Σφήνα Άρη για Αρσενόπουλο

Ο εκπρόσωπος του Νίκου Αρσενόπουλου, ενός εκ των κορυφαίων ταλέντων της Ελλάδας στην ηλικία του, είχε συνάντηση χθες (2/6) με ανθρώπους του Άρη, με τους υπόλοιπους «μεγάλους» να… ερίζουν για την απόκτησή του.

Ύψος 1.96, γκαρντ

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Αφού το ζήτησα ας σχολιάσω κιόλας. Δεν τον ξέρω αλλα είδα το βιντεάκι που είχε μαζί με το άρθρο. Δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλοί συμπεράσματα αλλά ο μικρός φαίνεται να το έχει. Δίμετρο γκαρντ με καλό χειρισμό, ωραίες κινήσεις και πολύ πολύ τρίποντο με όλους τους τρόπους. Βηματάκι πίσω, μετά απο σκρίν και μετά από ντρίπλα. Μακάρι να αποκτηθεί, είναι άλλωστε μόλις 16 χρονών. Βέβαια μένει Αθήνα και είναι στα τελειώματα του σχολείου οπότε το βλέπω λίγο δύσκολο.

Pantelis

Εμένα μου φάνηκε περισσότερο μανατζεροανάρτηση του Δελ.Τα. Σου λέει ακούστηκε για την ΑΕΚ ο Σκουλίδας, να μην πούμε κάτι και για τον Άρη; Αν δεν κλείσει το θέμα προπονητή δεν νομίζω ότι θα δούμε εύκολα κάποια κίνηση ακόμα και για πιτσιρικάδες. Πάντως στον βίντεο και εμένα μου φάνηκε ότι έχει προοπτικές, θέλει πολύ δουλειά βέβαια σε ταχύτητα, κορμί, χειρισμό μπάλας αλλά με ένα σωστό πρόγραμμα ακαδημίας μπορεί να έχει μέλλον. Εξελίξιμο 2αρι.