30 Αυγούστου αναρτήθηκαν στο σάιτ της Φίμπα καινούριες αποφάσεις από το BAT και ανάμεσα σε αυτές είναι και του Σανικίτζε ( η πέμπτη  προσφυγή που έχουμε δεχτεί )  και μας μένει να μάθουμε και το ποσό που επιδικάστηκε στον  Μπάκνερ .

Μιας που τα μπέρδεψε κι ο πρόεδρος στη συνέντευξη τύπου  , ας γράψουμε ποιες είναι αυτές οι 5 και πόσα τα λεφτά που χρωστάμε: 

  1.  Μάρμπλ : Συμβόλαιο 225 χιλ. Δολλάρια / Επιδικάστηκαν 145.110€
  2. Καββαδάς : Συμβόλαιο 150 χιλ. € / Επιδικάστηκαν 153.250€
  3. Τζένκινς : Συμβόλαιο 240 χιλ. Δολλάρια ( 270 για τη δεύτερη χρονιά ) / Επιδικάστηκαν 279.896€
  4. Ντραγκίσεβιτς : Συμβόλαιο 136 χιλ € / Επιδικάστηκαν 129.800 €
  5. Σανικίτζε : Συμβόλαιο 200 χιλ € / Επιδικάστηκαν 204.590 €

ΣΥΝΟΛΟ : 912.646 € ( +5% ετήσιο φόρο )

Τα παραπάνω ποσά , που επιδικάστηκαν , περιλαμβάνουν δικαστικά έξοδα , μανατζερικά και διάφορα μπόνους , για αυτό και καμιά φορά βγαίνουν παραπάνω από το συμβόλαιο.

Επίσης , όλα τα ποσά στα συμβόλαια είναι καθαρά , το οποίο σημαίνει , πως χρωστάμε και την εφορία αυτών των συμβολαίων ( + 45 % περίπου και για συμβόλαια πάνω των 200 χιλ. είναι +55% ! ).

Ο Γουλιέλμος είπε πως τα χρέη είναι κοντά στα 5εκ. και 1,5 περίπου είναι προς το δημόσιο ( αυτό είναι εφορία , ΙΚΑ και γήπεδο υποθέτω ).

Τα υπόλοιπα 3,5 είναι προς παίκτες , συνεργάτες και προμηθευτές. Το 1/4 από αυτά είναι προς 5 παίκτες…

Ο Γουλιέλμος είπε πως με 2 έχουμε υπογράψει διακανονισμό και με 2 είμαστε πριν τις υπογραφές. Κάπου εκεί ανέφερε τον Κάμινγκς , για τον οποίον δεν έχει ακουστεί ποτέ ότι προσέφυγε στη Φίμπα ή ότι του χρωστάμε, οπότε νομίζω πως απλά μπερδεύτηκε .

Γενικά πάντως αν έχουμε έρθει ή είμαστε κοντά σε συμφωνία με 4 από τους 6 , είναι καλά και ακούγεται ρεαλιστικός ο στόχος του προέδρου να αρθεί το μπάν μέχρι τον Δεκέμβριο.

Εγώ θα πω μακάρι .

 

 

 

 

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sfak3

Γεια σας παιδια.Mια ερωτηση για την περιπτωση Σανικιτζε. Γιατι δεν βαζουν καποιους ορους στο συμβολαιο που να σχετιζονται με περιπτωσεις τραυματισμου? Γιατι να παρει ολο το ποσο ενας παικτης που δεν ακουμπησε μπαλα πανω απο μερικα λεπτα?

vaggelaris

Δυστυχώς σ αυτά τα πράγματα σίγουρα παίζει ρόλο κ το όνομα που έχει στη πιάτσα μια ομάδα. Έχουμε λίγο βεβαρημένο παρελθόν σ αυτό το θέμα. Κ εννοείται ότι όσο πιο μεγάλο όνομα είναι κάποιος βάζει τους δικούς του όρους.

NAOS 80-0

το πιο εύλογο ερώτημα…ακόμα και εάν ισχύουν τα όσα γράφει ο vaggelaris, περί της μη αποδοχής σχετικών όρων από την πλευρά του παίκτη , είναι απορίας άξιο, γιατί δεν υπήρχε σχετικό ασφαλιστικό συμβόλαιο για την περίπτωση αδυναμίας εκτελέσεως της σύμβασης για λόγους ανωτέρας βίας, όπως π.χ. ο τραυματισμός. Στην περίπτωση αυτή εάν επισυμβεί ο ασφαλιστικός κίνδυνος, πληρώνεις κανονικά τον παίκτη και το ποσό που κατέβαλες το αναζητάς από την ασφαλιστική εταιρεία. Αλλά τι συζητάμε τώρα ?? Εδώ εκδικαζόταν οι υποθέσεις και δεν παριστάμεθα καν…

vaggelaris

Φαντάζομαι υπό φυσιολογικές συνθήκες όταν μια ομάδα είναι σωστα οργανωμένη κ εντάξει στις υποχρεώσεις της θα καλύπτεται κ αυτή με κάποιο τρόπο ώστε να μη πληρώσει όλο το συμβόλαιο. Αλλά στη δικιά μας περίπτωση τα είχαμε παρατήσει στη τύχη τους όλα…