Τετ α τετ Πρίφτη – Μήτογλου!.

Ο νέος κόουτς του Άρη θέλει να συναντηθεί με το διεθνή φόργουορντ, προκειμένου να του αναλύσει τις σκέψεις του για την ομάδα και το ρόλο που του επιφυλάσσει στους «κίτρινους». Μ’ αυτόν τον τρόπο ο Πρίφτης θέλει να κάνει μία ύστατη προσπάθεια ώστε ο Μήτογλου να παραμείνει στον Άρη και να κλείσει τα αφτιά του στις «σειρήνες» του NCAA, αφού ο νεαρός έχει πάρει απόφαση να φοιτήσει στο Ουέικ Φόρεστ.

 

Ότι κι αν γίνει , μου αρέσει που πήρε την πρωτοβουλία. Να δούμε τι θα λέει κι ο μπαμπάς του τώρα που γκρινιάζει για την ” χρησιμοποίηση ” του γιου του…

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Σε περίπτωση που τελικά φύγει, τα υπόλοιπα 35χιλ που χρωστάμε στον Ροδόπουλο θα τα δώσουμε ή θα γραφτούν στο χιόνι;;;

experience

Δύσκολο

starstar2301

στη φωτογραφία, δίπλα στον Μήτογλου, ο μεγάλος Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, ο οποίος αφού εξελέχθει με σχεδόν 70%, έδωσε λίστες με το προσωπικό του Δήμου για την επερχόμενη υποχρεωτική επιλογή του 15% των “ανεπαρκών” υπαλλήλων.
η επιλογή θα γίνει χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, χωρίς ασεπ, όποιον δε γουστάρουμε τον απολύουμε.
ο συγκεκριμένος Δημαρχάρας είναι ο μόνος δήμαρχος του Νομού Θεσσαλονίκης που έδωσε τις λίστες, όλοι οι υπόλοιποι αρνήθηκαν.
να τον χαιρόμαστε τον Αρειανάρα που αγαπάει και νοιάζεται για όλους.

starstar2301

Night, η ικανότητά σου να συμπεραίνεις κάτι που εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται, είναι απολαυστική…

Ακριβώς έτσι, εκτελεί το 15% των ανθρώπων που δουλεύουν γι’ αυτόν.
Του χρόνου έρχεται και άλλο 15%.

skoraris

βέβαια είναι και ένα άλλο ερώτημα.. το κατά πόσο δηλαδή εκεί μέσα στο Δήμο, είναι μόνο άνθρωποι που δουλεύουν γιαυτόν και όχι και πολλοί που δουλεύουν εμάς και πληρώνουμε κωλυσιαργούντες. σχόλιο που αφορά όοοοοοολους τους δήμους βεβαίως βεβαίως!

starstar2301

φίλε μου, το πρόβλημα, το ανήθικο, το αντισυνταγματικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως αυτοί που θα κριθούν με το ζόρι ´ανεπαρκείς´ είναι πιθανώς νέοι άνθρωποι που διορίστηκαν με ΑΣΕΠ, με μεταπτυχιακά και διδακτορικά.
αντιθέτως, υπάλληλοι που είναι δημότες, που δούλευαν από πάντα στο Δήμο επειδή είχαν κάποιο συγγενή η φίλο του δημάρχου, που με τα χρόνια έγιναν κολλητοί του, αυτοί θα μείνουν για πάντα εκεί και όντως θα τους πληρώνουμε.

με συγχωρείτε για το off topic, να είμαστε καλά να χαιρόμαστε τις ζωές μας και την Αρειανάρα μας.

skoraris

ναι εχεις δίκιο σε αυτό!