Μετά από το κενό που είχαμε πέρυσι , ας συνεχίσουμε την παράδοση φέτος , ας ρίξουμε μια ματιά στα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του σάιτ για το 2021.

  1. Ενίσχυση κάτω από τη ρακέτα με Τζέιμς Κέλι για τον Άρη : Παικταράς.-
  2. Άρης – Παναθηναϊκός 81-71 : Αυτή κι αν ήταν νύχτα που θα θυμόμαστε για καιρό. Η μεγαλύτερη μας νίκη, τουλάχιστον σε κανονική περίοδο μετά από 3 χρόνια τουλάχιστον και το σπάσιμο ενός σερί ηττών που κρατούσε από το 2008!
  3. Άρης – Ηρακλής 83-78 (παρ) : Η τελευταία μας νίκη, στο τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε για το 2021. Η χρονιά έκλεισε καλά.
  4. Άρης – Περιστέρι 87-68 : Πάρτι και απόλυση προπονητή του Περιστερίου. 2η φορά στα τελευταία 3 χρόνια. Κάνουμε παράδοση…
  5. Άρης και Χάνλαν δίνουν τα χέρια: Αυτό κι αν ήταν έκπληξη, από τη μια δεν μπορούσαμε να κάνουμε ομάδα και τελικά καταλήξαμε να πάρουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες που θα μπορούσαμε.
  6. Προμηθέας – Άρης 62-82: Με τα μαύρα σύννεφα από τις ήττες που προηγήθηκαν να μας περικυκλώνουν, η νίκη αυτή ήταν βάλσαμο και αρχή ενός σερί.
  7. Υποψήφιος επενδυτής από το εξωτερικό για την ΚΑΕ Άρης! : Κάθε χρόνο υπάρχει κι ένα τέτοιο άρθρο έτσι; Κλικ μπέιτ, που λένε και στο χωριό μου.
  8. ΕΣΑΚΕ: Πέρασε με 7-3 η πρόταση του Άρη για τις ποινές αδειοδότησης : 30/09 λέγαμε πως σε λίγο θα είχαμε τις οριστικές αποφάσεις. ΛΟΛ.
  9. Λάρισα – Άρης (κύπελλο) 68-67 : Ήττα-αυτοκτονία. Έχουμε αρκετές από αυτές φέτος.
  10. Φήμες αποχώρησης παικτών από τον Ιωνικό και στο βάθος… Άρης! : Ομάδα που θα διαλυθεί για να ησυχάσουμε συν μεταγραφικά. Η καλύτερη συνταγή για επιτυχημένο άρθρο.

Αυτά φίλοι μου με τα πιο διαβασμένα άρθρα στο σάιτ…

Ένα γενικό σχόλιο και βλέποντας τα νούμερα , έχω να πω πως το πρώτο εξάμηνο είχε πάρα πολύ χαμηλή επισκεψιμότητα , σε σχέση με το δεύτερο ( από Ιούλιο και μετά ) , το οποίο δεύτερο εξάμηνο , σπάει κάθε ρεκόρ ! Είμαστε περίεργα πλάσματα οι Αρειανοί τελικά…

Τα παραπάνω είχα γράψει στο άρθρο του 2019. Τα ίδια ισχύουν και τώρα. Τελικά μας αρέσει η ελπίδα και κάθε φορά την πατάμε…

Καλή χρονιά να έχουμε !

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
spire

Καλη χρονια Ναιτ. Δεν κανεις και ενα bonus με τα πιο σχολιασμενα?

Babis cool

Είναι πλέον το πρώτο site που διαβάζω τα νέα της ομάδας μας!!! Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα!!!