Τα διαρκείας του 2015-2016

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΘύραΤιμή
5-6 (περιορισμένος αριθμός)100€
1-4-7-10 160€
2-3Β, 8-9 Β170€
2-3Α, 8-9 260€
2-3 Gold 600€
2-3 PLATINUM 1500€

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παιδικό διαρκείας: Σε όλες τις θύρες (πλην των 5-6) του γηπέδου διατίθεται παιδικό εισιτήριο διαρκείας εισιτήριο με έκπτωση 50% για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Οικογενειακή κερκίδα: Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, θα λειτουργεί οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 1 του Nick Galis Hall στην τιμή των 340€ για δύο γονείς μαζί με ένα παιδί (320+20). Η τιμή διαμορφώνεται στα 360€ για δύο γονείς μαζί με 2 παιδιά κ.ο.κ.

Ακαδημίες: Για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών μπάσκετ., ισχύει έκπτωση 20% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των θυρών 5-6). Απαραίτητη η προσκόμιση της αίτησης εγγραφής του αθλητή στις Ακαδημίες του ΑΡΗ.

Για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών των υπόλοιπων τμημάτων, ισχύει έκπτωση 10% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των θυρών 5-6).

* Οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων διαρκείας έχουν προτεραιότητα ανανέωσης της θέσης τους έως την Παρασκευή 11/09. Από τη Δευτέρα 14/9 οι θέσεις θα απελευθερωθούν και θα διατίθενται ελεύθερα προς όλους τους φιλάθλους.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ισχύουν για όλους τους αγώνες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και την πρώτη φάση του Eurocup. Απαραίτηση είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Τα προνόμια για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα ανακοινωθούν προσεχώς.

29 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

Βουρ!!! Καλή χρόνια και επίσημα πλεον

Pippo

Σοβαρά τώρα; Πού είναι η κατηφορία ανέργων; Η κατηγορία εκτός νομού Θεσσαλονίκης; Δηλαδή εγώ που έρχομαι από το Κιλκίς και τρώω ένα δεκάρικο κάθε φορά τι πρέπει να κάνω; Όχι ότι η έκπτωση ήταν μεγάλη τις προηγούμενες φορές αλλά κάτι υπήρχε. Τώρα απλά δε θα το ανανεώσω και θα πηγαίνω μόνο σε κάποια ματς. Νόβα κι εφέτος, έτσι;

aris6emperor

Με την πρώτη ανάγνωση της ανακοίνωσης παραξενεύθηκα διότι κι εγώ πέρυσι αγόρασα εισιτήριο διαρκείας κι ας μένω εκτός Θεσσαλονίκης (λόγω δουλειάς δεν κατάφερα να έρθω στο γήπεδο ούτε μια φορά) και είχα μια τίμια έκπτωση. Θα ήθελα και φέτος το καρτελάκι να είχε την ίδια τιμή αλλά:

1. Ο Λάσκαρης έχει δώσει 1.3 εκ. για χρέη μέσα σε 2 μήνες…

2. Το μπάτζετ έχει διπλασιασθεί και παραπάνω

3. Θα γίνουν έργα στο ΠΑΛΕ από την ΚΑΕ

4. Έχουμε και το Eurocup

5. Το ΠΑΛΕ δεν είναι ούτε ΟΑΚΑ, ούτε ΣΕΦ, ούτε Πυλαία, οπότε τα έσοδα είναι λιγότερα (και το λέω αυτό από τη στιγμή που αντίπαλός μας δεν είναι ο Κόροιβος ή το Ρέθυμνο).

6. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν υπάρχουν 3.000 Αρειανοί σε όλη την Ελλάδα με κάποια οικονομική άνεση (άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο).

7. Στη τελική όποιος μπορεί θα πάρει…διαφορετικά Nova ή μεμονωμένα παιχνίδια

8. Βουρρρρρ…..

Pippo

Άρα πέρα των Αρειανών με την οικονομικη άνεση, οι υπόλοιποι τηλεόραση. Να είσαι καλά φίλε. Όποιος ψήφισε αρνητικά μπορεί να μου ζητήσει αριθμό λογαριασμού να μου βάλει κατιτίς.

Jim Patras

Και εκεί έκανε λάθος ο ΄΄aris6emperor΄΄..Διότι &η τηλεόραση(βλέπε nova) λειτουργεί μόνο με συνδρομή…Εαν μάλιστα τα Ευρωπαικά ματς πάνε στον ΟΤΕ TV,τότε χρειάζονται 2συνδρομές..Όποτε διαλέγουμε Basketleague ή Eurocup..

Vamos_G1

Από πότε απαγόρευσαν στις καφετέριες να δείχνουν ματς του Άρη?

Jim Patras

Αν βρισκεις Τετάρτη βράδυ σε cafe αγώνα μας για το Eurocup την ίδια ώρα που θα διεξάγονται αγώνες champ.league,πηγαίνω πάσο….Και δν εννοώ βέβαια στη Θεσ/νικη.

Vamos_G1

Δε νομίζω να παίζουμε στις 21.45.

Number23

*********σημείωση admin: Δεν μπορώ να επιτρέψω τέτοια μηνύματα #23…να ξέρεις****************

Number23

Okay φίλε. Τότε υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσω προσωπικά με κάποιον από τα παιδιά;

Number23

Το ξαναγράφω λίγο διαφορετικά για να διευκολύνω τον admin και να βοηθήσω συνοπαδούς μας. Όποιος θέλει να βλέπει τα ματς να μου στείλει στο panagiotiskar23@mail.com και θα τον διευκολύνω!

has96

το mail ειναι σιγουρα αυτο??

Number23

Ναι φίλε, ήδη έχω βοηθήσει 3 άτομα!

The_Emperor_Is_Dead

Φάουλ και μάλιστα εσκεμμένο!Πού είναι ρε παιδιά η κατηγορία των ανέργων;;;;ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κίνηση!!Ακόμη και η Καβάλα έχει κατηγορία ανέργων!!!

aris6emperor

Ο άνεργος φίλε ας εστιάσει στα πολύ σημαντικά θέματα – προβλήματα που αντιμετωπίζει (ή που μπορεί να αντιμετωπίζει). Το μπάσκετ έπεται…

Και για να μη κατηγορηθώ…δεν είμαι πλούσιος…κι εγώ παλεύω για να τα φέρω βόλτα…

The_Emperor_Is_Dead

Καλά,επιεικώς απαράδεκτη η απάντηση σου,ε;Δηλαδή το να είναι κάποιος άνεργος,να μένει με γονείς και να του πει ο πατέρας του,θα στο πάρω εγώ το εισιτήριο,δεν παίζει το σενάριο;Γιατί να μην δικαιούται μια έκπτωση!Η το γεγονός ότι είναι άνεργος σημαίνει απαραίτητα ότι κλέινεται σπίτι!Η παραλία κάθε μέρα είναι γεμάτη,στα καφέ,απ τους χίλιους οι 700 είναι άνεργοι!Η πιστεύεις οτι απ τους 2,5 με 3χιλ που πατούσαν φέτος στο παλέ ήταν όλοι εργαζόμενοι και είχαν λύσει τα προς το ζήν!Είχε και ανέργους και φοιτητές και συνταξιούχους κτλ!Εκτός άν δεν έρχεσαι παλέ και δεν τα βλέπεις και μιλάς εκ του ασφαλούς!Και το πιό βασικό,οι περισσότερες ομάδες που ανακοίνωσαν πακέτα διαρκείας,έχουν κατηγορία ανέργων,ακόμη και ο συμπολίτης!!Και επειδή είδα και το σχόλιο σου παραπανω,το γεγονός ότι έχει πληρώσει χρέη και έχει δώσει για μπάτζετ κτλ,είναι παντελώς άσχετο με την πολιτική των εισιτηρίων διαρκείας!

GOUNAS1914

Διαβάζοντας από δω και από εκεί τι γράφεται για τα διάρκειας διαπιστωσα την γνωστή γκρίνια του αριανου που με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένος.
Κατ αρχήν ή ανακοίνωση κλείνει με μια παράγραφο που αμφιβαλω αν την διάβασε κανείς.
Τα διάρκειας θα ήταν σίγουρα πιο ακριβά γιατί υπάρχουν αλλά 5 παιχνίδια Ευρώπης. Άρα 13 πρωτ. 1 έως 6 play of και 5 Ευρώπης μας κάνουν για την 8-9 θύρα κάτω από 10 ευρώ ( ελπίζω να μην έχουμε τα περσινα).
Πάμε στους άνεργους που πέρυσι τέτοια εποχή ειμουν και γω. Πέρυσι το διάρκειας ήταν 80 ευρώ με την έκπτωση στην 4 και ας μην ερχομουν ποτέ γιατί μενω στην Αθήνα. Δεν το πήρα γιατί ούτε αυτά δεν είχα. Δεν ξέρω αν αντί 170 τα 130 για παράδειγμα θα μπορούσε να τα δώσει.
Υπάρχει ένα φάουλ σύμφωνα με την περσινή ανακοίνωση τα 20 ευρώ μειων για τους παλιούς κατόχους για τα ματς που χάθηκαν στα play of.
Ή ομάδα αλλάζει επίπεδο και θέλω να πιστεύω ότι και μεις πρέπει να έχουμε άλλη νοοτροπία. Να πούμε στον Λάσκαρη προχωρα είμαστε εδώ. Αν δει 1500 διάρκειας τον καψαμε.
Εν κατακληδι πιστεύω ότι θα βγει και δεύτερη ανακοίνωση που ίσως κάποια από αυτά που συζητάμε θα είναι αμπελοφιλοσοφιες.

Jim Patras

Συμφωνώ με ”Pippo”& me ΄΄ emperor is dead”,διαφωνώ με ”aris6emperor” &”Gounas1914”..
Δηλ.”arisemperor6” εκτιμάς ότι αν ο άνεργος εστιάσει στα προβλήματα του θα πάψει να είναι άνεργος &θα βρει αμέσως εργασία?Δν έχει δικαίωμα να σκέφτεται κάτι άλλο πέρα από αυτό?Δν έχει δικαίωμα να τύχει μιας ευνοικότερης μεταχείρησης στο εισιτήριο διαρ.?
Επίσης φίλε Γούνα δν είδα κάποιον να γκρινιάζει.Αυτό που έκαναν παραπάνω ήταν να εκφράσουν τη γνώμη τους για τις τιμές των εισιτ.διαρκ.καταθέτοντας επιχειρήματα.Εγώ δε το θεωρώ γκρίνια.
Περιττό ν’άναφέρω ότι συμφωνώ με ”Pippo” στο θέμα της απόστασης..Αλλους μας χωρίζουν 50 χιλιομ.,άλλους 500 χιλιομ..Προσωπικά μια άνοδος μου στην Θεσ/νικη κοστίζει τριψηφιο ποσό…Ας έβγαιναν για όσους έμεναν εκτός νομού Θεσ/νίκης 150 εισιτ.διαρκ.&250 για ανέργους με εκπτωση της τάξης π.χ.25%

Vamos_G1

Ωραία, βρήκαμε θέμα να αρπαχτούμε. Ότι να’ναι. Μια ζωή τα ίδια. Ε μιας λοιπόν κ είμαι Αρειανός κ βλέπω ότι όλοι παίρνουν θέση, άρα υποχρεωτικά κ γω θα πρέπει να συμφωνήσω/διαφωνήσω με τους υπόλοιπους, εγώ συμφωνώ με Gouna κ aris6emperor κ διαφωνώ με τους άλλους. Ουάου, νιώθω τέλεια τώρα…

chrisaris

Πιστευω πως πρεπει να υπαρχει εκπτωση στους ανεργους και σε οσους μενουν εκτος νομου!να μπορουν ολοι να δουν αγωνα απο κοντα και οχι μονο απο την τηλεοραση!

Number23

Χαιρετώ τη παρέα. Σας διαβάζω καιρό αλλά αυτό είναι το πρώτο σχόλιο που κάνω.
Κατ΄αρχάς ειρήνη υμίν.
Οι τιμές είναι φυσιολογικές δεδομένων των 5 ματς του Eurocup και δεν είναι ούτε κακό, ούτε “γκρίνια” το να εκφράζει κανείς τα παράπονα του εάν το κάνει με επιχειρήματα. Πέρα από τις τιμές αυτές καθ΄αυτές υπάρχουν μερικά θεματάκια για τα οποία δεν μερίμνησαν οι υπεύθυνοι -τουλάχιστον στη 1η ανακοίνωση-. Και το λέω αυτό γιατί όπως γράφεται θα βγει και ακόμη μια διευκρινιστική με προνόμια για τους κατόχους. Ελπίζω εκεί να διορθωθούν τα εξής ΛΆΘΗ:
1) Μη πρόβλεψη για ανέργους/εκτός πόλης/φοιτητές. Αν όχι για τους τελευταίους, είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρξει έστω και μια συμβολική έκπτωση για τους υπόλοιπους.
2) Δυνατότητα πληρωμής σε δόσεις για περισσότερες θύρες! Τι νόημα έχει να υπάρχει αυτή η δυνατότητα εάν ισχύει μόνο για τις θύρες όπου τα εισιτήρια κοστίζουν 600Ε και 1500Ε; Προφανώς οι περισσότεροι από τους αγοραστές τους δεν θα έχουν οικονομικό πρόβλημα. Οι υπόλοιποι έχουν το θέμα…
3) Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι να γράφει η περσινή ανακοίνωση της ΚΑΕ για αφαίρεση 20Ε λόγω των κεκλεισμένων (Εάν τη βρει κάποιος ας τη ποστάρει) και εάν κάνω λάθος διορθώστε με. Σε κάθε περίπτωση όποιο και να είναι το ποσό είναι χρέος της ΚΑΕ από τη στιγμή που το ανακοίνωσε να το εφαρμόσει.

Ναι, ευχαριστούμε τον κ. Λάσκαρη που βάζει τα λεφτά του. Ναι, εννοείται πως θα το εκτιμήσουμε και θα στηρίξουμε. Δε σημαίνει όμως ότι δε θα τονίζουμε τα όποια λάθη.

ΥΓ. Αφήστε τους Μπουρούσηδες και τους Βουγιούκιες και φέρτε έναν παίκτη στο 3 έστω και αργά!

vayio

Εχεις δικιο, εκτος των αλλων, για τις δοσεις. Προπερσι πληρωσα 100€ στην ‘7’ σε τρεις ατοκες δοσεις. Οι δοσεις καταργηθηκαν απο περυσι (εδωσα 110 εφαπαξ) και πρεπει να επανελθουν.

chief

Για όποιον αισθάνεται τυχερός, δεν είναι κακό ένα διαρκείας δώρο από τον ΟΠΑΠ:

https://opap.us10.list-manage.com/subscribe?u=6c607917d3279759cc2e5d3cb&id=9bbaa8805f

stef

Μικρή και δικαιολογημένη αύξηση,αλλά όπως αναφέρουν οι παραπάνω θα έπρεπε να μεριμνήσει η ομάδα μάρκετινγκ για κάποια θέματα εκπτώσεων.
1)Άνεργοι
2)Φοιτητές
3)Κάτοικοι εκτός Θεσσαλονίκης
4)Κάτοχοι παλιών διαρκείας γιατί αυτοί στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα και πρέπει να επιβραβευτούν.
5)Δόσεις σε όλες τις κατηγορίες

Νομίζω πως ενώ φαντάζει αρχικά ότι με τις εκπτώσεις η ομάδα θα έχει λιγότερα έσοδα,ωστόσο θα τραβήξει πολύ περισσότερους φιλάθλους,οπότε θα ρεφάρει στα έσοδα η ΚΑΕ με τα περισσότερα διαρκείας που εν τέλει θα πουλήσει.Ας το σκεφτούν λιγάκι οι διοικούντες τη ΚΑΕ γιατί το κίνητρο είναι σημαντικό ειδικά στις εποχές που ζούμε και έτσι όλοι θα βγούνε ευχαριστημένοι και άρα κερδισμένοι….

GOUNAS1914

θετικες οι πρωτες εικονες οπως τις εδωσε η ΚΑΕ!!!!!

incas_3

Γεια και απο εμένα, μολις αγορασα το διαρκείας μου. Η ουρα του κόσμου ήταν μεγάλη και ερχόταν συνέχεια
καινουριος κόσμος. Όσα για τα διαρκείας θεωρω λάθος την απουσία μειωμένης τιμής για ανέργους και για εκτός πόλης και δεν είναι τα 10 η τα 20 ευ΄ρω λιγότερα που θα πληρώσει κάποιος, αλλα η κοινωνική πολιτική της ΚΑΕ που
θα έπρεπε να δείχνει ότι σέβεται αυτόν που κάνει μια προσπάθεια παραπάνω απόλους εμάς (που κουτσα στραβα τα καταφέρνουμε)για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα.

stef

Συμφωνώ απόλυτα.Η κίνηση είναι που μετράει κι όχι απαραίτητα τα λίγα ευρώ που θα γλιτώσει κάποιος…

I hate mornings

Εγώ έχω Νόβα και έβλεπα όσους αγώνες έδειχνε. Με εκνεύριζε όμως το γεγονός ότι κάποιοι (εκτός έδρας) αγώνες μας, ενώ ήταν τηλεοπτικοί, δεν μπορούσα να τους δω γιατί ήταν στον ΟΤΕ Τν.

Δηλαδή πρέπει να βάλω και ΟΤΕ? Γιατί είμαι μακρυά για να πάω γήπεδο…