Αργά το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε το συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης το οποίο είχε ως κύριο αντικείμενο το θέμα προπονητή. Υπήρχαν, όπως λένε πληροφορίες μας, δύο τάσεις – μία που υποστήριξε την επιλογή Πρίφτη και μία που υποστήριξε την επιλογή Ζούρου, η οποία φέρεται να είναι λίγο πιο ακριβή σε χρήματα (μη νομίσει κανείς ότι μιλάμε για τεράστια ποσά).Το βέβαιο είναι ότι ένεκα… ισοπαλίας, η περίπτωση Πρίφτη προχωρά λόγω του οικονομικού, όμως αν σήμερα υπάρξει κάποια εξέλιξη με κάποια βοήθεια από κάποιον εξωδιοικητικό παράγοντα (π.χ. Γαλανό) για να γεφυρωθεί το όποιο χάσμα με τον Ζούρο, ίσως έχουμε ανατροπές. Ο Άρης προχωρά με Πρίφτη και μόνο υπό αυστηρές προϋποθέσεις που περιγράψαμε παραπάνω θα προχωρήσει με τον Ζούρο και όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.

Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
skoraris

Ε οχι και να ζητησουμε οικονομική ενίσχυση (αμφιβολη μαλιστα!!!) για τον ζουρο!!!!!!!!

alexander

Παντως δεν ειναι και πολυ ευχαριστο οτι θα λειπει με την Εθνικη ομαδα ολο το καλοκαιρι απο τελη Ιουλιου μεχρι αρχες Σεπτεμβριου.Μακαρι να ερθεΙ αλλα δεν ειναι και ολα τελεια..

Jim Patras

Συμφωνώ απολύτως..Αν είναι αυτός ο προπονητής μας θα βρεθεί με την ομάδα για 1η φορά στις 17Σεπτεμβρίου,δηλ.παραμονές του τουρνουά..Από την άλλη υπάρχει ο Ηλίας…Κάπου εκεί με πιάνει μελαγχολία…