Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Άρη, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Χρυσό Χορηγό της ΚΑΕ Άρης, Όμιλο Τουρνικιώτη MIDEA.

Η ανακοίνωση του γυναικείου τμήμα μπάσκετ του Άρη:

To τμήμα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΟΜΙΛΟ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, αποκλειστικό Εισαγωγέα των αντλιών θερμότητας και συστημάτων κεντρικού κλιματισμού VRF της MIDEA!

Η MIDEA και ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ θα κοσμεί το εμπρός μέρος της αγωνιστικής «πανοπλίας» στις κόρες του θεού!!!

Η MIDEA, στο πλαίσιο ανάπτυξης της στην Ελληνική αγορά, επιλέγει, μετά τo ανδρικό τμήμα, να τοποθετηθεί δυναμικά και εμφατικά στον γυναικείο αθλητισμό μέσα από τη συνεργασία με την πλέον ανερχόμενη και νεανική ομάδα στο Ελληνικό μπάσκετ και μπαίνει μπροστάρης στην αγωνιστική αναγέννηση της.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, Αποκλειστικός Εισαγωγέας των αντλιών θερμότητας και συστημάτων VRF της MIDEA, αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο του Κλιματισμού για πάνω από 40 χρόνια, εκπροσωπώντας κορυφαία brands στην Ελληνική Αγορά και προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης, με αξιοπιστία και συνέπεια.

Η μακρόχρονη εμπειρία του ΟΜΙΛΟΥ, η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση και οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αποτελούν την ιδανική λύση για τις ανάγκες κάθε εγκατάστασης κλιματισμού και θέρμανσης, από την προμήθεια του συστήματος μέχρι την τεχνική υποστήριξη, το service και τα ανταλλακτικά.

Η συμφωνία αυτή, αποτελεί ορόσημο για την άνοδο στην Α1 και όπως τονίζουν οι άνθρωποι του ομίλου τα καλύτερα έρχονται…

Από όλη την διοικούσα επιτροπή ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Ανέστη Καρκαβίτσα!

Η παρουσίαση και φωτογράφιση θα πραγματοποιηθεί πριν το αυριανό παιχνίδι το όποιο θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι της εταιρείας.

Όλοι μαζί, σε κάθε αγωνιστική, δίπλα στις κόρες του θεού!!!!

Πηγή: Συνεργασία του Ομίλου Τουρνικιώτη και με το γυναικείο τμήμα του Άρη (photo) | Yellow Radio