Στην παρούσα φάση, ο ΑΡΗΣ έχει συμφωνήσει με τον Βασίλη Τολιόπουλο και προσπαθεί να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Η ομάδα πληρώνει τους χειρισμούς του περσινού καλοκαιριού, όταν υπογράφτηκε μπάι άουτ 20.000 ευρώ για τον Μαυροβούνιο σέντερ, αλλά και αμοιβή 130.000 ευρώ (!) για το δεύτερο χρόνο της συνεργασίας. Όλα αυτά, ενώ δεν υπήρχαν χρήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ντραγκίτσεβιτς πληρώθηκε μόλις ένα μηνιάτικο πριν την αλλαγή της διοίκησης, τον Δεκέμβριο του 2019.

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε επαφή με τον παίκτη και γίνεται προσπάθεια ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Ο Ντραγκίτσεβιτς προς το παρόν δεν κατεβαίνει από τα 100.000 ευρώ, ο ΑΡΗΣ αντιπροτείνει λιγότερα και στην ΚΑΕ ελπίζουν ότι το χάντικαπ θα καλυφθεί. Ο Μαυροβούνιος υπολογίζεται από τον Σάββα Καμπερίδη ως ο βασικός σέντερ της ομάδας.

Την ίδια ώρα, γίνονται επαφές και με άλλους παίκτες, Έλληνες και ξένους, εν αναμονή των εξελίξεων στην υπόθεση της ΦΙΜΠΑ, κάτι που είναι το “Α” και το “Ω” για να μπορέσει ο ΑΡΗΣ να χτίσει ρόστερ.

Πηγή: Συνεχίζεται ο σχεδιασμός, προσπάθεια για Ντραγκίτσεβιτς | AllAboutARIS.com

και του χρωστάμε κοντά στα 25 χιλιάρικα από πέρυσι , όπως λέει το pressaris

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Πως μπορείς όμως να κάνεις κανονικό σχεδιασμό όταν δε ξέρεις τι θα γίνει με τα μπάν? Αν δε ξεκαθαρίσει το θέμα με τη φιμπα όλα είναι στον αέρα.