Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS οι κίτρινοι θέλουν τον Γιάνκοβιτς και προφανώς ο Γιάνκοβιτς θέλει να παίξει ξανά στον Άρη. Κατά πάσα πιθανότητα, όμως, αυτό δεν θα συμβεί, διότι οι προτεραιότητες του μπασκετικού τμήματος φέτος είναι να διατηρηθεί η οικονομική ισορροπία, να πληρώνονται οι υποχρεώσεις για την τρέχουσα ομάδα που έχει ήδη ένα μπάτζετ 500.000 ευρώ, να πληρώνονται οι παίκτες που υπέγραψαν πρόσφατα τους διακανονισμούς για την άρση των ban και να πληρώνονται και οι παίκτες που ακόμα έχουν λαμβάνειν δόσεις μέσω του άρθρου 99.

Αυτός και μόνο είναι ο λόγος που κατά πάσα πιθανότητα οι δύο πλευρές δεν θα συνεργαστούν. Πώς μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα; Δύο τρόποι υπάρχουν. Ή να ρίξει τις απαιτήσεις του ο Γιάνκοβιτς σε σημείο που θα μπορεί ο Άρης να ελέγξει το όποιο οικονομικό ρίσκο υπάρξει ή να αντικαταστήσει ο Γιάνκοβιτς άλλον παίκτη του ρόστερ. Αυτή τη στιγμή και τα δύο μοιάζουν όχι πολύ πιθανά σενάρια.

Πηγή: Τα δεδομένα στην υπόθεση Γιάνκοβιτς και το διαφαινόμενο

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
timemaster

Ούτε το σίριαλ του Μποχωριδη τόσα επεισόδια.
Αυτό που καταλαβαίνω σε όλη την υπόθεση είναι ότι του έχουμε κάνει μια προσφορά κ συμφωνήσαμε πόσα λεφτά θα του δίνουμε κάθε μήνα. Όμως επειδή δε τα έχουμε περιμένουμε να περάσουν μερικοί μήνες για να γλυτώσουμε κάποια.

Η δική μας στάση έχει μία λογική.
Η στάση του παίχτη είναι περίεργη. Όχι ότι δε ρίχνει το κασέ του αλλά που δεν είναι έχει κλείσει ομάδα τόσο καιρό. Σαν να θέλει να ξεκουραστεί για λίγο. Κ εδώ μπαίνει το ερώτημα το Καλοκαίρι έκανε καθόλου προετοιμασία με κάποια ομάδα; Έκανε έστω ατομικές προπονήσεις κ εκγύμναση; Αν θα έρθει θα είναι ακόμα σε μουντ διακοπών κ εγώ δε θέλω να δουλέψω;

loukmosh

Ατομικές έκανε αρκετές σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.. Αλλά με ομάδα όχι..

ChrisSiak

Συνετή απόφαση από την διοίκηση. Δεν αξίζει να ξεβρακωθούμε για τον Γιανκοβιτς. Κλείσε τα μπαν, κρατα τους παίχτες πληρωμένους κ βρες παίχτη εκεί που πονάς αν θες όντως να ενισχυθεις.

NAOS 80-0

υπό προϋποθέσεις συνετή απόφαση… εάν όμως δεν κερδίσουμε στη Λάρισα δυστυχώς θ’ αρχίσουν τα όργανα και ο κόσμος (αυτός που τραγουδάει : πως δεν σ άφησα στα δύσκολα…αλλά αποδοκιμάζει όταν χάνει από τον ΟΣΦΠ π.χ., θα κουνήσει μαντίλι)…όσον αφορά το που πονάμε νομίζω ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε ότι πονάμε, υποφέρουμε θα έλεγα πρώτα στον άσσο (Τάλτον) και μετά στο δεύτερο βασικό ψηλό (Μιλόσεβιτς)…επειδή φαντάζομαι δεν είναι εύκολο να σπάσει και τα δύο συμβόλαια και να βρεί και αξιόπιστους αντικαταστάτες θέλει να πάρει το Γιάνκοβιτς με προορισμό κυρίως τη θέση “4” κρατώντας και το Μιλόσεβιτς και δοκιμάζοντας ημίψηλα σχήματα όπως π.χ. “5” Ντραγκίτσεβιτς (Γκάγκιτς), “4” Γιάνκοβιτς, (Μιλόσεβιτς – Σλαφτσάκη), “3” Μόρρις Μποχωρίδη (όταν επιστρέψει) “2” (Γκετσεβίτσίους – Μποχωρίδη), “1” (αντικαταστάτη Τάλτον) – Φλιώνη. Πάντως ο Γιάνκοβιτς ένα από τα πολύ καλά που έχει είναι ότι πάει στο ριμπάουντ και το κυριότερο, αμέσως μόλις το πάρει ξεκινάει ο ίδιος με ντρίπλα επίθεση, αυτό σε συνδυασμό με την ταχύτητα του Μόρρις μπορεί να δώσει καλό τρανζίσιον παιχνίδι, με την προϋπόθεση ότι ΟΛΟΙ θα κάνουν σωστά μπλόκ άουτ…

ChrisSiak

Κάποια πράγματα που αναφέρεις φιλε ΝΑΟS είναι μερικές σκεψεις που με κάνουν και κωλυομαι για Γιανκοβιτς.
Δηλαδή ο Γιανκοβιτς στο 4 ποσο θα αντέξει να σπρώξει και να φάει ξύλο για ένα ολόκληρο παιχνίδι ώστε να παίζει αποκλειστικά στο 4. Δεύτερον μιλάς για δοκιμές ημιψηλων σχημάτων. Τα οποία ίσως πετύχουν ίσως και όχι. Τρίτον προϋπόθεση να κάνουν όλοι μπλοκ αουτ. Όταν κάνουν όλοι μπλοκ αουτ τότε είναι το ιδανικό αφού τα ριμπς τα μαζεύουν οι κοντοί! Έτσι μας λέγανε οι προπονητές.

Αν τα λάβεις όλα τα παραπάνω υπόψιν θεωρώ πως είναι πολύ ακριβό το ρίσκο. Δε λέω πως δε θα μας βοηθήσει. Απλά νομίζω πως η σχέση κόστους-απόδοσης θα μας βγάλει χαμένους.

Όσο για τον κόσμο συμφωνώ ως ένα σημείο. Όσοι είναι αυτοί που θα κράξουν για ψύλλου πήδημα σα να είναι το επάγγελμα τους άλλοι τόσοι θα χειροκροτήσουν όταν θα υπάρξει οικονομική σταθερότητα και μηδέν χρέος.

Mits-77

Το ανεπίσημο γραφείου τύπου έβγαλε την ανακοίνωση για να καλοπιάσει τον Βλάντο να ρίξει λίγο το κασέ του 🙂 Πάντως αν δεν έχει πρόταση από άλλη Ελληνική ομάδα και δεν έχει διάθεση να φύγει πάλι εξωτερικό κακώς δεν έρχεται. Η στο κάτω κάτω ας του κάνουμε πρόταση για συμβόλαιο μέχρι το τέλος του ά γύρου, μέχρι να γίνει καλά ο Λευτέρης.

Sam Vincent

Ο Αρης ρωτά για τον Βλάντο και ακούει ενα νούμερο .Αν είναι μακρυά σταματά να ενδιαφέρεται . Αν είναι κοντά κάνει διαπραγματεύσεις .Το θέμα διαρρέει στα μμε ,πολύ κακώς . Οι διαπραγματεύσεις διαρκούν 1,2,5, μέρες .Αν βρεις την τιμή την παίρνεις .Αν όχι τότε περήφανα με μια ανακοίνωση βάζεις τέλος .Αυτά που συμβαίνουν και όλα τα υπόλοιπα είναι παζάρια Στην αγορά του Αι Χαλίλι θα πουλάν τα δυο σου χείλη δυο περιουσίες και άλλη μια τέσσερις εγώ θα δώσω θα πληρώσω όσο όσο να μου κάνουν μια μελανιά . Πήγαμε στην λαϊκή το πρωί να αγοράσουμε ντομάτες για σαλάτα ,αλλά δεν έχει και βρίσκουμε ντομάτες για σάλτσα . Ρωτάμε τον μανάβη (που του χρωστάμε και κάτι βερεσέδια) και μας λέει δυο ευρώ αλλά εμείς έχουμε ενα και γνωρίζουμε καλά πόσο κάνουν οι ντομάτες για σάλτσα . Στεκόμαστε δίπλα στον μανάβη και ανα μισή ώρα ρωτάμε πόσο κάνουν οι ντομάτες με απώτερο σκοπό μόλις μαζέψει τον πάγκο στις δυο το μεσημέρι και οι ντομάτες είναι για πέταμα από την ζέστη να του πει ο μανάβης , πάρτες με ένα ευρώ γιατί μου ξέμειναν . Τότε του λέμε πως τώρα δίνουμε 0,80 (αφού του ξέμειναν και θα τις πετάξει) !!! Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τις πάρουμε τις ντομάτες για σάλτσα και τις κάνουμε σαλάτα ,την επομένη θα βρίζουμε τον μανάβη γιατί η σαλάτα ήταν χάλια ,και βρίζουμε και τον παίκτη γιατί γρινιάζει ,γιατί δεν τα δίνει όλα και γιατί δεν φιλάει την φανέλα και δεν δηλώνει “Αρειανάκι” .

Χαχαχα!+1
Σαμ,έτσι ακριβώς ρε συ!
Είχε πει ο “ειμαι-κοντά-στον-Γουίλ-και-έχω-(δια)ρευσεις” Teacher’s ,πως η πιο μεγάλη πρόταση που είχε ο Γιάνκοβιτς ήταν από τομ Κολοσσό του Λυκογιάννη που το είχε κ πέρσι κι ήταν γύρω στα 70.000€.Ομως ο μάνατζερ του,το έκρυβε και ζητούσε 100+ plus από τον Άρη.Οταν μαθεύτηκε αυτό ,ο Γουίλ στραβωσε άσχημα κι εκοψε επικοινωνία σε σημείο να παρακαλάει ο Βλαντο.
Τώρα δεν ξέρω ποιος παρακαλαει ποιον.
Μια άλλη πληροφορία ειναι πως βοηθός του Σανικιτζε έχει έρθει ενας μικρός Κροάτης.Τον Μιλόσεβιτς τον κλείσαμε με Μπαν,για να φυλάμε τα ρούχα μας, κατανοητό…Γιατι δεν μπορούμε να βρουμε όμως παίκτες σαν τον Χάρις που έφερε η Λάρισα πριν δύο μέρες; Τέτοιες επιλογές,φτηνές σχετικά και που είναι “γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας” που θέλει κι ο Σούλης;

Dr Nimbelugen

Sorry Sam αλλά αν ψωνίσεις τότε τις ντομάτες φταις που τις έκανες σαλάτα και δεν τις ψιλοέλιωσες να τις φας με ντακο.

Sam Vincent

Ναι φταίω ,αλλά είμαι σε δίαιτα γιατρέ μου και ο ντάκος τις έχει τις θερμίδες του .

MrT

Συνετή απόφαση να μην ανοιχτουμε και άλλο με έξοδα,από την άλλη αν ο Μιλόσεβιτς συνεχίσει να μην έχει κάποια επαρκή απόδοση στους επόμενους αγώνες …….