Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει πως από σήμερα (14/09) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της δεύτερης αναμέτρησης με τη Dinamo Tbilisi (22/09, 19:00), για τoν A’ Προκριματικό γύρο του Basketball Champions League.
Θα λειτουργήσουν έξι τουρνικέ για την είσοδο των φιλάθλων της ομάδας μας στο γήπεδο. Σας παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας για την αποφυγή ταλαιπωρίας.
Οι τιμές
Θύρες 1,4,5,6,7,8,9,10: 10€
Θυρές 8-9 VIP: 13€
Θύρες 2-3: 15€
Παιδικό: 5€ (Κατόπιν επικοινωνίας με τα γραφεία της ΚΑΕ)
Platinum: 100€
Court Side: 120€
Τα εισιτήρια Platinum και Court Side δεν διατίθενται ηλεκτρονικά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-265600 (καθημερινά από 09:00 ως 17:00, εκτός Σαββατοκύριακου).
Πηγή: ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ BC DINAMO TBILISI | Aris BC – Official Page & Online Store
120 euros η πολυθρόνα; Δηλαδή άμα πάρεις και το γκομενάκι μαζί 240 ευρώ…πατατάκια, καφέδες, σάντουιτς, νερά…300 ευρώ στο χαλαρό.
60 ευρω πατατακια σε δυο ωρες??
Αμα ειναι να παρεις το γκομενακι βγαλτο για κανα ποτο να καθαρισεις με ενα 50αρικο
Θα βγάλεις γκομενακι σε 240 ευρώ θέσεις και θα τις πάρεις σάντουιτς και πατατάκια; Ακλαφτα θα πάνε
Και να τα είχα να τα δώσω,ειλικρινά δεν θα το έκανα.Η ξιπασια στο μεγαλείο της!!!
Σε αυτους πονταρει η ΚΑΕ για καποια εξτρα εσοδα…αρκει να μην τους πληρωσουμε ακριβα
Σκεψου οτι 10 ατομα στις πολυθρονες ειναι 120 φθηνα εισιτηρια
Βρε οπως το είπες.Ας μην χρειαστεί ποτέ να τους πληρώσουμε ακριβά κ ας γεμίσει πολυθρόνες το παρκε!!Για μένα προσωπικά μίλησα πριν.Μεχρι βέβαια να φύγει κανείς πάνω τους,να τσακιστει κ ο παίχτης κ ο μπάρμπας που θα κάθεται εκεί κ να έχουμε άλλα!
Ασχετοι !!!Τα πατατάκια θα είναι …Μπουργκινιόν , το χοτ ντογκ από μοσχάρι Βουργουνδίας και σος μπεαρνεζ , και τα ποπ κορν με βουτυράτη αρωματισμένη εστραγκον σάλτσα δεντρολίβανου . Χάρη σας κάνει ο Γουίλ .
… κλαίω!!! 🙂
Τα διαρκείας ισχύουν?
Και μενα 120€ κανει η πολυθρονα στο σπιτι μου. Τι γκρινιαζετε;
Χαχαχα 🙂
Η δικιά σου είναι επαγγελματική και εκεί καθίζεις τους προβληματισμένους πελάτες σου λίγο πριν τους …αποτρελάνεις . Επίσης δεν βλέπει στα δυο μέτρα τον Χάρη ,τον Λάκη και τον Βαγγελάκο .
Εχω την αφισα της ομαδας απεναντι στο τοιχο. Μετραει;
Αν είναι η φετινή ,φυσικά .
Υπερβολή τα 120. Πίστευα πως θα ήταν κανένα 60αρι 70αρι. Κρίμα και είχα σκοπό κάποια στιγμή όταν ήμουν Ελλάδα να πάρω κανένα φίλο και να πάμε. Αλλά με αυτές τις τιμές συν διάρκειας σε άλλη θύρα, δύσκολα.
Και τα 60 θα ήταν υπερβολή.Με τέτοιο αντίπαλο και για α΄ γύρο προκριματικής φάσης οτιδήποτε πάνω από 20 θα ήταν ακριβό.Δηλ.αν παίξουμε προημιτελικό στο B.C.L.ή κάποιο derby πόσο θα κοστίζει…
Τα 20 είναι πολύ λίγα. Μιλάμε για VIP θέσεις. Για εμένα και τα 60 είναι λίγα. Αυτές είναι , παντού , οι ακριβότερες θέσεις των γηπέδων , δε γίνεται εμείς να το δίνουμε 20. Καλώς ή κακώς απευθύνονται σε άλλα πορτοφόλια .
Τα 20 και για μενα είναι πολύ φθηνά για τέτοιες θέσεις γιατί είναι και λίγες. Απλά όντως αν σε τέτοιο παιχνίδι έχει 120, σε ντέρμπι πόσο θα πάει? 200? Δίκιο έχεις Ναιτ ίσως μπορέσουν να κάνουν ότι καλύτερο, θα το μάθουμε κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.
Σε ντέρμπυ , μπορεί να σου λένε , δωρέαν το εισιτήριο , αλλά πληρώνεις το πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ ( SARCASM )
Toby , αφού πρέπει να τα κρατήσεις κατευθείαν από την ΚΑΕ , αν τους μιλήσεις μπορεί να σου κάνουν κάτι καλύτερο , μιας και έχεις διαρκείας ακριβό.
Εξαρτάται πάντα από το τι θα παραγγέλλεις . Άλλο μια μοσχαρίσια Αργεντινής και άλλο μς πεσκανδρίτσα ρολό με προσούτο και φέτες πορτοκάλι .
Άκουσα πως όσοι αγοράσουν δυο εισιτήρια court side , στο ημίχρονο ,ανάμεσα στη ροζέ σαμπάνια και ένα ποτήρι Vieille Bon Secours Ale που θα σερβίρει ο ίδιος ο Χάρης ντυμένος μασκότ τιγράκι (ο Παπαγεωργίου ,όχι ο Ραμόν) θα προσφέρεται στο αίσθημα , χρυσό δαχτυλίδι Άρης ,της γνωστής Τούρκικης εταιρείας κοσμημάτων ,απ αυτά που περίσσεψαν από την ατυχή συνεργασία του Νίκο .