Εξίσου μπερδεμένος είναι και ο προπονητής της, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό από τη Βιλερμπάν (μου φάνηκε ότι) σήκωσε τα χέρια ψηλά, δηλώνοντας ότι «κάποιοι παίκτες με ταλέντο δεν έχουν προσωπικότητα και κάποιοι με προσωπικότητα υστερούν σε ταλέντο»!
Τουτέστιν -και με το συμπάθιο, Δημήτρη μου, για το αγοραίον ύφος- χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι!
Μέσα σε είκοσι ημέρες ο «Αυτοκράτωρ» απώλεσε τους δυο από τους τρεις στόχους του (Κύπελλο και Champions League) και αυτή η διπλή αστοχία πιθανότατα εκλαμβάνεται από την πάντοτε απαιτητική «κίτρινη φυλή» ως έγκλημα καθοσιώσεως, ωστόσο απομένει ακόμη το πρωτάθλημα όπου η κατάσταση είναι πολύ πιο ζόρικη απ’ όσο τα τελευταία χρόνια
Πηγή: Τα ωραία λόγια του Πρίφτη και ο ορισμός της σύγχυσης! | αποψεις , βασίλης σκουντής | SentraGoal
Ο Σκουντής αρειανός δεν είναι , αλλά ξέρει τον Άρη…
Το οτι ειναι ζορικη απο προηγουμενα χρονια,δεν οφειλεται στο οτι ο παοκ εγινε καλυτερη ομαδα,αντ’αυτου πολυ χειροτερη απο αλλες χρονιες,ουτε το ρεθυμνο,ουτε τα τρικαλα σουπερ ομαδαρες.Η χρονια ειναι πιο ζορικη γιατι εμεις την αφησαμε να γινει.Οτι γινει τωρα στα πλει οφ.Κατα τα αλλα, απλα διαδικαστικα.
προταση μου στον πριφτη σαν απαντηση στις δηλωσεις του περι ξυλου που τρωνε οι παικτες μας ειναι η πενταδα μας να αποτελειται απο τουλαχιστον δυο μποξερ και τρεις καλαθοσφαιριστες
Ξέρει τον Άρη αλλά μπερδεύει τον Τζάκσον με τον Τζένκινς 😉
Ε…..,τζ ο ενας τζ κ ο αλλος….!!
Ναι , όταν είπα τον ξέρει , εννοούσα σαν αντιδράσεις,σαν ατμόσφαιρα. Τους παίκτες είμαι σίγουρος πως δε θα τους ξέρεις ούτε με σκονάκι 😛
Σ
Δεν αντέχεσαι άλλο. Το ίδιο σχόλιο σε κάθε άρθρο. Κάθε φορά το ίδιο πράγμα. Αν θέλεις να σχολιάσεις κάτι συγκεκριμένο για κάτι , ανέβασε το σαν άρθρο και κάνε το σχόλιο σου.
Αλλιώς θα το κόβω. Το κάνεις κάθε φορά και σχολιάζεις και τα ίδια.
Κόψε οποίο σχόλιο μου θες, για οποίο λογο θες, είναι δικαίωμα σου, δεν μ απασχολεί καν….Τα χουμε ξανασυζητησει αυτα
Εμ , αυτό είναι το πρόβλημα σου. Δε σε απασχολεί για αυτό και δεν προσπαθείς να καταλάβεις τους κανόνες εδώ.
Αφού δε σε ενδιαφέρει λοιπόν , για μια βδομάδα δεν μπορείς να σχολιάζεις , για να δούμε αν τότε θα σε ενδιαφέρουν οι κανόνες εδώ μέσα.
Και μετά – αν συνεχίσεις έτσι – δε θα σχολιάζεις καθόλου εδώ.
Δεν με νοιάζει ρε Ναιτ τι λες, δεν το καταλαβαίνεις; ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Εγώ θα γράφω τα ίδια σε κάθε άρθρο και δε με νοιάζει τίποτα άλλο