Η εποχή του Νίκου Λάσκαρη οδεύει προς το τέλος της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr την ύστατη στιγμή εμφανίστηκε ομάδα επιχειρηματιών από τα σπλάχνα του Άρη η οποία συμφώνησε με τον Λάσκαρη και βρίσκεται στο τέλος της η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών.
Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι πριν από περίπου τρεις εβδομάδες παρουσιάστηκε στον Νίκο Λάσκαρη μια ομάδα επιχειρηματιών και για την ακρίβεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση του τελευταίου με τον νομικό εκπρόσωπό τους. Διαβλέποντας τις προθέσεις του ιδιοκτήτη, με τις γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ του Λάσκαρη-ΑΣ να έχουν κοπεί και τον κίνδυνο διάλυσης της εταιρίας να φτάνει… έξω από την πόρτα του Παλέ, κινητοποιήθηκε και οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες.
Στη διάρκεια αυτής τόσο ο κ. Λάσκαρης όσο και η Τζώρτζια Ευσεβίου ανέφεραν ότι δεν έχουν τη δυνατότητα – ουσιαστικά και τη διάθεση – να πληρώσουν μέρος των χρεών. Η συζήτηση έμεινε εκεί για να ακολουθήσει νέα συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες. Σε αυτή επιτεύχθηκε συμφωνία και πλέον είναι στο τελικό στάδιο η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών.
Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, είναι επίσης δεδομένο ότι θα γίνουν επαφές και με την ομάδα επιχειρηματιών (επίσης από τα σπλάχνα του συλλόγου) που είχε ενδιαφερθεί και εκπροσωπήθηκε από τον Παναγιώτη Καπάζογλου.
https://www.gazzetta.gr/basketball/basket-league/article/1207310/teleionei-o-laskaris-apo-ton-ari
Μακάρι να βγει αληθινό!
3 ιστοσελίδες το έχουν ως θέμα τώρα…λογικά όπου υπάρχει καπνός θα υπάρχει και φωτιά. Μακάρι!
Αν δεν ηταν Παρασκευη θα αισθανομουν πιο ηρεμος.Τωρα βγηκαν παλι τα “απο βδομαδα”
Και σύμφωνα με τον Συρίδη:
εμφανίστηκε άνθρωπος από την οικογένεια του Άρη (και κάτοχος διαρκείας επί χρόνια), ο οποίος έχει στο πλευρό του επιχειρηματίες από Θεσσαλονίκη και Αθήνα και είχε ήδη ξεκινήσει επαφές με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι.Μια άλλη ομαδα Αρειανων επιχειρηματιων, συζητάει εδώ κ βδομάδες με τον γλομπο και η ομάδα καπαζογλου δεν έχει ιδέα?Ο Αρβανιτης? Ο Δρακος? Και ξαφνικά σκάει μύτη από το πουθενά μια συμφωνία η οποία κλείνει τις επόμενες ώρες??Τι να πω….Μακαρι.Αν δεν χτυπήσουν όμως οι καμπάνες….!!!
Η πλευρά Καπάζογλου ξέρει από όσα μαθαίνω.
Δεν κολλαει απο την μια γιατι η ομάδα καπαζογλου εδωσε διορία για απάντηση προς αυτούς. Εκτός αν ήταν συνεννόημενο ως μέτρο πίεσης προς τον γλομπο. Περίεργα πράγματα..
Δες , εγώ θα σου έλεγα να μην παίρνεις τοις μετρητοίς αυτά που λένε τα ρεπορτάζ , γιατί πολύ απλά δε λένε τα πάντα που γίνονται.
Καποιος από τους φίλους με πληροφόρηση εκ των έσω ξέρει κατι;
Μακάρι να προλάβουμε τη διάλυση της ομάδας!
Πρωταπριλιάτικο στις 9 Μαρτίου !!!
Πάντως προσωπικά με προβληματίζει η απουσία σχολίων σε ένα θέμα το οποίο ζεματαει μηνες τωρα το σαιτ κ οχι μονο, αλλα όλο τον Αρειανο πλυθησμό, με την υποτιθεμενη λύση στα σκαριά έως κ προς πολλούς τελειωμένη με λίγες λεπτομέρειες να μένουν. Ευελπιστώ στην Βραδυνή έξοδο κ στην ελλειπή ενημέρωση.
Γιατί κανείς δεν το πιστεύει πια. Πρώτα πρέπει να γίνει και μετά μη φοβάσαι , Αρειανοί είμαστε , θα αρχίσουμε τα “προλαβαίνουμε την τετράδα” και άλλα τέτοια… 😛
Ενίσχυση και τέτοια
Η αλήθεια είναι πως έχουμε ακούσει τόσα που δεν ξέρεις πλέον τι να πιστέψεις.
Από την άλλη οι δουλειές έτσι γίνονται. Δεν το μαθαίνει κ η κουτσή Μαρία κ γίνεται κουτσομπολιό. Δεν το μαθαίνει κανεις μέχρι την ανακοίνωση. Αυτός που κάνει τη δουλειά το κάνει επειδή θέλει να το κάνει κ όχι για διαφήμιση να ακουστεί το όνομα του. Μετρήστε πόσες φορές έγινε αυτό φέτος. Για να ακουστεί το όνομα κάποιου. Φιλ, μάρμαρα, θαυμαστικά.
Μακάρι να γίνει κ να μάθουμε το όνομα του/τους μετά.
Μακάρι επιτέλους να βγει κάτι αληθινό από τις χιλιάδες φήμες που έχουν ακουστεί από το καλοκαιρι. Θα δείξει. Μέχρι τότε κρατάμε μικρό καλάθι….
Τζεβελεκης?
Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν Αρειανοί παράγοντες? Ο Νίκο στην ουρά τους έχει για να διαλέξει τον καλύτερο. Ο μόνος κίνδυνος είναι να μην πέσουμε σε κανέναν διαχειριστή. Πέρα από την πλάκα , μακάρι να κάνουμε Ανάσταση !!!
Πεμπτη ή Παρακευη θα εχουμε ανακοινωσεις! Το οτι το βγαλαν 3 ή και 13 site τιποτα δε μου λεει αφου ολοι απλα κανουν αναδημοσιευση το πρωτο(καποιοι αλλαζουν και λιγο τα λογια). Μακαρι αλλα …
Ποιο “τελειώνει ο Λάσκαρης” είναι αυτό φέτος;
Σοβαρα νομιζω οτι ειναι το πρωτο.Τα αλλα ελεγαν για προσπαθειες απεμπλοκης αναμονη για αποστολη εγγραφων και δεσμευση λασκαρη ως προς κατι.
Στο basketplus ο Κούσης με οποία αξιοπιστία του έχει μείνει (για μένα είναι μηδέν) λέει για χρηματοδότηση 700χ για τα χρέη κάθε χρόνο και μπατζετ βάση των εσόδων. Αμα είναι έτσι απλά μπαίνουμε σε καθεστώς διαχείρισης για τα επόμενα 5-7 χρονια και με μπατζετ κοντά σε 1.5εκ και θα παλεύουμε για 3-4-5θεσεις, ανάλογα με τις επιλογες παικτών. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Για τον Λάσκαρη θα πούμε άλλη φορά, δεν είναι της ώρας.
Σε παρακαλώ μην αναφέρεσαι στον ότι να ναι δημοσιογράφο , που μιλάει ότι η ομάδα δεν έχει στεγανά και το έμαθε τελευταίος αφού έγινε η συμφωνία , ο “τα γράφω σαν φήμες όλα” , η Τατιάνα του μπάσκετ ρε φίλε.
Και δίκιο να έχει , δεν αξίζει την τζάμπα διαφήμιση.
Αυτά , τα είπα , ηρέμησα , συνεχίστε 🙂
Βλέπω ότι τον συμπαθουμε και οι δυο! Χαχαχα
Το ότι θα έβγαινε ο Κούσης να πει την παπαρια του μετά το χτεσινό έδινε 1,00 απόδοση στους μεγάλους στοιχηματικους οίκους
Εχω την εντυπωση πως εδινε 0,99!!! Αν κανω λαθος διορθωστε με…
ΔΠ ήτανε
η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί (για το σύνολο των μετοχών, ξεκινάνε από βδομάδα τα διαδικαστικά)…ζητήθηκε εχεμύθεια για μία βδομάδα…κι ο Λάσκαρης κατάφερε να βάλει στην τσέπη χρήματα…
Φιλε ΝΑΟS, πως διαμορφωνεται η επομενη μερα μ αυτα π γνωριζεις;
Δεν σ ζηταω να αποκαλυψεις πραγματα, αλλα να μ πεις πως βλεπεις εσυ μετα απο αυτα, τον αγωνιστικο Αρη;
Γιατι, κακα τα ψεματα, αυτο μας νοιαζει, το αγωνιστικο κ τι μπορουμε να περιμενουμε απο δω κ περα;
Το σιγουρο ειναι οτι με αυτη την εξελιξη, αποφυγαμε τα αφμ κ τα restart…
Περιμενουμε να δουμε λοιπον
φίλε Kostaris μ’ αυτό το νέο σχήμα η ομάδα θα ζήσει κι αυτό από μόνο του είναι το πιο σημαντικό για μένα…δεν θέλω να γράψω τι θα είχε συμβεί (μετά βεβαιότητος) εάν είχε αργήσει αυτή η εξέλιξη μία βδομάδα…αυτό που θα δεις τις επόμενες χρονιές θα είναι ένα μπάτζετ αξιοπρεπές και μία ομάδα, η οποία (υπό την προϋπόθεση) εάν ο κόσμος είναι κοντά να διεκδικεί θέση στην τετράδα, να φτάνει στον ημιτελικό του κυπέλλου και να κάνει κάποιες σημαντικές νίκες…
Η πληροφορία όπως την αναφέρεις μπορεί να την δει κάποιος θετικά ή αρνητικά. Αν όντως ο Νίκο πήρε λεφτά για τις μετοχές σημαίνει ότι όποιος και αν είναι αυτός που τις παίρνει έχει οικονομική άνεση. Από την άλλη το ίδιο γεγονός με κάνει πολύ επιφυλακτικό μήπως είναι άλλη μια απάτη για να κερδίσει χρόνο.
Επίσης, οι μετοχές πως θα αλλάξουν χέρια; Με μείωση της αξίας τους η μπορούν να μεταβιβαστούν;
Αν ισχύει πως πήρε λεφτά , τότε οι μετοχές θα αλλάξουν χέρια , όπως όταν πήρε ο Λάσκαρης την ΚΑΕ. Με ΑΜΚ και με συγκεκριμένη αξία μετοχής.
Στο παρα ενα..μακαρι να ολοκληρωθεί το deal και φυσικα να υπαρχει οραμα απο τους καινούριους και να μην ξαναζήσουμε καταστάσεις σαν την φετινή.
Σχέδιο θα έλεγα πρώτα και μετά όραμα…
Σιγουρα..
Όταν τηρείται το πρώτο έρχεται κ το δεύτερο
Συμφωνούμε.
Τι εστι Δημητρης Γουλιελμος;
Απάντησα στο σχετικό άρθρο