Πάμε να ζήσουμε μεγάλες Ευρωπαικές στιγμές. Άσε που είναι και το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας που θα δούμε για κανά μήνα!

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι από σήμερα Κυριακή (26/02) τίθενται, ηλεκτρονικά, σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με την ASVEL Lyon – Villeurbanne (Τετάρτη 01/03, 19:30), στα πλαίσια της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Ο ΑΡΗΣ κέρδισε την πρώτη μάχη των play-offs και σας περιμένει κοντά του, σε ένα κατάμεστο «Nick Galis Hall», για να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό Superfoods, θα μπορέσουν να εισέλθουν δωρεάν (με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους) στο «Nick Galis Hall». Οι κάτοχοι PLATINUM, GOLD και 2-3Α, θα πρέπει να αγοράσουν το εισιτήριό τους για τον αγώνα με τη γαλλική ομάδα, αφού τα διαρκείας είχαν ισχύ μόνο για την πρώτη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι τιμές:

Θύρες 1,4-5-6-7-8-9-10: 10€

Θύρες 2-3: 15€

Θύρες 2-3 GOLD: 20 €

Θύρες 8-9 VIP: 13€

Παιδικό: 5€

Τρόπος και ώρες διάθεσης

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ως εξής:

* Από την ARIS BC Boutique “The Legend Store”:

Τρίτη 28/02: Από τις 12:00 έως τις 20:00.

Τετάρτη 01/03: Από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα.

* Ηλεκτρονικά, μέσω της VIVA (www.viva.gr), από σήμερα Κυριακή 26/02.

* Από τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της VIVA: Public, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ.

Baby pass

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 6 ετών (δωρεάν), οι γονείς θα πρέπει να προμηθευτούν το σχετικό Baby Pass, από την ARIS BC Boutique “The Legend Store”.

Πηγή: Τα εισιτήρια με ASVEL Lyon – Villeurbanne | Aris BC – Official Page & Online Store

3 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
MrT

Eκτος ο Ντραγκι για δυο βδομάδες.

Sam Vincent

Περαστικά στο παιδί και γρήγορα στο γήπεδο . Περισσότερα λεπτά ο Τσαι ,περισσότερη ώρα στο 4 ο Βλαντο ,ίσως και λίγο 4 ο Λόρδος, περισσότερο 3 ο Ζαρας και ο Μουρτος . Ίσως να βγει και σε καλό…Ο Ντραγκι τελευταία δεν αντέχεται με εξαίρεση τον Κοροιβο που τα έβαλε στον …Μιχάλογλου.