Τα νέα πλάνα του κ. Γουλιέλμου και το χαμένο όραμα του Αρη

Οσον αφορά το απόθεμα οικονομικού λίπους, αν ισχύουν οι ισχυρισμοί καλά πληροφορημένης πηγής, βρίσκεται σχεδόν στον πάτο. Αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσει η χρονιά, χωρίς θεαματικά απρόοπτα, αλλά σίγουρα με ζόρια. Ετούτο λίγη αξία έχει με δεδομένο ότι ο Αρης δεν διεκδικεί πλέον στόχο που μπορεί να στιγματίσει ούτε θετικά, αλλά ούτε αρνητικά την φετινή του αγωνιστική πορεία.

Στην ουσία η χρονιά 2018-’19 η οποία θέλει ακόμη οκτώ αγωνιστικές για να τελειώσει, ήταν μία χρονιά συντήρησης, χωρίς να δίνει όραμα. Αυτή είναι η εικόνα για όλους όσοι βλέπουν μισοάδειο το ποτήρι. Γιατί υπάρχει και η άλλη οπτική, από εκείνους που το βλέπουν μισογεμάτο. Οτι ο κ. Γουλιέλμος, πιστώνεται τη σωτηρία της ομάδας πέρυσι από την καταστροφή και ορθώς έκανε φέτος συντηρητική οικονομική πολιτική. Ο ιδιοκτήτης του Αρη όμως δεν απέφυγε τα διοικητικά λάθη, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν προϊόν της απειρίας και των εμμονών του. Ακόμη δεν κατάφερε να απαλλάξει την ΚΑΕ από το BAN και υπήρχαν αγώνες που η ομάδα προκάλεσε οίκτο.

Η προνοητικότητα τού κ. Γουλιέλμου να δημιουργήσει οικονομικό μαξιλάρι για τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι το δεύτερο που πιστώνεται στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ αλλά εκείνο που μετράει είναι η ουσία. Αρα ή θα πρέπει να αποδώσουν οι προσπάθειες του για την ενεργοποίηση στο οικονομικό κομμάτι παραγόντων της ευρύτερης οικογένειας του Αρη ή να βρει τρόπο να χρηματοδοτήσει επαρκώς τη νέα χρονιά. Είναι αντιληπτό ότι στην Ελλάδα της κρίσης οι χρηματοδότες είναι δυσεύρετο είδος, από τη στιγμή όμως που ο κ. Γουλιέλμος θα συνεχίσει να είναι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα πρέπει να ξέρει ότι το δόγμα του σοκ “ή εγώ ή τα τανκς” δεν μπορεί να τον αθωώσει για ακόμη μία χρονιά μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Έχει κάποια αλήθεια.Χορηγος φανέλας από βδομάδα σε βδομάδα και τπτ τελικά…..