Τι είπαν στο χθεσινό ΔΣ με τον Πρίφτη! Τι υποσχέθηκε ο προπονητής και τι αποφάσισε για Χαρίση.

Με την επιφύλαξη πως αυτές τις ”πληροφορίες” τις έχει ο Χρήστος Γκάλης , που έχει να πετύχει είδηση περισσότερο από όσο έχει να πετύχει τρίποντο ο Μανωλόπουλος , ας δούμε τι ειπώθηκε στο χθεσινό συμβούλιο.

Αυτή, η δεύτερη σε οκτώ μέρες, συνάντηση του προπονητή με την διοίκηση ήταν πολύ διαφορετική, από την προηγούμενη. Η συζήτηση έγινε σε πολύ πιο ήρεμο κλίμα ενώ και ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος τώρα γνωρίζει καλύτερα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και είδε πως αυτό λειτουργεί, ήταν περισσότερο συζητήσιμος.

Ε, πότε έγινε η προηγούμενη συνάντηση και γιατί δεν ήταν ήρεμος ο Πρίφτης; Ποιος και γιατί τον εκνεύρισε; Μήπως έχει η προηγούμενη συνάντηση να κάνει με τα περί παραίτησης ;

Ο προπονητής του Άρη τόνισε πως με την προσθήκη του Αντεγκμπόγιε χάθηκαν οι ρόλοι και όλο αυτό το διάστημα πάλευε να τους ξαναμοιράσει. Είπε ότι τώρα το έχει καταφέρει.Οι αποτυχίες χάλασαν την καλή ψυχολογία του συνόλου και μόλις την αλλάξει, αυτό, θα βρει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, όπως στις πρώτες αγωνιστικές. Επανέλαβε ότι στηρίζει τις επιλογές του καθώς πιστεύει ότι είναι καλοί παίκτες άσχετα εάν δεν το έχουν δείξει μέσα στο παρκέ. Μάλιστα μίλησε για έναν προς έναν τους αθλητές. Λογικό ήταν να κάνει μεγαλύτερες αναφορές για τους Νέιμικ και Τόμας.

Οπότε η γκρίνια στο ΔΣ είναι για τον Νέιμικ και τον Τόμας… Να ξέρουμε ποιοι θα αλλάξουν πρώτοι…

Μέλος του διοικητικού συμβουλίου ρώτησε τον προπονητή για το θέμα Χαρίση. Από την στιγμή που δεν υπάρχει απόφαση του συμβουλίου για τιμωρία ή αποκλεισμό του αθλητή γιατί δεν χρησιμοποιείται. Ο Δημήτρης Πρίφτης απάντησε ότι ο έμπειρος σέντερ θα συμπεριλαμβάνεται από εδώ και στο έξης στα πλάνα του, δηλαδή θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Αν και τα 2 λεπτά συμμετοχής του Χαρίση , εμένα με οδηγούν περισσότερο στο συμπέρασμα πως είναι απαγόρευση από την ομάδα , παρά επιλογή του προπονητή , θα δεχτώ πως το πρόβλημα το είχε ο Πρίφτης και πως τώρα θα τον χρησιμοποιεί περισσότερο.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Ο Νέιμικ λόγω ύψος συμβολαίου αποκλείεται έτσι και αλλιώς να φύγει….Μια χαρά παίκτης είναι αλλά όχι για παραπάνω από 20 λεπτά (εφόσον συνεχίσει να κάνει φάουλ κάθε 3 λεπτά..στο ματς Πανιώνιο φάνηκε πιο πειθαρχημένος σε αυτό….)..Ελπίζω να συνεχίσει υψηλές πτήσεις γιατί μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς (στα μπλοκ έχει χάσει πολύ έδαφος..)..Άμα είχαμε ένα ακόμα 5-άρι θα χαμε τρομερό δίδυμο για τα δεδομένα μας..

The_Emperor_Is_Dead

Έτσι όπως έγραψε όλο το κείμενο,ξέχασε να μας αναφέρει τί καφέ παρήγγειλε ο καθένας,άν πήραν ελληνικό ή εσπρέσο και άν με τον ελληνικό είχαν λουκούμι ή νερατζάκι!Επίσης,κάθισαν σε δερμάτινα καθίσματα αναπαυτικά ή σε απλές καρέκλες γραφείου!Και τέλος,στην αίθουσα υπήρχαν άντρες με κομπολόι;;Δεν ξέρω ποιός του τα μεταφέρει και τα γράφει,αλλά έχει καταντήσει αστείο κάθε φορά,όχι σαν τα τρίποντα του Μανωλόπουλου που αναφέρεις,αλλά ότι σκάουτερς έρχονται τακτικά στο παλέ για τον….Καραθανάση