«Τετράωρη εποικοδομητική συζήτηση FIBA – Euroleague»

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ μετέδωσε μέσω Twitter μία πληροφορία για την συνάντηση χαρακτηρίζοντας την συζήτηση των δύο πλευρών εποικοδομητική, ενώ πλέον το… μπαλάκι των εξελίξεων περνάει στο διοικητικό συμβούλιο της FIBA, το οποίο αναμένεται άμεσα να συνεδριάσει. 

Αντε να μάθουμε και τις προτάσεις

4 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Pantelis

https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague-basketball/news/i/6uvqb49fnxpsmsbr Διαβάζοντας την ανακοίνωση της ECA δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσει εύκολα η διαπραγμάτευση εκτός και αν τη FIBA την ενδιαφέρουν μόνο τα windows των εθνικών διοργανώσεων. Κατα τ’άλλα η ECA προσφέρει στη FIBA αυτά που ήδη της ανήκουν και της ζητάει να κάνει πίσω σε όλα όσα ζητάει η ECA στερώντας της μάλιστα και το δικαίωμα να επιβάλλει τιμωρίες.

gerorge

Άμα όντως έγινε έτσι δεν υπάρχει περιπτωση να υπάρξει συμφωνία αφού ο Μπερτομεου δείχνει τέτοια αλαζονεία.

Kyriakouleas

διάβασα την επιστολή που έστειλε η φιμπα στη γιουρολιγκ, και απογοητεύτηκα….ουσιαστικά συμφωνεί με γιουρολιγκα κλειστων συμβολαίων, λαμβανοντας υπ οψιν τη θεση στο πρωτάθλημα, μονο για τσ. λ. το οποίο παίρνει τη θέση του γιούροκαπ…επίσης δεν κατάλαβα το νόημα ύπαρξης τρίτης διοργάνωσης….είδα κάτι και για εισφορές αλληλεγγυης…ακομα κι εδω ρε γαμώτο;;;;; τελικά όλη η φασαρία, γίνεται για τη διαχείριση του χρήματος, κι όχι για το καλό του μπάσκετ….τελικά…..