*Σε πρώτη φάση ο «Ξανθός» θα προχωρήσει σε έκδοση ανακοίνωσης σχετικά με το τέλος της διαδρομής του στον χώρο της πολιτικής. Σε ό,τι αφορά τον Αρη, δείχνει να ενδιαφέρεται σε πρώτη φάση πιο έντονα για το μπάσκετ.

*Ο Ιωαννίδης ζήτησε ενημέρωση και για τα οικονομικά της ΚΑΕ. Θυμίζουμε πως σπουδαίο ρόλο στο παρελθόν είχε παίξει (χωρίς να φαίνεται ο ίδιος) και στη δημιουργία της εταιρείας «Γένεσις». Μιας εταιρείας που αποτελούνταν από επιφανείς παράγοντες του Αρη η οποία είχε αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΚΑΕ.

*Με τη «Γένεσι» το μπάσκετ του Αρη αναγεννήθηκε και έφτασε στο σημείο να αγωνίζεται επί δύο συνεχόμενες σεζόν στο top-16 της Ευρωλίγκας. Η προσπάθεια που έγινε τότε δεν είχε συνέχεια, όχι εξαιτίας του Δαμιανίδη όπως κάποιοι υποστηρίζουν, αλλά εξαιτίας του κλίματος εσωστρέφειας στον Αρη.

*Εν κατακλείδι σε ό,τι αφορά το σήμερα, ο Ιωαννίδης προσπαθεί να συσπειρώσει γύρω του έναν πυρήνα παραγόντων για ένα νέο ξεκίνημα.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Καιρός ήταν!Μετά την ήττα του για την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης,πήρε και το τελειωτικό μήνυμα ότι η πολιτκή τελείωσε γι αυτόν!Είναι μια ευχάριστη νότα,άν έστω το έχει σαν ιδέα στο μυαλό του!Επενδυτές θα βρεί,γιατί είναι μεγάλο “ζιζάνιο” ο Ιωαννίδης,η ΚΑΕ έχει μπεί σε πολύ καλή ρότα μιας και τα έχει ρυθμίσει όλα πια και δεν είναι ξέφραγο αμπέλι,τα μπάτζετ γενικότερα έχουν πέσει οπότε δεν θέλει τρελά λεφτά για να κανεις σοβαρή ομάδα,το Παλέ το έχεις,ο κόσμος υπάρχει,η φλόγα επίσης,το κίνητρο θέλουμε!Μακάρι να μας το δώσει και να ασχοληθεί και άν ισχύουν οι ειδήσεις για μπάσιμο Σαββίδη για Καε παοκ,τότε πάμε για ένα νέο ισχυρό πόλο προς Θεσσαλονίκη μεριά!Το σκέφτεται και για προπονητής;;;;Η απλά θέλει να διοικήσει;;;

nikos

Στο ποδόσφαιρο θα μπει ο Κάλας, άρα στο μπάσκετ ότι είναι να γίνει θα γίνει..Και καλύτερα μόνο στο μπάσκετ γιατί από εκεί έγινε γνωστός ο Ιωαννίδης..Αλλά ότι είναι να γίνει, να γίνει γρήγορα…Ελπίζω να καρποφορήσει η κίνηση αν και αυτό με τους επιφανείς Αρειανούς μου ακούγεται κάπως γιατί νομίζω τους έχουμε εξαντλήσει….Επενδυτές θέλουμε..Πάντως η ανάγκη εισροή χρήματος κρίνεται επιτακτική μετά την αναγέννηση της Άεκ και την ενδεχόμενη του συμπολίτη αν ασχοληθεί πιο ενεργά ο Σαββίδης (αυτό το μπάσιμο 1,5 χρόνο ακούω αλλά μόνο στα χρέη -που είναι και πολλά – βοηθάει προς το παρών)..

Εντάξει, νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα να γίνει προπονητής…

nikos

Βέβαια μόνο και μόνο που έρχονται εκλογές το καθιστά ύποπτο όλο αυτό..Αν αποσυρθεί επίσημα, μάλλον θα είναι επίσημο το μπάσιμο..

nikos

Το θεμα ειναι οτι νικησε ο συμπολιτης και πλεον γινεται το φαβορι για την 3η θεση…Καθε χρονο και κανει 1 μεγαλη νικη επι των αθηναιων..εμεις εχουμε κατι χρονια να κανουμε τετοαι νικη…οπως και δηποτε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 νικη σε ενα απο τα ματς του Παλε φετος!