Πέρα από τις όποιες ενέργειες του τελευταίου 48ωρου “κλείδωσε” και η συνάντηση Γουλιέλμου, παραγόντων και οργανωμένων για την ερχόμενη Τετάρτη.

Όπως είναι γνωστό στην αρχή της εβδομάδας, μετά από πρωτοβουλία εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών, έγινε ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων, επαφών και συναντήσεων τόσο με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, όσο και με παράγοντες του Ερασιτέχνη Άρη, αλλά και εξωδιοικητικούς Αρειανούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα, προκειμένου να γίνει μια συνάντηση για την εξεύρεση χρημάτων που θα δοθούν ως οικονομική ανάσα στην ΚΑΕ σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία.

Τελικά η συνάντηση αυτή θα γίνει την Τετάρτη που μας έρχεται, όπου όλες οι πλευρές καλούνται όχι μόνο να βάλουν κάτω τα δεδομένα, αλλά να δράσουν άμεσα, προκειμένου να μην μπει ο Άρης σε επικίνδυνες περιπέτειες και κυρίως σε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Πηγή: Την Τετάρτη η συνάντηση Γουλιέλμου, παραγόντων και οργανωμένων – PRESSARIS

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Γελοίες καταστάσεις. Κινήσεις που έπρεπε να γίνουν το καλοκαίρι γίνονται μέσα στη χρονιά κ υπό το φόβο της διάλυσης. Αντε να δούμε τι θα βγει από όλο αυτό…

Φέεεεεεεεεεεεετα……..

dim

Κύριε Γουλιελμε μπορείτε να παραχώρησετε τις μετοχές στον ερασιτέχνη και να αποχωρησετε οικειοθελώς? Προφανώς το πρότζεκτ που μας παρουσιασατε δεν μπορεί να υλοποιηθεί. (Night audit είναι κόσμια η συμπεριφορά μου?)

vaggelaris

Τα τελευταία χρόνια έχουμε μια σκυταλοδρομια στη παραχώρηση μετοχών από τον έναν στον άλλο. Το θέμα είναι να βρεθεί μια πραγματικά βιώσιμη λύση με ανθρώπους που ξέρουν όντως μπάσκετ κ που θα φέρουν δίπλα τους οικονομικά δυνατούς. Εκεί θα γίνει η διαφορά. Το να φύγει από έναν Γουλιέλμο κ να πάει σε έναν άλλο αντίστοιχο ίδιο δε λέει κ τίποτα. Απλά θα αλλάξει αυτός που θα βρίζουμε. Αυτό που γίνεται με τον απλό κόσμο που κινητοποιηθηκε αμέσως αν μπορούσε να γίνει κ με τους μεγαλοπαραγοντες μας δε θα φτάναμε ποτέ στο σημείο μηδέν. Απλά όλοι ενδιαφέρονται για τη λεζάντα την καρέκλα κ την κριτική χωρίς όμως να παίρνουν ευθύνες. Για αυτό κ μην αγιοποιουμε άτομα όπως ο αρβανίτης.
Υ. Γ όλα αυτά κε Γουλιέλμε, κε αρβανίτη, κε όπως αλλιώς λέγεστε κε παράγοντα του Αρη έπρεπε να γίνει την άνοιξη κ το καλοκαίρι. Έχω βαρεθεί να λέω κ να βλέπω τα ίδια κ τα ιδια

dim

Τον Αρβανίτη τον προκρίνω ως μεταβατική λύση. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει την οικονομική επιφάνεια να κρατήσει τον Άρη. Ο Γουλιέλμος πάντως μας εμπαίζει. Είναι ξεκάθαρο

Sam Vincent

Οι μεγαλοπαράγοντες ,Αρειανοί ,που μπορούν να βάλουν λευτά ,αλλά δεν βάζουν ,και νοιάζονται για την καρέκλα , υπάρχουν ή μήπως είναι κάτι σαν τη τέρας του Λοχ Νές και το Γέτι των Ιμαλαίων?