Ταπούτος: “Η σεζόν είναι πετυχημένη”:

Ελπίζω να μπορέσει ο Άρης να κρατήσει ένα βασικό κορμό και την επόμενη χρονιά ώστε να πάμε ακόμη καλύτερα. Για να γίνει αυτό φυσικά χρειάζεται και διοικητική σταθερότητα, αν βρεθεί η λύση στο διοικητικό η επόμενη σεζόν δεν μπορεί να είναι χειρότερη από την φετινή”.

Κατέληξε υπογραμμίζοντας πως “η ομάδα είναι στο σημείο μηδέν τώρα και πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα. Ο Άρης είναι στην εντατική και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, ελπίζω η νέα διοίκηση που θα προκύψει να δώσει ζωή στον Άρη”.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Σωστές δηλώσεις. Έχουμε ένα καλό κορμό και με λίγες προσθήκες (έναν play maker πχ άντε και άλλη μία) του χρόνου αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αποδυναμωθούν όπως ακούγεται μπορούμε για πρώτη φορά μετά από χρόνια να έχουμε στόχους. Αν υπάρχουμε βέβαια και δεν έχουν φύγει όλοι.

Anonymous

ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΤΑΠΟΥΤΟΣ,ΒΕΡΓΙΝΗΣ,ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ,ΜΠΟΓΡΗΣ,ΜΑΥΡΑΕΙΔΗΣ,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.Ο ΝΤΕΙΒΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΛΝΤΡΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.Ε, ΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΡΟΥΣΙΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!!

Anonymous

με ποιον θα γινουν ολα αυτα? εδω δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΩΝΙΑ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ….