Τέλος ο Πρίφτης

Η  ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πρίφτη. Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, οι δρόμοι της ομάδας μας με τον 49χρονο κόουτς χωρίζουν. Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πρίφτη. Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, οι δρόμοι της ομάδας μας με τον 49χρονο κόουτς χωρίζουν.

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Καλή συνέχεια στην καριέρα του. Τον ευχαριστούμε για όλα. Το ότι δεν διεκδικεί τίποτα παραπάνω από τα δεδουλευμένα δείχνει ήθος και αξιοπρέπεια. Από εδώ και πέρα ας ελπίσουμε πως το μέλλον θα μας βρει να κάνουμε σοβαρό σχεδιασμό και όχι μπαλώματα για να βγει η χρονιά. Το θέμα είναι τα χρήματα, οπότε ανοικτό ερώτημα σε όποιον άκουσε κάτι παραπάνω. Πήρε κάποια χρήματα ή όλα σε διακανονισμό?

Dr Nimbelugen

Καλή συνέχεια σε έναν εξελίξιμο επαγγελματία και πραγματικό Κύριο!

Aizenbro

Το Allaboutaris λέει πάντως ότι δεν πήρε τίποτα από χρήματα…

Toby B

Φημολογείται ενδιαφέρον από Ρωσία μεριά. Ίσως κατάλαβε ότι αν δεν λύσει το συμβόλαιο δεν θα βρει με τίποτα ομάδα για του χρόνου, οπότε και έγινε αυτό που έγινε. Μακάρι να τα καταφέρει στην καριέρα του.

Aizenbro

Να πω ότι τον βλέπω του χρόνου να φοράει πράσινα τον Πρίφτη? Δεν θα το πω ακόμη…Μάλλον τα διακανόνισε, πήρε τις εγγυήσεις του και πάει για αλλού

timemaster

ή πιο πιθανό να μπήκε στην λίστα με όσους χάρισαν τα λεφτά και έσπασαν το συμβόλαιο για να φύγουν.

Vamos_G1

Καλή συνέχεια κόουτς, να είσαι πάντα καλά!

ChrisSiak

Ανάμεικτα συναισθήματα.

Χαρούμενος ως προς το γεγονός ότι επιτέλους κάτι κινείται και λογικά θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, λέγε με Γιαννάκης.

Μουδιασμένος όσον αφορά το κράξιμο και την ανάθεση του αποδιοπομπαίου τράγου σε έναν άνθρωπο που τίμησε την ομάδα και την έκανε οικογένεια του. Τίμιος μέχρι τελευταία στιγμή.

Κύριος.

Ian 73

Καλός προπονητής,Gentleman,του εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα του.

dim

Καλη τυχη και καλη ανταμωση!

stepap

Ο Άνθρωπος Πρίφτης ήταν στολίδι για τον Άρη μας.
Ο προπονητής Πρίφτης ήταν ότι έπρεπε για την δυσκολη τριετία που πέρασε.
Το μόνο που με στεναχωρούσε ήταν η ατολμία του με τους μικρούς.
Ελπίζω να ξανασυνεργαστουμε μετά απο χρόνια με στόχο την είσοδο στην Ευρωλίγκα.

Guardiola3

Εξελίξιμος προπονητής, δίδαξε στο σύλογο ότι δεν χρειάζεται σπασμοδικές κινήσεις αλλά δουλειά κ υπομονή με τους παίκτες κ τις άσχημες καταστάσεις. Έχω την αίσθηση ότι για τον ΑΡΗ δεν είναι καλό το ότι φεύγει. Για τον ίδιο ίσως καλύτερα γιατί θα έχει καλύτερο μισθό. Του εύχομαι τα καλύτερα. Κ τον ευχαριστουμε πολύ.

Toby B

Ανακοινώθηκε από την Ούνιξ Καζάν..

Toby B

Το διαζύγιο με τον Πρίφτη το ανέβασα.. Αυτό απλά θεώρησα πως δεν έπρεπε να πάει σε καινούριο άρθρο. Τελικά το upload εύκολο είναι