«Άρης, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Φάρος Κερατσινίου θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Οι τέσσερις ομάδες θα μάθουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στις 13.00 στα γραφεία της ΕΟΚ (Κηφισίας 27, Μαρούσι, ΟΑΚΑ)”.

Πηγή: Την επόμενη Δευτέρα (19/10) η κλήρωση του Κυπέλλου | PRESSARIS

ΠΑΟΚ-Άρης το δίνω από τώρα…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
spire

Εγώ ελπίζω με Παναθηναικό εντός να πέσουμε. Έχεις περισσότερες πιθανότητες από ότι να τον κερδίσεις στον τελικό στο ΟΑΚΑ και δε πιστεύω ούτε Φάρος ούτε Παοκ να μπορούν να τον αφήσουν εκτός.
Στο χειρότερο σενάριο, μένουμε εκτός και κάνουμε ένα ακόμα σολντ άουτ. Στο καλύτερο, είσαι αγκαλιά με το κύπελλο αν τον βγάλεις εκτός.

vayio

Ακριβως αυτο θελω και εγω… ΑΡΗΣ – Παο στο Παλε, υπερ παντων αγων και μετα κυπελλο !!!

Jim Patras

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλ. πιθανότατα θα διεξαχθεί στη Θράκη,στο ΄΄Φίλιππος Αμοιρίδης΄΄..Άρα Ο.Α.Κ.Α. δν υπάρχει παρα μόνο στο απευκταίο σενάριο που τους βρούμε στον ημιτελικό.Συνολικά τα ενδεχόμενα είναι πέντε:
1)Φάρος-ΑΡΗΣ
2)ΑΡΗΣ-Παοκ
3)ΑΡΗΣ-Παναθην.
4)παοκ-ΑΡΗΣ
5)παναθην.-ΑΡΗΣ
Αν μπορούσα να επιλέξω θα προτιμούσα το 1 ή το 2.Ακολούθως το 4 μοιάζει πιο βατό από το 3 αλλά το 3 με πρόκριση μας οδηγεί πιο κοντά στο Κύπελλο..Ένα είναι σίγουρο μακριά από το 5..

The_Emperor_Is_Dead

Αρης-παοκ,Φάρος-παο!