Δύο δρόμοι υπάρχουν πλέον για την ΚΑΕ Άρης. Ο ένας να συνεχίζει ο Δημήτρης Γουλιέλμος και όπου οδηγήσει το… καράβι. Αν μείνει στην Α1, ο στόχος θα είναι η παραμονή, τίποτα παραπάνω. Θέμα ΑΦΜ δεν υπάρχει για να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό, γιατί η FIBA την πάτησε και… έμαθε. Και εκεί είναι το πρόβλημα.

Ο δεύτερος να παραδίδει τις μετοχές στον Α.Σ., ο οποίος ζητάει να οριστεί Διοίκηση Πρωτοδικείου η οποία θα αναλάβει να τρέξει την ΚΑΕ. Ήδη υπάρχουν συζητήσεις για την πιθανότητα αυτή, άτομα να μπουν. Χρήματα δεν έχουν να λύσουν άμεσα τα προβλήματα και βασική προυπόθεση για να πετύχει αυτή η περίπτωση είναι μία. Να βγουν να πουν την αλήθεια στον κόσμο του Άρη, να ζητήσουν να βάλει και πάλι το χέρι στην τσέπη και να σώσει ότι σώνεται. Δεν υπάρχει άλλη λύση, ας είμαστε ρεαλιστές. Ο κόσμος θα χρειαστεί πάλι να βοηθήσει οικονομικά όπως ο καθένας μπορεί. Αλλά για να το κάνει πρέπει να ακούσει αλήθειες.

Ο χρόνος που είχες στην διάθεση του Δημήτρη Γουλιέλμο δυστυχώς τελείωσε…

Υ.Γ.1: Στο θέμα των χορηγιών να πω απλά ότι ο Άρης είχε στα χέρια του πρόταση από στοιχηματική εταιρεία στην διάρκεια της χρονιάς για ένα ποσό των 250.000 ευρώ αλλά την απέρριψε μιας και οι απαιτήσεις του μεγαλομετόχου κρίθηκαν εξωπραγματικές. Και το ραντεβού έγινε ως.. χάρη σε Αρειανό.

Πηγή: Τελείωσε ο χρόνος Δημήτρη Γουλιέλμο… | SDNA

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

Όσο για αυτό το θέμα με την χορηγία , πρώτη φορά ακούγεται και πραγματικά , δε θέλω να το πιστέψω , πως για δεύτερη φορά στα 3 χρόνια , ο μεγαλομέτοχος μας απορρίπτει χορηγική πρόταση !

Και αλήθεια ποιες ήταν οι απαιτήσεις του Γουλιέλμου , όταν από την Welcome που συμφωνήσαμε πήραμε 100 χιλιάρικα και για τον επόμενο χρόνο είναι 150;

Γενικά μου ακούγεται λίγο μούφα , οπότε δεν το λαμβάνω σοβαρά υπόψη…

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Η εντύπωση που έχω αποκομίσει από τον Γουλιέλμο είναι πως είχε καλές προθέσεις όταν μπήκε και σίγουρα υπερεκτιμησε τις δυνατότητες του. Είτε τις οικονομικές είτε τις διαπραγματευτικές. Έχει και ένα ακόμα κακό ομως. Είναι υπερσυγκεντρωτικος. Αυτό συνήθως είναι χαρακτηριστικό ανθρώπων πλούσιων, που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Το πρόβλημα στην περίπτωση του είναι ότι αυτός δεν έχει την οικονομική επιφάνεια για να υποστηρίξει τέτοια αλαζονεία. Φυσικά είτε έχεις λεφτά είτε όχι, δεν είναι καλό να ειισαι αλαζόνας. Τουλάχιστον όμως όταν τα έχεις μπορείς να διορθώσεις τις βλακείες της αλαζονείας σου. Αυτός δεν μπορεί να το κάνει.

Dom

Ναι στην Αμερική είναι έντονο το φαινόμενο γιατί όσο περισσότερο καπιταλιστική είναι μια κοινωνία τόσο ο υπερσυγκεντρωτισμος διογκώνεται. Ο Γουλιέλμος όμως μου δίνει την εντύπωση ότι είναι της ίδιας νοοτροπίας χωρίς να διαθέτει τα λεφτά που έχουν αυτοί. Και το να είσαι μεγαλομανής διοικώντας μια σχεδόν χρεωκοπημενη εταιρεία όπως είμαστε εμείς, ενώ δεν έχεις και καμιά σοβαρή οικονομική επιφάνεια, είναι κάπως αδόκιμο.

Dom

Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα του Έλληνα μόνο αυτό, παντού συμβαίνουν τα ίδια. Απλά πίστευα ότι ένας έξυπνος άνθρωπος όπως δείχνει ο Γουλιέλμος να είναι στις δουλειές του, θα καταλάβαινε μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες του και δεν θα τυφλώνουν από τον εγωισμό του.