Τα βρήκε με Τάλτον

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΑΡΗ δεν πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση και θα αποτελέσει επίσημα παρελθόν τις επόμενες ώρες, όπως ενημέρωσε και η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, με τον Κεν Μπράουν να παίρνει την θέση του.

Ο Γκάρι Τάλτον ήρθε σε συμφωνία με τους “Κιτρινόμαυρους” προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του χωρίς να αξιώσει περαιτέρω χρήματα, εκτός από τα δεδουλευμένα δύο μηνών.

Όλα αυτά είναι προς τιμήν του Αμερικανού, με δεδομένο ότι ήξερε το ότι ο ΑΡΗΣ “καιγόταν” για να τον αλλάξει αλλά και το ότι εδώ και δύο μήνες είναι υπ’ ατμόν.

Πηγή: Τα βρήκε με Τάλτον | AllAboutARIS.com

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην τρέχουμε μετέπειτα και με αυτόν…

2 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
MrT

Αξιόλογο παλικάρι,πραγματικά.Θα μπορούσε να ζητήσει χρήματα,δικαίως, για το άγχος και την κακομεταχείριση του από την ομάδα.Θα πρέπει να είναι πολύ ατιμωτικό να παίζεις δύο μήνες γνωρίζοντας ότι δεν σε θέλουν και περιμένουν να βρουν κάποιον άλλον να σε αντικαταστήσει οπότε τους βολεύει.[spoiler title=” “]

dimisthessaloniki

Πραγματικά μοναδική περίπτωση Αμερικανού,υπό την έννοια ότι είναι στην ομάδα διομυσι μήνες, τους δύο φεύγει και δεν ξέρει που θα βρεθεί την άλλη βδομάδα και δε ζητάει αποζημίωση.Ελληνας στη θέση του όλο το συμβόλαιο θα ήθελε.