Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Basket League της σεζόν 2018-19, του 27ου κατά σειρά Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή έξι ομάδων από την Αθήνα, δύο από τη Θεσσαλονίκη και έξι από διαφορετικές πόλεις της ελληνικής περιφέρειας (Πάτρα, Λαύριο, Κύμη, Ρόδος, Ρέθυμνο και Λήμνος), αρχίζει με την κλήρωση των αναμετρήσεων της κανονικής περιόδου.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιουλίου και ώρα 18:00, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συνδέσμου δύο και πλέον μήνες πριν τον εναρκτήριο αγώνα, με σκοπό να εξυπηρετήσει τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των ΚΑΕ/μελών του ΕΣΑΚΕ εν όψει της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς.

Η κλήρωση της Basket League για τη σεζόν 2018-19, που αναμένεται να είναι από τις πιο ανταγωνιστικές και συναρπαστικές των τελευταίων ετών, θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές AEGEON BEACH HOTEL στο Σούνιο με φόντο τον ναό του Ποσειδώνα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1.

Πηγή: Την Δευτέρα 23 Ιουλίου στο Σούνιο η κλήρωση της Basket League – Ε.Σ.Α.Κ.Ε.

Αν έχουν βγει τα διαρκείας μέχρι τότε , θα κάνουμε και τον γνωστό μας διαγωνισμό

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jim Patras

Μακριά από την Αθήνα το Λάυριο αλλά στην Αττική ανήκει οπότε το ”πόλη της ελληνικής περιφέρειας” δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα..
Από νησιά,πάμε καλά..

vaggelaris

Είναι πολυ καλό να απλώνεται το μπάσκετ αρκεί να μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς όχι όπως η Δόξα Λευκάδας που διαλύθηκε αμέσως. Και η Θράκη θα μπορούσε τόσα χρόνια να έχει μια ομάδα…