Μέχρι να βγει κι άλλη επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ , αυτό που έχουμε είναι τα ρεπορτάζ και τις πληροφορίες των δημοσιογράφων.

Για να δούμε τι λένε σήμερα για το θέμα: 

Όπως λέει το basketplus χθες πέρασε πολύς κόσμος από τα γραφεία της ΚΑΕ:

Με την λήξη του αγώνα, το διοικητικό συμβούλιο, Λευτέρης Αρβανίτης, Θωμάς Νικολός, Στάθης Ρούσος, Γιώργος Αιγίδης, Γιώργος Σιδηροηλίας με τον βασικό χρηματοδότη, Θανάση Πλιάκη είχαν συναντήσεις- συζητήσεις με φορείς του Άρη. Παρόντες ήταν και οι δύο νομικοί, εκπρόσωποι των επενδυτών, Σπύρος Χριστοφορίδης και Γιώργος Σφυρής. Προσκλήθηκε και μετείχε ο γνωστός παράγοντας των κίτρινων, Τάσος Δεσύπρης, ο οποίος αποχώρησε από την συνάντηση μαζί με τους δικηγόρους των επενδυτών.

Επίσης ενημερώσαμε και τον ΑΣ , για το θέμα:

Πρώτος πέρασε την πόρτα του γραφείου του διοικητικού συμβουλίου ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Τάσος Οικονόμου. Τον ενημέρωσαν για τις νεότερες εξελίξεις αλλά και για τα άμεσα βήματα που πρέπει να γίνουν καθώς ο ΑΣ Άρης είναι μέτοχος της ΚΑΕ με ποσοστό 10%. Τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, συνόδευσε ο γνωστός νομικός, Γιώργος Οικονόμου.

Και καταλήγει με αυτό:

Όπως, έγινε γνωστό, αναμένεται, ο νέος επενδυτής να είναι παρόν στο Αλεξάνδρειο Μελαθρον στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη (7 Μαϊου). Στον διάστημα της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη έχει προγραμματισθεί συνέντευξη Τύπου προκειμένου να παρουσιαστεί στον κόσμο της ομάδας.

Το pressaris , μας λέει σήμερα πως συνεχίζονται οι συναντήσεις , από το πρωί ( φωτιά έχει πάρει το κυλικείο του Παλέ ):

Από το πρωί βρίσκονται τα στελέχη της ΚΑΕ και οι εκπρόσωποι του υποψήφιου επενδυτή σε συνεχείς επαφές. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία, ούτε έχει διευκρινιστεί από την ΚΑΕ αν θα υπάρξει ή όχι νεότερη επίσημη ενημέρωση σήμερα. Στάση αναμονής λοιπόν…

Στο sentragoal , έχουμε και τις πρώτες σκέψεις του δημοσιογράφου των επενδυτών:

Οι πρώτες κινήσεις της νέας ιδιοκτησίας θα είναι οι εξής: Καταβολή χρημάτων σε παίκτες, προπονητή και προσωπικό, στους οποίους οφείλονται χρήματα, και διευθέτηση οφειλών στο Δημόσιο, ώστε η ΚΑΕ να καταστεί ενήμερη φορολογικά και ασφαλιστικά.

Ορισμός νέας αιρετής διοίκησης, στη σύνθεση της οποίας θα υπάρχουν και πρόσωπα από το υπάρχον σχήμα της ΚΑΕ. Επίσης, θα γίνει τετ α τετ με τον Δημήτρη Πρίφτη, από τον οποίο θα ζητηθεί και μια έκθεση για τις ανάγκες που, κατά τη γνώμη του, έχει η ομάδα, ώστε να λυθούν τυχόν προβλήματα που είχαν να κάνουν με την έλλειψη ρευστότητας.

Επίσης, στο πλάνο της νέας ιδιοκτησίας είναι να γίνει ένα τετ α τετ με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, στον οποίο θα αναλύσουν το πλάνο τους, θα του μιλήσουν για τις προοπτικές που υπάρχουν και για τους υψηλούς στόχους που θα θέσει η ομάδα.

Επίσης, εκτός από τις επαφές με ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ, η νέα ΚΑΕ Αρης θα επιδιώξει -κάτι που έκανε και η ΚΑΕ ΑΕΚ- συναντήσεις τόσο με στελέχη της FIBA, όσο και με αυτά της Euroleague

Αυτά μέχρι στιγμής , ότι νεότερο θα το ανεβάσουμε!

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Τι να πω, μακάρι να είναι κάτι σοβαρό και όχι κανένα πυροτέχνημα ή κανένας που θα το κάνει για δικό του όφελος.

The_Emperor_Is_Dead

Να υποθέσω,αφού ο νέος ιδιοκτήτης θα είναι παρών με τον Θρήνο,την επόμενη Τετάρτη,θα ξέρουμε και ποιός είναι πρίν απ αυτό με καμιά ανακοίνωση;Η θα είμαστε στην κερκίδα και όποιος μπαίνει με κοστούμι θα τον δείχνουμε και θα λέμε, αυτός είναι η μήπως εκείνος;

nikos

Αφου ο επενδυτης ερχεται σε λιγες μερεςκαι η υποθεση ειναι τελειωμενη ανακοινωστε τον επιτελους ρε ανθρωποι του Θεου…

Καταντησε κουραστικο πραγματικα….τετοια μυστικοπαθεια μονο με τους πριγικιπες του τσακα στα ελληνικα χρονικα..

GOUNAS1914

Σιγή σήμερα στο θέμα επενδύτη. Όλα με ακρα μυστικοτητα . δεν ξανάγινε αυτό στον Αρη.
Υγ. Πάντως αν Οντως είναι να ερθει με ολυμπιακό θα πρεπει σήμερα αύριο να έχουμε νεώτερα.