Ταπούτος: «Δεν πάει άλλο, μας κοροϊδεύουν» | μπάσκετ , basket league οπαπ , αρης | SentraGoal:

 Για τι οφειλές μιλάμε;«Σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν τους 9 με 10 μήνες. Κατανόηση αρχικά υπήρχε, τώρα δεν υπάρχει. Δεν εκπληρώθηκαν υποσχέσεις ούτε για πληρωμές ούτε για κάποιες εκχωρήσεις».

– Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε την ΚΑΕ πως θα μπουν κάποια λεφτά την Παρασκευή (σ.σ.: σήμερα).«Με 25-26.000 ευρώ διά του 12-14 μπορεί να λυθεί το πρόβλημα όταν μιλάμε για καθυστερήσεις μηνών; Βέβαια, θα πει κάποιος ”και πού να βρεθούν τα χρήματα;”. Ναι, αλλά κι εμείς πώς να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά μας; Με ποιον τρόπο;».

– Τι σας είπαν από τον Αρη;«Δεν μας είπαν τίποτα, δεν υπάρχει άνθρωπος να μιλήσουμε και να μας πει πέντε κουβέντες. Και στο παρελθόν επαναλαμβάνω δόθηκαν υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν»

– Θεωρείς πως υπάρχουν χρήματα, αλλά αυτά δεν δίνονται από πλευράς της ΚΑΕ;«Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Ξέρω πως φέτος η ομάδα κτίστηκε σκόπιμα με ένα χαμηλό μπάτζετ ώστε να είναι λογικά τα έξοδα και τελικά δεν δίνονται ούτε αυτά. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν κάποια πράγματα με επιστολή μας και δεν είδαμε να αλλάζει κάτι».

 Να δω τι θα βρει να πει για αυτά το γραφείο προπαγάνδας…

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Μπορεί να πουν ότι φταίνε οι παίκτες που μιλάνε και δεν τα δίνουν όλα ενώ θα τους πληρώσουν κάποια στιγμή. Του χρόνου μας βλέπω εμάς να παίζουμε.

Night Audit

Μακάρι να είμαστε εμείς, μιας που έχουμε και εμπειρία από καυτή ατμόσφαιρα Παλέ…