Τέλος κι αυτής της χρονιάς και φως στο τούνελ δε φαίνεται. Όπως και πέρυσι , έτσι και φέτος , ας ρίξουμε μια ματιά στα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του σάιτ .

  1. Λίστα παικτών που μπορούμε να πάρουμε . Να σας πως την αλήθεια , όταν το έγραφα το άρθρο , ήξερα πως καταλήξει ψηλά στις προτιμήσεις σας!
  2. Κλείνει Αμερικανό 4άρι Το άρθρο δεν είναι για φέτος , είναι για την περσινή χρονιά , με τον Δράκο να ψάχνει 4άρι . Βρήκε τον Ντουβιέ κι εμείς το κάναμε το 2ο πιο διαβασμένο άρθρο της χρονιάς. Μεγάλη η χάρη σου Ντουβιέ!
  3. Βούτυρο στο ψωμί του Νίκο. 11/2/18 και ο Βλαχόπουλος λέει πως δεν παραχωρεί τις μετοχές ο Λάσκαρης , αν δε βρεθεί κάποιος να δώσει λεφτά και να αναλάβει τα χρέη. Με τις τελευταίες εξελίξεις , μου φαίνεται πως αυτοί οι ίδιοι που το πιπιλίζαν το θέμα με τις διαπραγματεύσεις και τις συνελεύσεις , είναι αυτοί που κρεμάνε τον Γουίλ…Σκοπός υποθέτω ο ίδιος. Ανάληψη της ΚΑΕ , με λιγότερα χρέη , χωρίς να δώσουν τίποτα.
  4. Πανιώνιος – Άρης 81-87. Η χρονιά μας είχε μπει καλά. Μετά δεν κάναμε νίκη μέχρι τον Μάρτιο…
  5. Συνέντευξη τύπου προέδρου ΚΑΕ Άρης. Μετά από 6 μήνες περίπου από την αγορά των μετοχών , ο Γουλιέλμος μας συστήθηκε. Να πω την αλήθεια , αν έλεγε τότε , όσα είπε τώρα στην ανακοίνωση του , ίσως ήταν καλύτερα.
  6. Ο Ντουβιέρ , το καυτό καλοκαίρι και η μεταγραφή.  11/01/18 Πήραμε τον Ντουβιέ και μετά περιμέναμε τον Σέντερ. Αγωνία ο κόσμος του Άρη !
  7. Κολοσσός Ρόδου – Άρης 61-72. Η τελευταία μας νίκη στην Α1 για το 2018. Περίεργο που η πρώτη και η τελευταία νίκη της χρονιάς , είναι στα πιο διαβασμένα άρθρα!
  8. Τελειώνει ο Λάσκαρης από την Άρη. 9/3/18 σκάει το νέο ο Βλαχόπουλος. Ο “νομικός εκπρόσωπος των επιχειρηματιών” είναι ο Γουλιέλμος , που λέει – ακόμα και τώρα – πως δεν υπάρχουν άλλοι.
  9. Γυμναστικός Λάρισας Φάρος – Άρης 81-76. Νομίζω πως αυτό το παιχνίδι ήταν η αρχή του τέλους του Γιαννάκη.
  10. Ετοιμάζει το νέο ΔΣ της ΚΑΕ Άρης ο Γουλιέλμος. Κι ακόμα κανείς δεν μπαίνει σε αυτό !

Αυτά φίλοι μου με τα πιο διαβασμένα άρθρα στο σάιτ…

Καλή χρονιά να έχουμε.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AlphaMi

Καλή και τυχερή χρονιά!
Και μην ξεχνάμε…η ενασχόληση μας με τις ομάδες είναι το σημαντικότερο από τα δευτερεύοντα.

ChrisSiak

Καλή χρονια με υγεία σε όλους!