Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τζαμάλ Νίξον, τον οποίο έχουν στο στόχαστρο οι κιτρινόμαυροι (άλλωστε είναι ο μοναδικός γκαρντ που μπορούν να πάρουν με ban), είναι έτοιμος να εξασφαλίσει γερμανικό διαβατήριο και να συνεχίσει στην Μπουντεσλίγκα ως Γερμανός, έχοντας και τις ανάλογες απολαβές.

Την ίδια ώρα, άλλες περιπτώσεις παικτών που μπορεί να πάρει ο ΑΡΗΣ και με ban, είναι δύσκολα «προσβάσιμες» οικονομικά. Ο Αντουάν Ουίγκινς, για παράδειγμα, πέρυσι στον Ήφαιστο Λήμνου είχε συμβόλαιο που πλησίαζε τα 100.000 δολάρια και ο Τόνι Μέιερ τα ξεπερνούσε, στον Προμηθέα Πατρών.

Ο ΑΡΗΣ έχει «σταντ μπάι» τον Γκάρι Μαγκί και τον Ραμόν Χάρις, όμως αν προκύψει κάποια καλή πρόταση, αμφότεροι δε θα περιμένουν, την ώρα που εκκρεμεί και το θέμα των οφειλών.

Επαφές με μεταγραφικούς στόχους από την εγχώρια αγορά γίνονται, όμως υπάρχουν ομάδες που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα και πιο εγγυημένα χρήματα από τον ΑΡΗ (ο οποίος και την επόμενη χρονιά δε θα εισπράξει τηλεοπτικό συμβόλαιο λόγω Αλεξανδρείου). Ένα παράδειγμα: Ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος αρέσει στον ΑΡΗ, δεσμεύεται με την ΑΕΚ, αλλά με την πληθώρα παικτών στην περιφέρεια (Λαρεντζάκης, Γκίκας, Τολιόπουλος, Σαλούστρος. Σαντ-Ρος, χώρια οι ξένοι γκαρντ που θα αποκτηθούν), ενδέχεται να μείνει ελεύθερος. Ήδη υπάρχουν δύο ομάδες που σκοπεύουν να του προσφέρουν 60.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους (συν το ποσό που θα πάρει από την ΑΕΚ).

Δύο παίκτες που βρίσκονται στα υπόψιν είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Βασίλης Μουράτος, περιπτώσεις που φαντάζουν πιο εφικτές, αν και επίσης είναι θέμα διαπραγματεύσεων ένα πιθανό αίσιο τέλος.

Πηγή: Τα “αγκάθια” του μεταγραφικού σχεδιασμού | AllAboutARIS.com

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Δυστυχώς το ρεπορτάζ του Αρη στις 19/07/19 μας ενημερώνει για όσα μπορούσες να διαβάσεις στο BA στα μέσα Μαίου.

Jim Patras

O Χ.Γιαννόπουλος βέβαια είναι sm.f.και όχι guard.Επιπλέον ο Σαλούστρος πήγε στο περιστ.και όχι στην αεκ.

Ακριβώς!😺Γελάω και κλαίω πια με το πώς και το τι γράφουν σήμερα οι ποδοσφαιρικοί και από σποντα, μπασκετακι-κοι συντακτες.

Sam Vincent

Το άρθρο και κυρίως η επικεφαλίδα είναι εντελώς άσχετη .Μιλάμε για αγκάθια όταν υπάρχουν εμπόδια σε ένα πλάνο ,έναν σκοπό. Στην δική μας περίπτωση ,υπάρχουν μόνο εμπόδια και δεν υπάρχει πλάνο : ποιο είναι το πλάνο ? Ξεμπάνιασμα ? Δεν έχουμε λεφτά . Στήσιμο ομάδας με Ελληνες ? Δεν έχουμε λεφτά και μας έφυγαν και αυτοί που έχουμε .Στήσιμο ομάδας με τους ξένους μπανιστες? Είναι 2-3 ,ακριβοί για τα γούστα μας και θα ζητούν και ακόμα περισσότερα . Θα βρεθεί ο Λευτέρης με τον Γουιλ και θα γεννήσουν τα κοκόρια τους ? Μα ακόμα δεν βρέθηκαν ,πως να υπάρχει πλάνο? Αρα δεν υπάρχουν αγκάθια του σχεδιασμού . Υπάρχουν μόνο όρθια παλούκια που πρέπει να διαλέξουμε ποιο απ όλα θα μας μπει .Οποιο και να μας μπει το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο .

vaggelaris

Ο τολιοπουλος έφυγε η αποχώρηση μποχωριδη είναι θέμα ημερών ο φλιωνης ακούγεται για παο. Αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά από τη συνάντηση Γουλιέλμου αρβανίτη τι ομάδα θα κατεβάσουμε? Ξένοι Παίκτες από μπάν δεν υπαρχουν. Μόνο με Έλληνες φτιάχνεις ομάδα μόνο για Α2. Καλός ο μουρατος ο χαραλαμποπουλος κ άλλοι αλλά χωρίς έναν ξένο να σου βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά στα δύσκολα το ταμείο δε βγαίνει…

Για το μπαν ο μεγαλομέ είπε στην συνέλευση πως με 500.000 ξοφλαμε το συνολικό ποσό,με τα μισά απλώς αιρουμε το απαγορευτικό , ακολουθούν δηλαδή οι διακανονισμοί.
Ουσιαστικά όλοι πρέπει να πέσουμε στα γόνατα και να προσευχόμαστε για τη συνάντηση των αρειανών με τον αρειανο.Ειναι η μόνη ελπίδα.Αν δεν τα βρουν και έχουμε αερανους με αερανο(καλό,ε)τη κατσαμε τη βάρκα.
Ας ρίξουν τον εγωισμό τους και οι μεν και ο δε.Ο τελευταίος που επί εποχής Αγγέλου έλεγε πως είναι και πιστός Χριστιανός,ας εφαρμόσει στην πράξη την ταπεινοφροσύνη.Δε λέω να δώσετε γη και ύδωρ,κύριε Γουλιέλμε-που είπατε κιόλας πως διαβάζετε παντού τι γράφεται κι όχι μόνο εσείς…Αλλά να είστε διαλλακτικός.Σας καλώ να δείξετε αγάπη.

timemaster

Μετά από τα λόγια στην γενική συνέλευση έχουμε για άλλη μία φορά ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο που θα έλεγε κανείς ότι όλα κυλάνε ομαλά για την ομάδα μας. Τόσο ομαλά σαν την πτώση από τα 10.000 πόδια χωρίς αλεξίπτωτο.

Μέσα σε αυτή την νηνεμία ο Κάιζερ ανακοινώθηκε από τους Nighthawks του Καναδά κάτι που από ότι καταλαβαίνω μας δίνει ένα παραθυράκι να τον ξαναπάρουμε πίσω ακόμα και αν έχουμε μπαν.

Αν κάποιον από τους ξένους ήθελα,αυτός ήταν ο Κάιζερ.Πιο πολύ κι από τον Λάκη.Πιστευω είχε να δώσει.

Δεν μ΄άρεσε καθόλου..Έκανε χειρότερη σεζόν σε σχέση με τη θητεία του στην Κύμη που δεν είχε κάνει δε και κάτι αξιόλογο.63% 2π.πέρυσι,50% φέτος,76% στις βολές πέρυσι,41%(!) φέτος..Από τα 5reb,έπεσε στα 3,8.Από τους 6,7π. στους 5,8 και κάθετη πτώση στην αξιολόγηση από 10 στο 6,5..Δεν έχει κάποια δικαιολογία καθώς ο χρόνος συμμετοχής ήταν αυξημένος ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι είχε τον ίδιο προπονητή με την Κύμη..
Ας κρατήσουμε την εμφάνιση του απέναντι στο σημαντικό μάτς απέναντι στον Προμ.Πατ.