Ραγδαίες οι εξελίξεις στο τοπίο της διαιτησίας. Ο επί 20 χρόνια επικεφαλής της επιτροπής, Στέλιος Συμεωνίδης, δεν συνεχίζει στη θέση αυτή. Κι αυτό γιατί υπέβαλε την παραίτησή του, την Πέμπτη (19/09) βάζοντας τέλος, με την κίνηση αυτή σε μια πορεία ετών.

Η παραίτησή αυτή έγινε δεκτή από την ΚΕΔ/ΕΟΚ, η οποία προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές. Κι αυτό γιατί στην επιτροπή προστέθηκαν τρία νέα μέλη, τα οποία θα πλαισιώσουν τους Κώστα Κορομηλά και Κυριάκο Ταβουλαρέα. Πρόκειται για τους Νίκο Παπαδημητρίου (ο οποίος θα έχει τον ρόλο του συντονιστή), Γιώργο Τανατζή και Νίκο Μητσόπουλο, οι οποίοι θα προστεθούν στην επιτροπή της ΚΕΔ.

Οι αλλαγές αυτές κρίθηκαν επιτακτικές, μετά από όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε οι κινήσεις αυτές είχαν σαν στόχο να υπάρξει προσπάθεια ώστε να «καθαρίσει» το τοπίο στην ελληνική διαιτησία. Για το λόγο αυτό έγιναν σαρωτικές αλλαγές, καθώς η επιτροπή άλλαξε κατά τα 3/5 της.

 

Πηγή: Τέλος ο Συμεωνίδης από την ΚΕΔ – Τα νέα πρόσωπα στη διαιτησία – PRESSARIS

Όσο δεν αλλάζει το μεγάλο κεφάλι , δεν πιστεύω να δούμε και σημαντικές αλλαγές…

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
NAOS 80-0

κακή εξέλιξη…ο Στέλιος κρατούσε κάποιες ισορροπίες και όπως και να χει ήταν ένας άνθρωπος της πόλης μας, προσβάσιμος, επιτυχήμενος ως επιχειρηματίας, με υψηλό δείκτη ανεξαρτησίας, που άκουγε και σεβόταν … οι σφαγείς του Λίντο : Κορομηλάς, Ταβουλαρέας παραμένουν τα πρώτα βιολιά στην ΚΕΔ…Σε τέτοιες καταστάσεις μία είναι η ασπίδα του Αυτοκράτορα : το γεμάτο γήπεδο. Ειδικά με την απουσία του ΟΣΦΠ να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι ο Άρης είναι μαζί με τον ΠΑΟ, οι πυλώνες που στηρίζεται το πρωτάθλημα και το προϊόν της Α1 και πρέπει να προστατευτεί για το καλό όλων. Σύντομα θα γίνει η κατανομή από τον Εσακε των δικαιωμάτων – εσόδων από τηλεοπτικό συμβόλαιο και χορηγό. Εκεί θα φανεί το πρώτο δείγμα, αλλά πρέπει κι εμείς να δώσουμε δύναμη στο Γουλιέλμο να διεκδικήσει αυτό που αξίζουμε. Με 200 διαρκείας δεν πάμε πουθενά.