Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το κομμάτι των χορηγιών στον μπασκετικό ΑΡΗ, σε μία προσπάθεια εξασφάλισης επιπλέον εσόδων για την ομάδα.

Η θετική εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα έχει… ζεστάνει τους υποψήφιους χορηγούς, με τους ανθρώπους του ΑΡΗ να έχουν πληθύνει τις συναντήσεις μαζί τους ώστε να επιτευχθούν συμφωνίες.

Ακόμη βέβαια δεν υπάρχει κάτι σε τελικό στάδιο, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πηγή: Συνεχόμενα ραντεβού για χορηγίες στην ΚΑΕ | AllAboutARIS.com

Δεν τα πιστεύω αυτά , αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Αδυνατώ να καταλάβω τι γίνεται λάθος σε αυτό το κομμάτι. Εκτός κ αν περιμένουμε μέγα χορηγό την silicon graphics ή την emirates ας βάλουμε κάτι μπροστά κ ας είναι κ η φάτσα του Λυπηριδη να λέει δοξάστε με. Έχω την εντύπωση πως πάμε για τα πολλά και χάνουμε τα λίγα. Που δε μας περισσεύουν κιολας.

Σε όλα παίρνει λίαν καλως ο Γουιλ εκτός από την χορηγία.

aris6emperor

Από λόγια χορτάσαμε τόσα χρόνια. Έξω υπάρχουν τόσες στοιχηματικές διαδικτυακές εταιρίες. Μία δεν μπορεί να μπει χορηγός στη φανέλα; Κάποιος μικρότερος χορηγός στο σορτσάκι ή και στο warm up. Υστερούμε πάρα πολύ στο μάρκετινγκ. Εδώ ξεκίνησε η σεζόν και δεν υπάρχει η φανέλα της ομάδας στη μπουτίκ. Σαν Οργανισμός είμαστε ακόμα στην εποχή του τροχού, μη πω του χαλκού.

Δεν θα χει βάλει κάποιο απαγορευτικό η επίσημη χορηγός της μπάσκετ λιγκ για αλλες στοιχηματικες;Αν όχι ,είναι καλή ιδέα αυτή που λες.

Προφανως οχι αλλιως δε θα ειχε προβλημα ο παναθηναικος με οπαπ?

Ο ΟΠΑΠ διαδικτυακή θεωρείται;Σαν την μπετσοπ,κ.α.;

Ε άρα βούρ στον πατσά!

Dr Nimbelugen

Eχμ νομίζω πως ο τροχός προηγείται του χαλκού( κατά τα λοιπα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο ) 😛

AlphaMi

Το πιο συντομο ανεκδοτο:Ραντεβου με χορηγους ο Αρης

SAKLEFORD

Γιαυτο το λογο δε βγάλαμε κ το ΑΡΗΣ μπροστά στη φανέλα…αν είναι να μη βρούμε παλι χορηγό δλδη ο τι συνήθως απαιτούμε να ξαναμπουν τα γράμματα.Είναι πολυ αδεια η φανέλα

SAKLEFORD

Δε το θυμόμουν ναιτ…πάντως πολύ μούφα ο κανονισμός αυτος

Sam Vincent

Τα ραντεβού για ανεύρεση χορηγών να μην είναι συνεχόμενα ,όπως λέει το άρθρο .Προτείνω κάθε τρία ραντεβού να γίνεται ένα διάλειμμα 30 λεπτών για μίνι γεύματα , καφέ και λίγη ξεκούραση.