Οι συζητήσεις της πλευράς του Λευτέρη Μποχωρίδη με τον ΑΡΗ συνεχίστηκαν και σήμερα (28/8). Οριστική συμφωνία δεν υπήρξε, καθώς υπάρχουν κάποια ζητήματα προς διευθέτηση.

 

Σήμερα συζητήθηκε με την πλευρά του παίκτη (δεν έγινε συνάντηση του τελευταίου με τον Δημήτρη Γουλιέλμο) το θέμα των οφειλών και του μπάι άουτ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε διάσταση απόψεων για ένα μέρος των οφειλομένων, το οποίο θέλει ο Μποχωρίδης αλλά η ΚΑΕ δεν είναι διατεθειμένη να του δώσει, ενώ το μπάι άουτ αναμένεται να το καλύψει ο ίδιος 25χρονος γκαρντ.

Πηγή: Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Μποχωρίδη

Και συμβόλαιο έχει τελικά και να φύγει θέλει.

27 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dimisthessaloniki

Και καλα δε χαρισει τα οφειλομενα και δε παει πάω πιστευει ο προεδρος ότι θα παίξει στον Αρη ετσι ξενερωμενος; η οτι δε θα κάνει προσφυγη για να πάρει ολα τ οφειλομενα και ισως και το φετινό συμβόλαιο δε ξερω πως παει

Sotiris

Γουιλ, αν καταφέρεις να κάνεις και τον Μποχώ να φύγει και να βρίζει την ομάδα τι να πω….

ChrisSiak

Το κουρασαμε.

O_Betatzis

Κι εδώ θα διαφωνήσω με τις απόψεις που διαβάζω. Όπως έγραψα σε άλλο ποστ, ο Λευτέρης κατά τη γνώμη μου κάνει καλά και πάει στον ΠΑΟ. Η διοίκηση μας όμως έχει υποχρέωση να βγάλει ο τι περισσότερο μπορεί από αυτό. Πριν λίγα χρόνια ο Μποχω πωλήθηκε 300χιλ. Για πολλούς λόγους αυτό φαντάζει σήμερα υπερβολικό αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να φύγει για 2 σοκοφρετες. Μας αφήνει, μας κρεμάει τέλη Αυγούστου ενώ έχει συμβόλαιο (επαναλαμβάνω καλά κάνει και τον ευχαριστούμε για όσα έκανε μέχρι σήμερα) όμως η ομάδα οφείλει να κέρδισει όσα περισσότερα γίνεται. Αν του ξινιζει του αγαπημένου Λευτέρη λίγο πρέπει να μας ενδιαφέρει. Αν θες μεταγραφή αφού έχεις συμφωνήσει να χτιστεί μια ομάδα πάνω σου θα λουστεις τις συνέπειες κι ας είναι κρίμα και άδικο. Τα χρωστούμενα είναι 20-30χιλ και το μπαιαουτ 15χιλ. Μιλάμε για κάτω από 50χιλ για τη μεταγραφή, 6 φορές κάτω από παραπροπερσι. Δε πουλάμε λέμε, χαρίζουμε!

kaptsik

Ας φανταστούμε σε πόσες δυσκολότερες από αυτή διαπραγματεύσεις βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μέχρι τώρα ο Γουλιέλμος. Η ψυχούλα του το ξέρει. Και μάλιστα για χειρισμούς, επιλογές και παραλείψεις προηγούμενων διοικήσεων. Συνεπώς πολύ καλά κάνει τώρα.
Γιατί όσο κάποιος παραβιάζει ένα συμβόλαιο όταν δεν πληρώνει τα δεδουλευμενα, άλλο τόσο το παραβιάζει κι αυτός που σηκώνεται να φύγει ενώ έχει συμβόλαιο. Και μη μας ξεγελούν οι προπονήσεις του Μποχωριδη με την ομάδα. Αυτή τη στιγμή προπονείται για… τον ΠΑΟ.
Σχετικά με αυτό που λες ότι καλά κάνει που προτιμάει τον ΠΑΟ θα συμφωνήσω υπό την έννοια ότι και άλλοι διάσημοι παίκτες που αγαπούσαν την ομάδα μας κάναν την περισσότερη καριέρα τους (η και ολόκληρη ακόμα) μακριά από τον Άρη. Ωστόσο έχω παγώσει για τον τρόπο που μας κρεμάει.
Από την άλλη έχει την πλάκα του ο ΠΑΟ που τον έχει τόση ανάγκη,τον θέλει ως μεταγραφή αλλά δε τσονταρει κατιτις για να τον πάρει. Ακριβός στα πυτουρα και φθηνός στο αλεύρι…

Sam Vincent

Φίλε Μπετατζή επέτρεψε μου να διαφωνήσω . Κάναμε μια συμφωνία με τον Λευτέρη την οποία ,όχι μόνο δεν τηρήσαμε αλλά του ζητήσαμε και να μειώσουμε το ποσό που συμφωνήθηκε ότι θα πάρει και σε μεγάλο βάθος χρόνου . Επίσης του είπαμε πως οι αγωνιστικές δυνατότητες της ομάδας θα είναι καλύτερες ενώ όχι μόνο δεν είναι αλλά είναι αμφίβολο αν θα υπάρξει ομάδα . Δεν έκανε προσφυγή ,δεν έβλαψε τον σύλλογο .Αποφασίζει να φύγει για άλλες καλύτερες πολιτείες(καλώς ή κακώς) και ξαφνικά ενώ έχουμε φανεί ασυνεπείς σε ότι συμφωνήσαμε του ζητάμε τα ρέστα? Από που προκύπτει ότι συμφώνησε και μας κρεμάει ? Γιατί η ομάδα κτίστηκε γύρω από αυτόν ενώ δεν μπορεί να τον πληρώσει επανειλημμένα?
Οι συμφωνίες ισχύουν μόνο όταν τηρούνται από τις δυο πλευρές . Ας βγάλει ο Γουιλ ένα πακέτο(20 ,30 ή 100 ?) να εξοφλήσει τον παίκτη και μετά ας μιλήσουμε . Ας ξεμπαναρίσει την ομάδα και ας ετοιμάσει ένα πλάνο και όχι να μην ξέρουμε αν θα υπάρχει ομάδα .

Dr Nimbelugen

Μαζί σου με τα 1000.

O_Betatzis

Φίλε Σαμ θυμίζω ότι έλαβε φέτος τα 3/4 του συμβολαίου του. Είσαι σίγουρος ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν εξοφληθεί φέτος; Ειναι 29/8. Είχε πολλές ευκαιρίες να φυγει: με προσφυγή, με μεταγραφή, με μπαιαουτ. Δεν τις επέλεξε. Ειτε γιατί οι άλλες επιλογές δεν ηταν καλύτερες είτε γιατί πονάει την ομάδα είτε για συνδυασμό των δύο λόγων. Αυτό εγώ το ερμηνεύω σαν αποδοχή της νέας κατάστασης του Αρη: άρση του μπαν και συμπαθητική λοου μπάτζετ ομάδα με Σούλινιο καπετάνιο και Μποχωριδη πρώτοπαλικάρο. Τώρα που όμως εμφανίστηκε μια καλύτερη επιλογή αποφασίζει να φύγει κ καλά κάνει. Η προσφυγή για λίγα σχετικά χρωστούμενα δεν είναι επιλογή. Ο Αρης έχει ιδιαίτερη σχέση μαζί του και δε θέλει να σταθεί εμπόδιο ούτε ζητάει παράλογα πόσα (π..χ. 200χιλ). Κάπως όμως πρέπει να ωφεληθεί και ο Άρης. Υπενθυμιζω την υπόθεση Χρηστιδη με Ολυμπιακό. Παρόμοια χρέη είχαμε, παρόμοια συμβόλαιο είχε για του χρόνου, δεν τον πολυθελαμε και πάλι όμως χάρισε τα χρωστουμενα. Είναι δυνατό ο αρχηγός μας να φύγει έτσι χαριστικά; Αν ναι, μιλάμε για μοναδική σχέση στο ελληνικό μπάσκετ και μια αμφίδρομη σχέση αγάπης μεταξύ παίκτη κ ομάδας η οποία όμως δεν είναι προς το άμεσο συμφέρον μας. Υπενθύμιση #2: ο Λευτέρης θα υπογράψει 3ετες στον ΠΑΟ. Δεν μιλάμε για “εις το επαμιδειν” αλλά για “αντίο”.

Sam Vincent

Φίλε Μπετατζή ,δεν ξέρω εάν πραγματικά του χρωστάμε τόσα λίγα αλλά αφού το λες εσύ ,το θεωρώ δεδομένο . Σίγουρα όμως ο παίκτης ,χρόνια τώρα έχει τραβήξει πολλά για να πληρωθεί και γνωρίζει και κάθε άλλη περίπτωση παικτών που πέρασαν περισσότερα . Επίσης δεν ξέρω αν ο οσφπ χρωστά τα ίδια ,ξέρω καλά πως δεν έχει να πληρώνει το 99 τους Πετρατους ,και δεν έχει 8 μπαν .Ο οσφπ είναι απόλυτα φερέγγυος ακόμα και οταν χρωστά και εμείς είμαστε χειρότεροι και από τον …Ακάλυπτο . Ναι ,ο παίκτης δεν υπέγραψε πουθενά και περίμενε αλλά τώρα που του έκατσε η καλή οικονομικά περίπτωση και η κατάσταση της ομάδας βαραίνει μέρα με την μέρα ,και έχουν προστεθεί και άλλες δέκα ψεύτικες υποσχέσεις και βλέπει και άλλους παίκτες να φεύγουν και τις επιλογές να μειώνονται ,και αντί να ηγηθεί κανονικής ομάδας θα ηγηθεί ομάδας …Βαβυλωνίας (αν καταφέρουμε να άρουμε το μπαν) , δεν έχει δικαίωμα να κοιτάξει μόνο τον εαυτό του? Ας δούμε τον Λευτέρη ως εργαζόμενο που πληρώνεται μετά από παρακάλια πάντα έναντι ,πάντα καθυστερημένα , με πίεση ,σε άσχημες συνθήκες που του έρχεται δουλειά από μεγάλη εταιρεία ,λύρα εκατό με περισσότερα λεφτά και συνθήκες .Ο παλιός εργοδότης ,που στηρίχθηκε από τον φιλότιμο εργαζόμενο ,του βάζει εμπόδια ενώ κατ ουσίαν ,δεν μπορεί να τον διατηρήσει και να τον πληρώσει . Ολα αυτά σε μια μικρή πιάτσα που λέγεται αγορά μπάσκετ την στιγμή που προσπαθούμε να στήσουμε αξιόμαχη ομάδα και να πείσουμε παίκτες για το πρότζεκτ Αρης 2019-2020 . Η λύση είναι να πληρώσει ο παίκτης το μπαι αουτ και να μην του βάζουμε άλλα εμπόδια για να πάρουμε 10 χιλιάρικα ακόμα .

Sam Vincent

Αν δεν σ αρέσει το πολιτισμένο ύφος μας ,να τα μαζέψεις και να πας αλλού ,στους στραβοστόμηδες (φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια)

kaptsik

Μπαν στον Night για να μάθει…
Φίλες και φίλοι!

Sam Vincent

Ντισκαλιφιέ !!!

kaptsik

Ντισκαλιφιε και αντμινιστρειτορ πρωτοδικείου!

Sam Vincent

Οχι άλλους …διαχειριστές .Εναν αντμιν με χοντρά πακέτα θέλουμε .

O_Betatzis

Προς απογοήτευση του Night δε διαφωνώ μαζί σου. Μπορώ να ρίξω κάνα μπινελίκι αν θέλετε να ανάψουν τα αίματα όμως. Πέρα απ την πλάκα, αν ο Γουιλ μπορεί να πάρει 10-20 Χιλιαρικα να τα δώσει στον Τζενκινς να αρουμε το μπαν αμεσα να το κάνει. Και τότε και ο Μποχω θα έχει να λέει ότι έφυγε και ωφέλησε την ομάδα και εμείς θα τον αναμένουμε σε 3 χρόνια χωρίς χρέη (χαχχαχαχ) κ με ανοικτές αγκάλες.

Sam Vincent

Μήπως θα είναι η πρώτη ,ή η τελευταία σχέση μεταξύ τριών ?Άλλωστε χρόνιο και βασικό αίτημα της πολυσυντροφικής κοινότητας είναι το σύμφωνο συμβίωσης να επεκταθεί ώστε να μπορεί να συμπεριλάβει όλα τα άτομα που βρίσκονται σε μία σχέση συμβίωσης και άσχετα από το φύλο, τον αριθμό και τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Dr Nimbelugen

Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με τον Σαμ.Η Ολλανδία πχ παίζει κ να χρωστά αναλογικά ή αριθμητικά περισσότερα από εμάς αλλά είναι αξιόπιστη και δανείζεται…επίσης τι σημαίνει χρωστώ λίγα;Εγώ αν μου χρωστούν δεν τα ξεγράφω,τα έχω δουλεμένα,πληρωμένα εφορία κτλ κτλ όπως νομίζω οι περισσότεροι από εμάς.Αν μου οφείλει 5 η μια κλινική και 50 το χ διαγνωστικό ,αφερέγγυους τους θεωρώ αμφότερους,δεν έχει πολύ έγκυος ή λίγο έγκυος!

MrT

To δικαιο θα ητανε να κλεισει συμβολαιο στο Παο με την προθποθεση οτι τον δινει δανεικο σε εμας για φετος και παει του χρονου κατω αφου θελει να δοκιμασει η να μας δινανε τον Καλαιτζακη τον καλο δανεικο η να μας τσονταρανε ενα ποσο για να παρουμε Γιανκοβιτς ,Ντατομε . Οντως ειναι ζημια τελευταια στιγμη αυτο που γινεται απ την αλλη στο τελος θα κανει προσφυγη και θα τελειωσει ασχημα. Η αληθεια ειναι πως δεν εκανε καμια φανταστρουμφικη χρονια περσι και νομιζω ειναι καλυτερα γι αυτον να δοκιμασει να ειναι ηγετης μια χρονια μαζι με τον Μαρκοπουλο παρα να προσπαθησει να βρει ευκαιριες στην γεματη χρονια του Παναθηναικου με τον Πεδουλακη που σιγουρα θα τον στηριξει περισσοτερο απο καποιον ξενο προπονητη.

Dom

Ο Γουλιέλμος από τη στιγμή που έχει τις τύχες της ομάδας στα χέρια του, οφείλει να προστατεύσει τα συμφέροντα αυτής και όχι ενός παίκτη που θέλει να φύγει. Όποιος και αν είναι αυτός ο παίκτης, ότι κι αν έχει προσφέρει στην ομάδα. Είπαμε τον ευχαριστούμε για την υπομονή του, δεν τον κακιζουμε επειδή φεύγει, όχι όμως αν μπορεί η ομάδα να κερδίσει κάτι απ’ τη φυγή του να μην το κάνει. Και δεν αποτελεί κάτι τέτοιο ελλειψη σεβασμού απέναντι του. Αυτή τη στιγμή γίνεται μεταξύ των δύο πλευρών μία ξεκάθαρα επαγγελματική κουβέντα, όπου ο καθένας προσπαθεί να αποκομίσει ότι καλύτερο μπορεί. Πολλές ομάδες χρωστούν λεφτά σε παίκτες τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν εχουν συμβόλαιο τους αφήνουν να φύγουν χωρίς διαπραγμάτευση. Οκ είναι Αρειανός, κωλυσιεργησαμε απέναντι του το καλοκαίρι, αλλά πάντα οι σχέσεις μεταξύ παικτών και ομάδων είναι αμφίδρομες και όχι μονοπλευρες. Κάτι κέρδισε κι αυτός από μας και παλαιότερα και τώρα. Νομίζω μάλιστα ότι έχει πληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Δεν του κάνουμε χάρη φυσικά,υποχρέωση μας είναι. Πέρα απ’ τα λεφτά όμως τον βοηθήσαμε και μεις στην προηγούμενη θητεία του να βρει ρόλο στην ομάδα και να πάρει μεταγραφή με καλο συμβολαιο. Δεν εννοώ φυσικά ότι πρέπει να μας ανάψει και λαμπάδα, αλλά στις αμφίδρομες σχέσεις και ειδικά στις αμφίδρομες που είναι και επαγγελματικές, ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του. Αυτό κάνει ο μποχωριδης, αυτό κάνουμε και μεις..

Jose

Εγω δε καταλαβα γιατι μας νοιαζει ποιος εχει δικιο και ποσο; Ο Μποχωριδης καλα κανει και θελει να φυγει ( σε ολες αυτες τις περιπτωσεις παντα βαζω τον εαυτο μου στη θεση του εργαζομενου) ο Γουιλι καλα κανει και διαπραγματευεται να γλιτωσει το μεγαλυτερο δυνατο ποσο για την ομαδα(μη γελιεστε δε θα βγαλουμε ουτε 1 € , το θεμα ειναι αν θα χρωσταμε 0, 5 ή 30 χιλ).Τωρα αν του κατσει εχει καλως αν οχι ειμαι ετοιμος να βγω να τον κραξω.

Δύο πιθανοί παράγοντες που μπορεί και να ισχύουν:
-Ο Μποχω ο ίδιος να ζήτησε να εξαντληθεί το χρονικό όριο άμεσα στο καλοκαίρι.Αν έβρισκε την καλύτερη πρόταση,οκ.Αν όχι,τότε ανανεωνόταν το συμβόλαιο αυτόματα (24 /8) και συνέχιζε σε μας.Εννοω δηλαδή ότι δεν “κωλυσιεργησαμε” εμεις,υπόθεση φυσικά ξαναλέω!Το πράγμα στραβωσε τελικα που η προτασαρα ήρθε …πάνω στο νήμα.Εκει που περίμενε κάνα Προμηθέα,του ήρθε ο Παο,που τον θεωρούσε καμένο χαρτί.
-Ο Μποχω θέλει να την κάνει όπως και δηποτε επειδή ξέρει ότι το μπαν δεν θα αρθει και δεν θέλει να είναι ο αρχηγός σε μια ομάδα ανδρείκελο που θα ρίξει τον Άρη στην Α2.

Αυτό το τελευταίο ίσως να ισχύει .Είδε και απόειδε ενα καλοκαίρι , άκουσε εκατοντάδες υποσχέσεις και είδε πως δεν θα γίνει καμιά προκοπή ,του έσκασε ο παο και δεν θ αφήσει και αυτήν την ευκαιρία να παει χαμένη .

MrT

Tι να πει κανεις απο την μια πριν μερικες μερες εδειχνε οτι παιζει να κανουμε καλυτερη ομαδα απο περσι και προπερσι και οτι θα παρουμε πολυ καλυτερους ξενους τυπου Γουιβερ , Μακ γκι κτλ απο την αλλη με αυτα που συμβαινουν καλυτερα να παμε Α2 να κανουμε παρεα με τον Ολυμπιακο και να στοχευσουμε την δευτερη θεση.