Εδώ και λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Βαγγέλη Αγγέλου και αποφασίστηκε από κοινού το τέλος της συνεργασίας τους!
Πηγή: Αποφασίστηκε από κοινού η διακοπή της συνεργασίας του με τον Άρη!
ΜΕ πιθανότερο διάδοχο τον Καστρίτη
Πως το ειχε πει ο Γουιλι; Μακαρι να μεινει μαζι μας 100 χρονια;
Δέκα νομίζω και μετά είπε γιατί αν μείνει τόσα σημαίνει πως όλα πάνε καλά.
Προφανώς εννοούσε σκυλίσια χρόνια
Χαχααχαχαχχαχαχαχ. Σορι αλλά γελασα.
Για αυτό πρέπει να είσαι μετρημένος στα λόγια. Τα πολλά κ βαρύγδουπα λόγια μας έχουν φάει. Αντε να δούμε τι θα βγει από αυτό. Καλό κουράγιο στον καστριτη…
Φαγαμε ακυρο απο τον Μαρκοπουλο οπως ακουω.Και ο Λακυ ανεβασε κατι στο ινστα που μαλλον διαφωνει με την απομακρυνση του.
Μάλλον γιατί η νέα νομοθεσία απαγορεύει σε συνταξιούχο να δουλεύει
Ίσως η σύνταξη του να είναι μεγαλύτερη απ αυτά που μπορούμε να δώσουμε .
Όποτε Καστριτης λογικά. Ποια η γνώμη σου Τζον;
Το εχω πει πολυ καιρο πριν.Δεν ημουν τοσο υπερ της αλλαγης κοουτς αν δεν αλλαξουν πρωτα καποιοι παιχτες.Πιστευω πως το υλικο παγκου-παρκε δεν συμβαδιζε με τιποτα.Αφου ομως αποφασιστηκε η αλλαγη κοουτς αφου ενας παιχτης δεν θα εκανε την διαφορα,τον καστριτη τον εμπιστευομαι περισσοτερο,οποτε χαρηκα απο την χυλοπιτα του Σουλη!
Ωραία,το πρώτο βήμα έγινε!Για να πάμε όμως στη σωστή κατεύθυνση χρειάζεται το δεύτερο να είναι με Σούλη..Ειδάλλως το βήμα μπορεί να μετατραπεί σε άλμα στο κενό..
Εμ δε φώναξες και ποιον ήθελες το Σάββατο. Μόνο να φύγει ο Αγγέλου.
Δηλαδή, ήταν όλα καλά το Σάββατο και δεν έπρεπε ο κόσμος να αντιδράσει;
Υπερβολές από προκατειλημμένους ανθρώπους
Ε,δεν πιστεύω όλο το πεταλάκι να ήταν προκατειλημμένο με τον πρώην προπονητή μας..
Τι εννοείς προκατειλημμένους ρε Νάιτ; Τι άλλο χρειάζεται ο κόσμος για να αντιδράσει πέρα από το 2-7 (δεν αναφέρομαι καν στην Ευρώπη, γιατί είναι άδικο να μπει στην εξίσωση);
αδικο γιατι ειναι?
άδικο είναι γιατί μάλλον δεν ενδιαφερόταν κανείς πραγματικά για αυτά τα παιχνίδια, αλλά ήταν απλά ένας όρος στα συμβόλαια των παιχτών. Αν είναι να προσμετρήσουμε και τις εκεί εμφανίσεις-αποτελέσματα, τότε ενισχύεται ακόμη περισσότερο η θέση μου. Τι άλλο χρειάζεται ο κόσμος για να αντιδράσει;
Μην με παρεξηγεις.Δεν αμφισβητω την αποψη σου για την αντιδραση του κοσμου.Απλα πιστευω το “δεν ενδιαφεροταν κανεις για την ευρωπη” δεν ευσταθει διοτι δεν εισαι ενα ονομα που δεν σε εχουν ξαΝακουσει στην ευρωπη.Εχεις ενα κυρος.Ενα brand name που πρεπει να διαφυλαξεις για ενδεχομενες μελοντικες μεταγραφες.Οποτε αν χαναμε λογο αδιαφοριας ηταν εγκληματικο εκ μερους της ΚΑΕ.
Δεν τίθεται ζήτημα παρεξήγησης από μέρους μου και για να μην παρερμηνευφθώ, το θεωρώ και εγώ εγκληματικό για τους ίδιους λόγους. Αλλά είναι έγκλημα της διοίκησης αυτό. Επειδή, όμως, εδώ “κρίνουμε” τον Αγγέλου, το θεωρώ άδικο να του χρεώσουμε αυτές τις εμφανίσεις. Ας τον κρίνουμε για τα ματς του πρωταθλήματος και τη διαχείριση του υλικού, που ο ίδιος επέλεξε (από μικρή, βέβαια, δεξαμενή).
Επειδη ομως εγω πιστευω πως δεν μπορει να επραξε τετοιο εγκλημα η ΚΑΕ,θεωρω λοιπον οτι κ τους αγωνες της ευρωπης τους εχασε το υλικο λογο ποιοτητας κ οχι αδιαφοριας.Αν προσεξεις τους αγωνες ευρωπης κ πρωταθληματος,εχουν ακριβως τον ιδιο αγωνιστικο χαρακτηρα.Οποτε για μενα ολοι οι αγωνες ειναι μεσα στην εξισωση.
Δεν θα επιμείνω άλλο στο θέμα, γιατί αφενός δεν είναι το ζητούμενο σήμερα και αφετέρου, προφανώς, δεν έχω στοιχεία και δεν αποτελεί τίποτα άλλο από προσωπική μου πεποίθηση πως όλοι μαζί αδιαφόρησαν για αυτά τα παιχνίδια, αφού η διοργάνωση που καταλήξαμε απέφερε μόνο έξοδα. Αν, πάντως, είναι να βάλουμε και αυτά τα ματς στην ίδια εξίσωση, τότε η συνολική εικόνα γίνεται ακόμη χειρότερη για τον Αγγέλου.
Πέρυσι στην. Πάτρα με 70-40 στο κεφάλι, 3-6 ρεκόρ, 61 πόντους μ.ο. Και 72 παθητικό, καλύτερη ομάδα έφταιγαν οι παίκτες και 9 προπονητής δεν είχε ακούσει τόσα.
Και επειδή έγιναν αυτά πέρυσι (κάτι το οποίο είναι γενίκευση φυσικά, γιατί άκουσε και ο προπονητής, απλά ίσως όχι όσα θα έπρεπε), πρέπει να είμαστε μουγκοί φέτος;
Eξέφρασα τη θέση μου και την ξεκάθαρη προτίμηση μου αλλά όχι στον καθ΄ύλην αρμόδιο που παραδόξως δεν ήρθε σε αντίθεση με το μάτς Κυπέλλου που μάλιστα ήταν Τετάρτη..
Να υποθέσω πως τον Σούλη τον έχεις ρωτήσει ?
Όχι,δεν βρεθήκαμε..
Ξέρεις γιατί ρωτώ ? Μπορεί ο Σούλης να μην θέλει Αρη ή να μην θέλε να δουλέψει τώρα ή καθόλου . Αν συμβαίνει αυτό τότε δεν είναι παράλογο να θέλουμε να φύγει ο προπονητής μας για να έρθει μόνο ο Σούλης που ίσων να μην μπορεί να έρθει?
Γράφτηκε στο ααα πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την πρώην ομάδα του.Τι σημαίνει αυτό ,τρέχα γυρεύε….https://www.allaboutaris.com/mpasket/128004/favori-o-kastritis
Λες να του είχε όρο στο συμβόλαιο ο Μπάνε να μη πάει ποτέ στον Άρη;;;;;;;?
Ανέφερες πως αν δεν έρθει ο Σούλης τότε η αλλαγή προπονητή είναι άλμα στο κενό . Ταυτόχρονα τόσο καιρό ζητάς αλλαγή προπονητή .Μου λες όμως πως δεν γνωρίζεις εάν ο Σούλης θέλει να έρθει . Δλδ ,Σούλης ή τανκς? Σπρώχνεις σε μια επιλογή που δεν ξέρεις εάν είναι διαθέσιμη? Πόσα μπορεί να ζητάει και εάν ο κουμπαράς μας έχει τόσα μέσα?
Θέλει,το εμπόδιο είναι νομικής υφής.Με ποιον τρόπο σπρώχνω?Θεωρείς ότι είμαι κάτι μεταξύ Παπαγεωργίου και Κάλλεν?
Άλλμα στο κενό θα είναι με κάποιον ανεπιθύμητο..
Η αντικατάσταση κάποιου προπονητή που έχει αλλεπάλληλες ήττες είναι κάτι απολύτως λογικό.
Άρα ήταν και του Γιαννάκη ήταν με 2-12 όταν απολύθηκε έτσι;
Το είχα γράψει και τότε ότι έπρεπε να είχε συμβεί νωρίτερα ή 3 ημέρες αργότερα(για σημειολογικούς λόγους το β΄)..
ΟΚ
Η ομαδα χρειαζεται εναν κανονικο προπονητη που να προσπαθει να πετυχει τα απλα πραγματα που χρειαζεται μια ομαδα για το επιπεδο που ειναι σημερα ο Αρης.
Και βασικα να ειναι καλα στα μυαλα του…
ΥΓ Αντε τωρα να πεις στον Καλημεριδη οτι ειχε αδικο…
Ή απλά μπορείς να τον αφήσεις στο καφενείο της γειτονιάς του και να μην του ξαναδώσεις βήμα
Εκει ειναι που δεν σε ξεπλενει ουτε ο Νιαγαρας…σκηνη θα στησει εξω απο το Παλε
Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους τους Άρη ξεκίνησαν ή δούλεψαν για αυτόν.
Ο υπεύθυνος τύπου μας σίγουρα.
Οπότε, δε θα πουν ποτέ όχι σε αυτόν να εμφανίζεται
Μεταξυ μας,τυποι σαν τον Καλημεριδη χρειαζονται καταστασεις σαν αυτες που ζουμε για να βρουν εδαφος δρασης.
Οποτε δεν φταιει ο καθε “Καλημεριδης” αλλα αυτα που συμβαινουν
Συμφωνώ
Ο Καλημερίδης είχε ούτως ή άλλως άδικο, γιατί είχε υποστηρίξει πως ο Αγγέλου θα έφευγε για κάποια άλλη ομάδα και θα μας παράταγε στα κρύα του λουτρού μεσούσης της χρονιάς. Με βάση αυτά διαβάζουμε, δεν προκύπτει να έγινε κάτι τέτοιο.
Από κει και πέρα, συμφωνώ με αρκετούς που έχουν αμφιβολίες/ενστάσεις για το κατά πόσο ήταν το κύριο πρόβλημά μας ο κόουτς. Ελπίζω η ομάδα να καταφέρει να κάνει κάποιες νίκες στα επόμενα ματς για να αποφύγουμε δράματα στο τέλος της σεζόν.
Εκανα λιγο χιουμορακι…σιγα μην αναλυσω τον Καλημεριδη
Δυστυχώς και πάλι είμαστε στο επίκεντρο της επικαιρότητας για θέματα που μας πονάνε. Εν μέρει φταίμε κι εμείς γιατί σαν Σύλλογος δεν μπορούμε να διαχειριστούμε καταστάσεις δύσκολες. Μάθαμε στο στιλ “΄Άρης είσαι” άρα έχεις κάτι σαν ανοσία στα προβλήματα και με κάποιο μαγικό τρόπο θα τα ξεπεράσεις. Κι όταν την ψιλοβολέψεις, περάσεις τον κάβο, πάλι ξανά μανά τα ίδια λάθη και δεν αναφέρομαι μόνο στον προπονητή, αλλά σε όλο το οικοδόμημα Άρης το πώς λειτουργεί. Δεν έχουμε περιθώρια για γκρίνιες είτε για τον τέως είτε γι’ αυτόν που έρχεται. Συσπείρωση γύρω από την ομάδα, και στήριξη. Κι ας γίνουν επιτέλους τα παθήματα μαθήματα…
Δε θα γίνουν ποτε. Κ όχι μόνο σε εμας αλλά γενικότερα στον Ελληνικό αθλητισμό.
Να ευχαριστήσουμε τον Βαγγέλη Αγγέλου που στήριξε και ρίσκαρε στα δύσκολα και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην συνέχεια . Κυρίως να ευχηθούμε στον Γιάννη τον Καστρίτη καλή επιτυχία καλή τύχη και να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα μας .
Θα βγάλεις ευχαριστήρια ανακοίνωση;Άσε τα ευχαριστώ Σαμ πέφτουμε.Μας έκαψε ο Αγγέλου με τις τραγικές του επιλογές. Πολύ λανθασμένη επιλογή πέρσι. Δεν υπήρχε λόγος να έρθει εξαρχής. Προπονητή είχαμε διοίκηση δεν είχαμε.
Επίσης ο Γουιλ όλο επιτυχημένες προβλέψεις είναι. Ποσοστά σε βολές και μακροχρόνια συνεργασία με Αγγέλου.
3-6 είχαμε πέρυσι τέτοια περίοδο. Δεν πέφτανε τότε να κάνεις αντάρτικο στον Γιαννάκη; 61 πόντους βάζαμε τότε αν θυμάσαι και στην. Πάτρα είχαμε χάσει με 30. Αλλά ξέρω τότε έφταιγε ο Λάσκαρης
Αφού όντως την ξέρεις την απάντηση. Πολύ σωστά ο Λάσκαρης έφταιγε.
Σου απάντησα κι αλλού. Πότε δε φταίει ένας και σίγουρα ο τότε κόουτς έφταιγε περισσότερο από τον φετινό κι είχε και τραγικοτερη εικόνα.
Μα δεν είναι θέμα αν φταίει ένας. Είναι 2 άσχετες μεταξύ τους καταστάσεις. Παίκτες πληρωμένοι/Παίκτες απλήρωτοι. Αυτή η συνθήκη αλλάζει τα πάντα στην κριτική. Δικαίωμα σας να την αγνοείται οι περισσότεροι.
Γνωρίζω παίκτες απλήρωτους που σήκωσαν τιμημένες κούπες . Που ξεπέρασαν τους εαυτούς τους χωρις προπονητή. Δεν γνωρίζω ακόμα προπονητή που να επιλέξει ολόσωστα , χωρίς μπάτζετ με τον χρόνο εχθρό έξι φορες από τις 20 συνολικά (ίσως και λιγότερες) με συνθήκες μπαν και μανατζαραιους να ζητούν υπεραξίες λόγου μπαν . Φυσικά και είναι δικαίωμα σου να αγνοείς τα παραπάνω.
Δηλαδή για σένα ποιο δύσκολες συνθήκες φέτος από πέρσι; Αν ναι από εδώ και πέρα κάθε κουβέντα μαζί σου χάνει κάθε νόημα.
Πέρυσι πεφταμε όταν έφυγε ο Γιαννάκης ή όχι;
Τι εννοείς;είμασταν σε δύσκολη θέση δε νομίζω ότι θα πέφταμε.Ειδικά με παρουσία Γουιλ σίγουρα δεν θα πέφταμε.
Φέτος 9η αγωνιστική γιατί πέφτουμε τότε;
Γιατί ο Αγγέλου με τις λάθος επιλογές του μας έχει κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού ενώ δούλεψε σε πολύ καλύτερες συνθήκες από πέρσι άρα έχει όλη την ευθύνη. Δεν τα κατάφερε. Ο ίδιος το παραδέχτηκε στην γραπτή του δήλωση εσύ γιατί δεν το δέχεσαι;
“Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η στέρεα τροφή των μη επιθυμητών, πρόσκαιρα, αποτελεσμάτων αναπτύσσει την πίστη, την αντοχή, το θάρρος και την επιμονή που είναι απαραίτητα συστατικά δημιουργίας. ” Αυτό παραδέχθηκε . Όπως και την ευθύνη για την μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα της ομάδας .Ετσι κάνουν τα παλικάρια .
“Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τη μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία της ομάδας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γουλιέλμο..”
Αυτό είπε αρχικά.Μετά είπε τις γνωστές αμπελοφιλοσοφίες του χωρίς νόημα που έγραψες.
Επίσης ο Γουιλ δήλωσε οτι ο Αγγέλου του είπε οτι και αυτός στη θέση του θα απέλυε τον εαυτό του. Οπότε εγώ συμφωνώ με τον Αγγέλου.
Φυσικά και φέτος είναι δυσκολότερα ,αλλά η φαγούρα μας έπιασε από τον Νοέμβριο . Φέτος με Μπένσον Βον Τσαιρέλη και Πετγουευ θα κάναμε παρέλαση . Σου ξαναγράφω για έκτη φορά για τις 20 επιλογές ξένων του Αγγέλου . Είναι βέβαιο και συμφωνώ μαζί σου πως η κουβέντα μας δεν έχει κανένα νόημα και σε παρακαλώ αφού λες πως είναι έτσι ,αρκέσου εφόσον υπάρχουν στους διαλόγους με φίλους που η κουβέντα σου μαζί τους έχει κάποιο νόημα . Δεν σχολίασα εγώ τα γραφόμενα σου .
Ακόμα και ο (ψεύτικος) αριθμός 20 που χρησιμοποιείς συνέχεια δείχνει τα πάντα για το τρόπο που θες να επιβάλεις τις απόψεις σου. Στο τελευταίο που λες συμφωνώ έχεις δίκιο.
Τόσες επιλογές υπήρχαν που τις άντεχε η τσέπη του Γουίλ Τον χαρακτηρισμό στον επιστρέφω .
Ναι γιατί πέρσι θεωρητικά επέλεξες ξένους από μεγαλύτερη πισίνα και φέτος είχες να επιλέξεις από 20 τους 6(να μια ειδοποιός διαφορά)
Ένα ευχαριστώ το αξίζει . Ήρθε και μας έσωσε . Το ίδιο θα κάνω και με τον Καστρίτη αν σωθούμε . Καλωσόρισα και τον επόμενο . Αυτά τα επιβάλουν οι στοιχειώδεις τρόποι ευγένειας . Δεν έβγαλα ανακοίνωση δράκε ,δεν έβαλα πλερέζες ούτε αναθεμάτισα τον επόμενο σαν κάποιους άλλους σε παρόμοιες περιπτώσεις . Ο Βαγγέλου κλήθηκε να διαλέξει τους 6 από τους 20 ξένους που μπορούσε να επιλέξει σε χρόνο dt . Αυτή είναι η αλήθεια . Η ιστορία θα δείξει .
Δεν μας έσωσε αυτός ο Γουιλ ήρθε και μας έσωσε.Λεφτά και οργάνωση έλειπε πέρσι. Ασε που ήρθε και σε πανεύκολους αγώνες.Και οταν ήρθε πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού είμασταν.
Οπότε τώρα, την 9η αγωνιστική, που ακολουθεί εύκολο πρόγραμμα, μια νίκη πάνω από υποβιβασμό, πρέπει να φύγει ο κόουτς, αλλά πέρυσι μας έσωσε ο Γουιλ, όταν 5 αγωνιστικές πριν τη λήξη είχαμε 1 νίκη πάνω από υποβιβασμό;
Μάλιστα
Και σήμερα είμαστε πάνω από την ζώνη .Και σήμερα ακολουθούν πανεύκολοι αγώνες .Και σήμερα τον Γουιλ έχουμε πρόεδρα. Απλά η υπομονή σου εξαντλήθηκε πέρσι με τον Γιαννάκη .
Και έτσι πρεπει.Μπορει να μη το δει ποτέ,αν και διαβάζει BA.Αλλα ένα ευχαριστώ, τουλάχιστον, χρειάζεται.
Από κει και πέρα,αν έρθει ο Καστριτης-ΚΑΙ ΠΌΤΕ!-εγω θα τον στηρίξω.Ενα θετικό που βλέπω είναι ότι ξέρει Μαγκίτη-Καιζερ.Και ίσως να ζητήσει να παρθεί pg,αν έχει μείνει…κανένας.
Εν ολίγοις,ο βασιλιάς απέθανε ,ζήτω ο βασιλιάς.Αλλα την ΚΑΕ που προχτές έλεγε δεν υπάρχει θέμα Αγγελου,χτες τον καλεί στην Αθήνα (!)και σήμερα λυει την συνεργασία,της καταλογίζω μεγάλο φάουλ.
Θα μάθουμε επίσης εκείνα που έγραψε ο Μουρελης για την αποζημίωση αν αληθεύουν και πόσο;
Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να γίνει πραγματικότητα!
Ποιος καταξιωμένος προπονητής θα έρθει σε αυτόν τον Αρη (Ρητορική ερώτηση)? Μονο όποιος το θεωρει οτι ειναι ένα σκαλί στην καριέρα του. Καλά ξεμπερδέματα.
Και η επίσημη ανακοίνωση
https://www.arisbc.gr/el/enimerosi/eidiseis/651-telos-synergasias-tou-ari-me-ton-vaggeli-aggelou.html
Ευχαριστίες ,σεβασμός ,εκτίμηση διαβάζω … Μπλιάξ !!!
Ακόμη μια φορά παρασυρόμαστε σε βιαστικές αποφάσεις και κρύβουμε τα προβλήματα μας κάτω από το χαλάκι.
Όπως και να έχει όμως Άρης είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα.
Καλή επιτυχία στον καινούριο προπονητή, ελπίζω να πάρουμε τις νίκες που υπολογίζουμε και να ηρεμήσουμε όλοι.
Χωρίς να υποτιμώ τον Καστρίτη αυτός που θα μπορούσε να αλλάξει κάτι σε αυτόν τον Άρη με το υπάρχον υλικό, θα ήταν μόνο ο Σούλης!!!!!
Ενδιαφέρον. Πως πιστεύεις πως θα παίξει χωρίς άσσο να δίνει την μπάλα στους ψηλούς και χωρίς ψηλούς με παιχνίδι στο κοντά στο καλάθι;
Ή πιστεύεις πως οι παίκτες μας το έχουν αυτό;
Να κάνουμε το σταυρό μας να πάνε όλα καλά. Να έχει γερό στομάχι ο καστριτης η οποίος άλλος έρθει. Κ το κυριότερο να εμπνεύσει τους παίκτες κ να τους δώσει το κίνητρο να γίνουν καλύτεροι. Και ο Θεός βοηθός…
Εγω ακομη δεν καταλαβα ποιον αγωνα εχασε που επρεπε οπωσδηποτε να κερδίσει και τον διωξαμε. Κριμα αλλα προχωραμε. Ας ελπισουμε πως ο αντικαταστατης θα ειναι γνωστης προσωπων και καταστασεων γιατι αν ερθει και ψαχνετε τι και πως στους αγωνες που ακολουθουν ζητω που καηκαμε. Ο αγγελου εστησε αυτην την ομαδα και δεν θα μαθουμε ποτε πως θα επαιζε η ομαδα με αυτον στον παγκο εναντιον των ομαδων που πρεπει να κερδισουμε.
1000 λαϊκς από εμενα
Φέρτε τον Αλεξανδρή .
Τον Ιωαννιδη λεω γω
Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους;Καλή επιτυχία στο νέο προπονητή οποίος κ αν είναι αυτός και εύχομαι να μην αναπολήσουμε τις εποχές Αγγέλου όπως πράξαμε και για τον κοουτς Πρίφτη.Η σωτηρία της ομάδας αγωνιστικά και οικονομικά είναι η προτεραιότητα .
Ένα ευχαριστώ από μένα σε ένα τίμιο άνθρωπο και προπονητή.