Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ διοργανώνει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στο “Nick Galis Hall” από τις 09:00 μέχρι τις 12:30 την τέταρτη αιμοδοσία, στο πλαίσιο της δημιουργίας της Τράπεζας Αίματος.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η οποία έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους φίλους της ομάδας μας και όχι μόνο στις προηγούμενες αιμοδοσίες, συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά και σας περιμένουμε την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο μας, προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Πηγή: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία της ΚΑΕ και χαίρομαι που συνεχίζεται με οποιαδήποτε διοίκηση. Έτσι πρέπει κι όπως μπορεί και θέλει ας  κάνει μια βόλτα!

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Η ΚΑΕ σίγουρα έκανε αυτό που έπρεπε . Εμείς όμως το κάνουμε? Θα είχε αξία αν υπάρχει συμμετοχή και συγκεντρωθεί ένας καλός αριθμός φιαλών (π.χ 50 φιάλες) . Μπορώ να γνωρίζω φορείς (π.χ δήμοι πολιτιστικοί φορείς κ.α) που διοργανώνουν (ή προσπαθούν να διοργανώσουν) αιμοδοσία με 5-6 φιάλες αίματος μόνο για να δείξουν την ευαισθησία τους και απασχολώντας χωρίς λόγο τις κινητές μονάδες αίματος των νοσοκομείων . Δεν γνωρίζω τι γίνεται σε αυτήν της ΚΑΕ και εάν κάποιος γνωρίζει ή έχει δώσει αίμα ,θα με ενδιέφερε να μάθω για την συμμετοχή της.

MrT

Παιδια εγω θα παω μιας που ειμαι λιγες μερες Ελλαδα κι λεω να παρω και μια μπαλα μπασκετ μπας και καταφερω να κανω κανα σουτακι στο παλε που το ειχα αχτι απο πιτσιρικας, δεν μαζευομαστε να παιξουμε και κανα μπασκετακι στο παλε η εκει διπλα?

Sam Vincent

Φίλε μου ,θα σε συμβούλευα μετά την αιμοδοσία να μην μπεις σε διαδικασία άθλησης .Μόνο κανένα σουτάκι αλλά όχι μονο κτλ.