Τα “μυστικά” της συμφωνίας ΕΣΑΚΕ – ΕΡΤ

Τα χρήματα που συμφωνήθηκαν με τον ΕΣΑΚΕ είναι ακριβώς όσα έπαιρναν και πέρυσι οι ομάδες και αυτό κρίνεται… παραπάνω από συμφέρον, δεδομένων των «απουσιών».

Μία σημαντική διευκρίνιση είναι ότι τα παραπάνω χρήματα που θα πάρουν Αρης και ΠΑΟΚ από τις άλλες ομάδες δεν θα είναι… ονομαστικά, αλλά λόγω θέσης. Αυτό σημαίνει ότι με το ποσό να μοιράζεται αναλογικά και με βάση την κατάταξη, ο 4ος και ο 5ος παίρνουν παραπάνω χρήματα και απλά έτυχε να είναι αυτοί οι δύο. Αν του χρόνου είναι δύο άλλοι, θα γίνει το ίδιο με αυτούς.

Από την ΕΡΤ κατέστησαν σαφές ότι σκοπεύουν να δείχνουν δύο με τρία ολόκληρα παιχνίδια κάθε αγωνιστική και μάλιστα σε καλή ώρα. Σάββατο 7-9, Κυριακή το ίδιο σαν… lead in στην «Αθλητική Κυριακή» και Δευτέρα αν υπάρχει αγώνας στο πρόγραμμα.

Ε αν ισχύουν αυτά , λογικά θα δούμε πολύ Άρη και μπράβο μας

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Πάντως εγώ ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω το ότι η ΑΕΚ έχει τηλεοπτικό 900χιλ και εμείς είμαστε κάτω από 300.

Toby B

Μιλώντας με φίλους ΑΕΚτσήδες, αρκετά μπασκετικούς, μου είπαν πως αυτό το ποσό είναι τον χρόνο και πως από την επόμενη σεζόν θα πάνε για πάνω από 1εκ. Τώρα αν είναι ανενημέρωτοι δεν ξέρω. Αν βρεις κάποιο λίνκ night στείλε να το δούμε.

J.Massey

το ποσο που λες ειναι για την επομενη διετια νομιζω παρολο που το περνανε οτι υπεγραψε 900χ. χωρις να λενε για ποσα χρονια ειναι και μου φαινεται πιο λογικο αν σκεφτεις οτι ο παο ειχε προταση 1.2εκ. και με καποια συν εφτασε 1.7εκ.

skoraris

Βέβαια το σωστό θα ήταν τα λεφτά να μοιράζονται αντιστρόφως ανάλογα της κατάταξης, αλλά στο γενικό χανειο ττουλάχιστον θα πάρουμε κάτι παραπάνω

ChrisSiak

Το καλό με το ότι είμαστε σε κρατικό κανάλι είναι ότι λόγω ευκολιας προσβασης και θεαματικοτητας μπορείς να προσελκύσεις περισσότερους χορηγούς; Με το φτωχό μου μυαλό αυτό.

Από την άλλη δεν ξέρω μήπως τους διαολοστειλουν τους χορηγούς Λασκαρης Παπακυριακης δεν κολωνουν σε κάτι τέτοια οι λεβεντιες μας

stp

Το champions league παραμένει στην νοβα??
Και κάτι άσχετο με το θεμα..με τον Μητογλου τι καναμε τελικά?

dorian gray

Eίναι ευκαιρία ο πλανήτης Γη – μέσω της ΕΡΤ – να απολαύσει τη μοναδική ατμόσφαιρα που θα δημιουργείται εφέτος στη Θεσσαλονίκη.
Η χρονιά του Δράκου.

praktoras1914

το ιδιο ποσο που πηραμε απο νοβα περσι μας δινει η ερτ περιπου250-270