Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είπε στους Μποχωρίδη, Φλιώνη, Σλαφτσάκη, Βεργίνη και Χρηστίδη ότι θα προσπαθήσει να διευθετήσει τις οφειλές, οι οποίες με εξαίρεση τον Σλαφτσάκη, υπερβαίνουν αρκετά τους δύο μήνες. Έδωσε κάποιες ενδεικτικές ημερομηνίες (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος του μήνα είναι πιθανό να δοθεί ένας μισθός), όμως οι παίκτες δεν έφυγαν από τα γραφεία της ΚΑΕ έχοντας το αίσθημα της σιγουριάς.

Συζήτηση έγινε και για την επόμενη περίοδο, αφού οι παίκτες ζήτησαν να πληροφορηθούν ποιο είναι το πλάνο που υπάρχει. Ο μεγαλομέτοχος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα μπορέσει να λύσει τα ban, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες…

Η περίπτωση των εφήβων

Από τους τρεις που ενηλικιώθηκαν ή θα το κάνουν μέσα στους επόμενους μήνες, πιο σίγουρη φαίνεται η περίπτωση του Κώστα Βλάσιου. Στον αντίποδα, ο Βαλάντης Κουρτίδης δέχεται έντονες πιέσεις από ομάδες του νότου και στην παρούσα φάση μοιάζει δύσκολο να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΡΗ. Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Γιάννη Σιδηροηλία, για τον οποίο επίσης υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση στον ΑΡΗ για τους εν λόγω παίκτες, οι οποίοι, βάσει νόμου, είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της επιλογής τους.

Πηγή: Τα ερωτηματικά παρέμειναν, η αγωνία μεγαλώνει | AllAboutARIS.com

3 μέρες είχε πέσει το σάιτ , δε χάσαμε και πολλά όμως…

14 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

Κι αναρωτιόμουν αν έφυγες διακοπές και έκλεισες το μαγαζί.

Dom

Το πιο σωστό θα ήταν να δώσεις λίγες μέρες προθεσμία για να λύσεις το πρόβλημα του σέρβερ..

Sam Vincent

Νέος …Πεμπτοπαρασκευάκιας !!!

ChrisSiak

Και έλεγα πως όταν ξανανεβει το φόρουμ θα δούμε πάνω πάνω άρθρο «λύθηκαν τα μπαν, πρώτος στόχος Λάρκιν».

Jose

Πόσο τα έχω σιχαθεί πια όλα αυτά…

καπετάν Κανένας

Κι εγώ .+1

keoma

Αηδία κατάντησε η όλη φάση… Δεν θα μείνει κανένας έτσι όπως το πάνε.. δεν έχω ιδιαίτερη άποψη από τους νεαρούς μας παίχτες… Μόνο στατιστικά κυρίως και 2-30ματς που έχω δει… Κατά πως φαίνεται θα φύγουν κι αυτοί και θα κρατήσουμε όποιον δεν ζητήσουν άλλες ομάδες.. σύνηθες το φαινόμενο αλλά παραμένει απογοητευτικό… Με διαολισε το συγκεκριμένο άρθρο..

kaptsik

Ας συνεννοηθούμε με την ΠΑΕ για ένα φιλικό υπέρ ενίσχυσης της ΚΑΕ. Ένα 10€ το εισιτήριο. 18000 κόσμο χωράει το γήπεδο. Άρα εν δυνάμει 180.000€. Αν μαζευτεί κόσμος καλώς. Άρση Μπαν και προχωράμε. Αν όχι “έχε γεια καημένε κόσμε”. Ξένους να πάρουμε δε μπορούμε. Να κρατήσουμε τους περσυνους ξένους ούτε. Το Αρειανό Μποχωριδη που έχει κάνει υπερβάσεις για να μείνει στην ομάδα ούτε. Ούτε τον Κουρτίδη δε μπορούμε. Άλλος να πάρει την ομάδα δεν εκδηλώνει ενδιαφέρον. Να συνεισφέρουν οι λεφταδες της ομάδας δεν συνεισφέρουν επαρκώς. Πολύ μεγάλη η ψυχική φθορά να βλέπεις την ομάδα σου σε αυτή την κατάσταση. Σε… Περισσότερα »

aka Θεούλης

23.800 χωραει…
Αλλα εγω δεν θα παω, -10 € λοιπόν

vaggelaris

Δυστυχώς φαίνεται ότι η διοίκηση Γουλιέλμου έπιασε ταβάνι. Πραγματικά έχω απορία τι μπορεί να αλλάξει άραγε? Θα χάσουμε κ τον οποιο ελληνικό κορμό έχουμε κ αντε να βγάλεις τη χρονιά με αυτές τις προυποθεσεις

Jim Patras

Και αποδεικνύεται πέρα από χαμηλό και με ρωγμές..