Βλέποντας χθες τον αγώνα με τον Ολυμπιακό , μια ερώτηση γεννήθηκε στο μυαλό μου …

Όχι δεν ήταν γιατί υπογράψαμε τον Λάμποβιτς για 3 χρόνια !

Ούτε γιατί ο Ντικούδης παίζει ακόμα μπάσκετ !

Το ερώτημα ήταν πόσα λεπτά παίζουν με τον Μπλατ οι παίκτες σε σχέση με τον Κατσικάρη ;
Ναι , καταλαβαίνουμε όλοι – απλά και μόνο βλέποντας τους αγώνες – πως ο Χατζηβρέττας και ο Ντικούδης δεν παίζουν πολύ , αλλά σε νούμερα πόσο είναι αυτό ;
Στρώθηκα αμέσως στη δουλειά ( το γεγονός ότι δεν έχω και τίποτα άλλο να κάνω στη ζωή μου βοήθησε ) και ιδού τα αποτελέσματα !

Η πρώτη στήλη είναι τα λεπτά που παίζουν στα 4 παιχνίδια με τον Μπλατ .
Η δεύτερη τα λεπτά που παίζανε στα 20 παιχνίδια με τον Κατσικάρη .

Είναι ξεκάθαρο πως ο Πάουνιτς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπλατ . Όχι απλά πήρε τα λεπτά που έπαιρνε και ο Ντίξον ( του οποίου τη θέση πήρε ) αλλά και παραπάνω !

Σε βάρος … μμμ … για να σκεφτώ… μου είναι δύσκολο να καταλάβω… για να δω…αααα μήπως είναι σε βάρος του Χατζηβρέττα ; Λέω μήπως γιατί έχει χάσει 6 λεπτά και δεν απορώ κιόλας . Είναι κακός . Ήταν κακός . Απορώ πως έπαιζε και τόσα λεπτά .

Ο Μπετς παίζει παραπάνω , γιατί ο Σκορδίλης κατάφερε να χάσει και 4 από τα 6 λεπτά που έπαιζε …

Ο Μάιλς +3 λεπτά γιατί παίζει καλύτερα .

Ο Μπάρλος έχει χάσει πολλά λεπτά , αλλά μην ξεχνάμε ότι μόλις γύρισε και από τον τραυματισμό του και ότι τώρα έχουμε φουλ ρόστερ , άρα δεν παίζει κάποια παραπάνω λεπτά που έπαιζε λόγω απουσιών .

Ο Κακιούζης παίζει 2 λεπτά λιγότερα , αλλά αυτό δεν είναι λόγω απόδοσης – κατά την άποψή μου παίζει πολύ καλά – αλλά λόγω του γεμάτου ρόστερ και των πολλών επιλογών .

Γενικά νομίζω ότι ο Μπλατ χρησιμοποιεί ένα πιο σφιχτό rotation και ίσως αυτό να είναι το μυστικό για την περαιτέρω βελτίωση μας …

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kanapedakias

Να δεις που άμα πάρουμε παίκτη τα λεπτά του Ντικούδη θα περιοριστούν σε μονοψήφιο νούμερο, ενώ θεωρώ ότι ο Μπάρλος θα παραμείνει στα ίδια (που είναι και τα φυσιολογικά του). Εκτός αν ο Ντικούδης μας δείξει ότι έχει τσίπα πάνω του και αρχίζει τουλάχιστον να παίζει με λίγο πάθος, τότε βλέπουμε.

Night Audit

Έτσι όπως παίζει η θέση του στον πάγκο θα πηγαίνει όλο και πιο δεξιά … όλο και πιο κοντά στον φροντιστή …