της ΕΟΚ ο διακεκριμένος νομικός, και σύμβουλος του Νίκου Λάσκαρη, Γιώργος Σφυρής, ο οποίος μάλιστα φέρεται να συναντήθηκε και με τον ίδιο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, που παρά το πρόβλημα υγείας ήταν παρών στο ΟΑΚΑ κανονικά και ασχολήθηκε με αρκετά ζητήματα. Φυσικά η παρουσία για μια ακόμη ημέρα ανθρώπου του Άρη (ΕΔΩ η προηγούμενη) στην ΕΟΚ δείχνει τη ζέση με την οποία η διοίκηση ασχολείται με το ζήτημα και την προσπάθεια της να διαφυλάξει τα συμφέροντά της…

Πηγή: BasketPlus.gr | Τα πάντα για το μπάσκετ! – Τι λέει η επιστολή του Άρη για τον τελικό;

Το παλεύουμε το θέμα βλέπω και μπράβο μας!