Τελειώνει του Πελεκάνου στον ΑΡΗ | Νέα, Αποτελέσματα, Συνεντεύξεις, Παρασκήνιο για τον ΑΡΗ | All About ARIS:

Ο Μιχάλης Πελεκάνος περίμενε κάτι από τον Παναθηναικό, αλλά τελικά το φημολογούμενο ενδιαφέρον δεν έγινε πρόταση, ενώ και από το εξωτερικό δεν υπήρξε κάτι άμεσο, με τον ΑΡΗ να μην μπορεί να περιμένει για αρκετό καιρό ακόμα, ζητώντας σύντομα μία απάντηση.

Έτσι λοιπόν ο Έλληνας άσος απάντησε θετικά στην πρόταση των “κιτρίνων” και μέσα στο επόμενο 48ώρο το αργότερο αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές ώστε να κλείσει μία σημαντική μεταγραφή. 

 Μειώνονται οι ελπίδες για Πελεκάνο

Ωστόσο οι μικρές οικονομικές του δυνατότητες του στερούσαν το αβαντάζ της πλειοδότησης, καθώς οι ευρωπαϊκές ομάδες ανέβασαν αρκετά τις προσφορές τους για να δελεάσουν τον αθλητή. Ο Αρης αναγκαστικά περιμένει την κατάλληξη που θα έχουν οι συζητήσεις του Μιχάλη Πελεκάνου με άλλες ομάδες (σ.σ: Παναθηναϊκός και δύο ευρωπαϊκές που δεν έχουν γίνει γνωστές από το περιβάλλον του αθλητή) και μόνο εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία ο Αρης θα μπορέσει να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Άντε βρες άκρη τώρα…

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να ανοιχτούμε για Πελεκάνο. Αν πιστεύει ο προπονητής ότι μπορεί να βοηθήσει ίσως και να μπορεί αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει κάποιο άνοιγμα. Αν θέλει να υπογράψει αλλού ας το κάνει, πάντως νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει κάποια πειθαρχία στα οικονομικά.

Σωτήρης

https://hoopfellas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5.html

Διαβάστε αυτό το άρθρο και όποιος θέλει ας γράψει και την γνώμη του.
Με χαροποιεί πάντως (αν ισχύει) το ότι η πρόταση που κάναμε στον Πελεκάνο είναι 40χιλ. όσο δηλαδή λέγαμε ότι πρέπει να είναι το ταβάνι. Για άλλη μια φορά μπράβο στον Αρβανίτη που δείχνει να μην πέφτει στην παγίδα της μεγαλομανίας που μας καταδιώκει τα τελευταία χρόνια.

Anonymous

Θα με τα δύο προηγούμενα σχόλια, αν είναι να έρθει με 40χιλ ο Πελεκάνος ας έρθει.
Αντε το πολύ να πάμε στα 50χιλ.
Αλλά σε καμιά περίπτωση να μην έρθει με κάτι 100 ή 120 χιλ που ακούγετε.
Για μένα σημαντικότερη είναι η απόφαση της FIBA, για τις μεταγραφές Αμερικάνω από τα κολέγια.
40 εως 50 χιλ. σου φερνω δυαροτριαρι που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Night Audit

Μα αν τα 40 χιλιάρικα είναι η υπέρβαση που λένε,τότε κάτι χάσαμε στα υπόλοιπα συμβόλαια,γιατί τα 350 δύσκολα να τα έχουμε φτάσει. Στο μυαλό μου,η υπέρβαση ήταν τα 70 χιλιάρικα. Για 40 δεν το συζητάω,ας έρθει.

Σωτήρης

Για να δούμε πως βγαίνουν τα νούμερα (υποθέσεις θα κάνουμε)
Καραποστόλου-Ασημακό 30χιλ
Πάσαλιτς-Σαρικό-Χαρίσης 40χιλ
Αμερικανάκια 3Χ30χιλ
Μποχω-Δημας-Μούρτος 40χιλ (σύνολο)
Εμένα μου βγαίνουν 310χιλ χωρίς Πελεκάνο άρα κάπου εκεί το βλέπω για Πελεκάνο κανένα 40χιλ για τα 350 Night.

Night Audit

Ε ναι,άρα δεν είναι υπέρβαση…Λογικά μου φαίνονται αυτά τα νούμερα by the way

Σωτήρης

Ακριβώς, για αυτό είπα και μπράβο στον Αρβανίτη αν ισχύουν τα νούμερα αυτά.

Δεν χρειαζόμαστε την υπέρβαση γιατί ως γνωστόν από το παρελθόν, το ένα φέρνει το άλλο και μετά δεν ξέρει που πρωτοχρωστάς.

Για μένα άντε να του δίναμε 50χιλ για να είναι και ο πιο ακροβοπληρωμένος της ομάδας άρα και ο ηγέτης της. Τίποτα παραπάνω. Άλλωστε κακά τα ψέμματα. Με 3 κολλεγιόπαιδα οι πιθανότητες να βγούνε όλοι τους καλοί παίκτες ή να ταιριάξουν δεν είναι και πολλές. Άρα μπορεί να χρειαστούμε μέσα στη χρονιά κάποια διορθωτική κίνηση.