Συνεχίζουν μαζί Άρης και Καστρίτης!

Στον πάγκο του “Αυτοκράτορα” θα παραμείνει ο Γιάννης Καστρίτης και τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς έφτασε σε συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης!

Οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ομάδας έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την φετινή παρουσία του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, με τον Άρη να εξασφαλίζει την παρουσία του στα playoffs μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο Γιάννης Καστρίτης με την σειρά του εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο και την νέα σεζόν και αφού πήρε όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις καθώς και τα χρήματα της περσινής χρονιάς, είπε το πολυπόθητο “ναι”.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του Άρη, με τον Καστρίτη να ρίχνει πλέον το βάρος στον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας σεζόν

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos3118

Καλό νέο. Όχι μόνο γιατί ο κόουτς είχε καλή χρονιά, αλλά και επειδή θα πήρε κάποιες εγγυήσεις για να μείνει. Που σημαίνει ότι μάλλον, και παρ’ όλα τα καραγκιοζιλίκια μας, κάτι κινείται. Για να δούμε. Έχω την απορία αν ο Ρουσιαμανης θα περάσει σε πρώτο πλάνο, εννοώ και επικοινωνιακά κτλ. Έτσι φαίνεται μέχρι τώρα και ελπίζω να έχει κάποια ουσία αυτό κι όχι να είναι επικοινωνιακό παιχνίδι.

Night Audit

Το επιβεβαιώνει και το pressaris, οπότε το θεωρώ δεδομένο πλέον.

Jiorgy

Χάσαμε τον Juiston όμως…. Πήγε Περιστέρι

Night Audit

Δε χάνεις κάτι που δεν είχες

Jiorgy

Εγώ πάντως στενοχωρέθηκα κι ας μην τον είχα…

Night Audit

Jiorgy

Night Audit