Για τη Δευτέρα 23 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση του μπασκετικού Άρη.
Ο Γουίλιαμς είναι ο πρώτος που φτάνει στη Θεσσαλονίκη, ενώ έπονται μέσα στις επόμενες ημέρες και οι Χάνλαν, Κάουαν και Κάμπερλαντ.
Στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι να βρίσκονται όλοι οι προαναφερθέντες μαζί με τους Έλληνες (Κώττα, Σχίζα, Σιδηροηλία, Νετζήοπογλου, Πουλιανίτη) στο Παλέ για την «πρώτη» της ομάδας.
Πηγή: Τη Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση του Άρη, στόχος να είναι παρόντες όλοι στο Παλέ – pressaris.gr
Οπότε ο Πετανίδης δεν υπολογίζεται? Ή δεν είναι πλέον στην ομάδα?
Μάλλον ξέχασε να τον αναφέρει το έγκυρο ρεπορτάζ.
Γιατί έχει συμβόλαιο;
Χα, τον έχει η Καε στο επίσημο σαιτ μέσα στους 3 παίκτες του ρόστερ, οπότε υποθέτω πως έχει συμβόλαιο
Η ΚΑΕ τον είχε ανακοινώσει μέχρι το καλοκαίρι του ’23, φαντάζομαι δεν έχει αλλάξει κάτι.
Ναι, είναι στους 3 παίκτες του ρόστερ. Από την άλλη, η επίσημη ιστοσελίδα εμφανίζει προπονητή τον Καμπερίδη.
Ε δε σημαίνει κάτι που είχε συμβόλαιο μέχρι το 2023. Άλλωστε και του Φλιώνη δε μάθαμε ότι λύθηκε μέχρι να υπογράψει στην ΑΕΚ.
Οι φωτογραφίες όμως είναι καινούριες από τους 3 μικρούς.
Νόμιζω ότι είναι διαφορετική πρόταση καθώς ο Φλιώνης είχε υπογράψει μονοετές πέρυσι.Άλλωστε αναφέρθηκε ότι δεν είχε κρούση από τον ΑΡΗ μέχρι να υπογράψει στην ομάδα της Ν.Φιλαδέλφειας.
Το τσέκαρα τώρα, όντως ήταν μονοετής ανανέωση. Είχα τη λάθος εντύπωση εγώ.
Ήταν και η δήλωση του coach Καστρίτη στη συνέντευξη Τύπου που είπε ότι ενδιαφέρθηκε &επικοινώνησε με τον point guard ωστόσο εκείνος τον ενημέρωσε ότι έβαλε ήδη την υπογραφή του σε συμβόλαιο με άλλη ομάδα.