Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες θα παραμείνουν 12, αλλά πλάνο αναφέρει προσθήκη ενός ακόμα γύρου, μετά τους δύο, όπου οι ομάδες θα χωρίζονται στις θέσεις 1-6 και 7-12 και θα αναμετρώνται μεταξύ τους σε μίνι πρωτάθλημα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Αυτό σημαίνει πως αν προχωρήσει το σχέδιο θα καταργηθούν τα πλέι οφ, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα σίγουρο αν θα υπάρχουν μόνο τελικοί, ή αν ο πρωταθλητής θα αναδεικνύεται από τη βαθμολογία.

Πηγή: Την αλλαγή στο format της Basket League σκέφτονται στον ΕΣΑΚΕ – pressaris.gr

Ναι δε νομίζω πως θα γίνει αυτό, χωρίς πλέι οφ μετά. Το συμπέρασμα του άρθρου είναι λάθος κατά τη γνώμη μου.

Λογικά, οι 2 καλύτερες του δεύτερου ομίλου θα μπαίνουν πλέι οφ.

Ανεξάρτητα του πως θα γίνει, οτιδήποτε μας δώσει περισσότερα παιχνίδια θα είναι καλό.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Όταν το κράξιμο πάει σύννεφο γιατί απογοητευσες τελικά όπως όλοι,αλλάζεις λίγο τα ρούχα σου κι από Μανωλιός θέλεις να φαίνεσαι για Μάνος.Αυτο βλέπουμε εδώ ,προσπάθεια να … διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις.Αντι να γίνει κάθαρση που να πιάνει από αφμ φαντάσματα μέχρι Τσαρουχες,έχουμε καθαριότητα με πούπουλα για κάτω από το χαλακι.
Το άρθρο δεν λέει τπτ για το πώς σκέφτονται τον υποβιβασμό κ ο Βαγγελαρις ανέφερε τις προάλλες ένα πολύ επικίνδυνο σχετικά,σενάριο…Λέτε να ισχύει;Ότι μπορεί να βγαίνεις 7οςστν κανονική διάρκεια (ring a bell?) κ τελικά να πέφτεις ;

stepap

Στο πόλο ισχύει αυτό το σύστημα αλλά εκεί είναι 16 ομάδες.
Έχει play off και play out.
Ο καλύτερος του Β γκρουπ παίζει μπαράζ με τον χειρότερο του Α γκρουπ για το ποιος θα μπει play off.
Στα play out όντως μπορεί να χάσεις 2 αγώνες κ να πέσεις παρα το οτι στην κανονική διάρκεια ειχες 5 νίκες περισσότερες από τον αντίπαλο σου.

!

cookie-monster-muppets.gif
καπετάν Κανένας

?

not-answering-what-are-you-not-answering.gif