ΑΡΗΣ K.A.E. – Μπάσκετ Θεσσαλονίκη.

 

Η γενική είσοδος κοστίζει 15 ευρώ. Στις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 20 ευρώ, ενώ ισχύει το παιδικό εισιτήριο (από ηλικίες 6-12 ετών) των 5 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι έχουν το απόκομμα από το εισιτήριο του διακοπέντος αγώνα της 18ης Οκτωβρίου 2014 και όσοι αγόρασαν εισιτήριο για την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανελευσινιακό, θα μπορούν να πάρουν τα εισιτήριά τους μέχρι την Πέμπτη 29/1. Όσοι έχουν το απόκομμα του εισιτηρίου από τον πρώτο αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ, θα πρέπει να το αντικαταστήσουν με νέο εισιτήριο, χωρίς να πληρώσουν.

 

Ο λόγος που όσοι έχουν το απόκομμα του εισιτηρίου του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ πρέπει να πάρουν τα εισιτήριά τους μέχρι την Πέμπτη, είναι ότι η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τον αριθμό των φιλάθλων που τα έχουν κρατήσει, συνεπώς το αργότερο την Παρασκευή πρέπει να έχει γνώση για τον αριθμό των υπόλοιπων προς διάθεση εισιτηρίων.

Η πολύ μεγάλη οικονομική ζημιά που υπέστη η ομάδα μας από τον διακοπέντα αγώνα της 18ης Οκτωβρίου (το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της αναμέτρησης δόθηκε σε πρόστιμα και δικαστήρια ώστε να επιτευχθεί η επανάληψη του αγώνα, ενώ ακολούθησαν και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών), αλλά και η απόδοση δικαιοσύνης με τη δωρεάν είσοδο όσων έχουν το απόκομμα από τον πρώτο αγώνα, δε μας επιτρέπει να ορίσουμε χαμηλότερη τιμή. Αντιλαμβανόμαστε την αδικία προς όσους φιλάθλους δεν κράτησαν το απόκομμα του εισιτηρίου και τονίζουμε ότι με αυτά τα χρήματα ενισχύετε την ομάδα μας σε μία δύσκολη, οικονομικά, εποχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο φίλαθλος του ΑΡΗ μπορεί να έχει όφελος, με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τον β’ γύρου του πρωταθλήματος, στα οποία περιλαμβάνεται και ο αγώνας της προσεχούς Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, όσο και τους αγώνες με ΚΑΟΔ, Κόροιβο Αμαλιάδας, Πανιώνιο, αλλά και όλα τα ματς των πλέι οφ, με τιμές που ξεκινούν από 55 ευρώ.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

15 γενική είναι πολλά!έπρεπε να έχει 10 ευρώ γενική είσοδο!