Συναγερμός για τις δόσεις του «άρθρο 99»

Με εξαίρεση το δημόσιο, που ακόμη και σήμερα έστω και με μια μικρή δυσκολία, πληρώνεται κανονικά, υπάρχει σοβαρή πλέον καθυστέρηση με τους πιστωτές που συναίνεσαν την υπαγωγή της ΚΑΕ στο ευεργετικό άρθρο. Η ασφαλιστική δικλείδα της καθυστέρησης των δυο μηνών έχει περάσει και υπάρχει μεγάλη ανάγκη να τακτοποιήσει η οικογένεια Λάσκαρη, μαζί με όλες τις άλλες εκκρεμότητες, και τις δόσεις του άρθρου 99 που δεν έχουν πληρωθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Arena Press που επικοινώνησε με τους πιστωτές, ο Χρήστος Ταπούτος «σέρνει» τον… χορό καθώς κλείνει στις 30/06 πέντε μήνες χωρίς δόση του άρθρου 99. Ακολουθούν με τέσσερις μήνες (πήραν τελευταία δόση τον Φεβρουάριο) οι Μιχάλης Τσαϊρέλης, Δημήτρης Βεργίνης και οι παίκτες τους οποίους εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος (Νίκος Μπάρλος, Κώστας Χαραλαμπίδης, Κώστας Σλούκας, Νίκος Αργυρόπουλος), ενώ αρκετά πίσω είναι και οι περιπτώσεις των επιχειρηματιών Ζορπίδη και Τζελάλη.

Δεν μπορώ τώρα να υπολογίσω πόσα είναι αυτά που λέει ,πάντως δεν είναι όλο το ποσό και όλα εξαρτώνται από την καλή θέληση των πιστωτών.

3 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Guardiola3

Ίσως τώρα να με καταλάβεις όταν πριν κάποιες μέρες έκανα την ερώτηση: γιατί ο Λάσκαρης δεν πλήρωσε μονομιάς το άρθρο 99 κ την εφορία, να ησυχάσει το κεφάλι μας από αυτά. Κ εσύ μου γκρίνιαξες γιατί κάνω την ερώτηση ΤΩΡΑ. Πρώτον γιατί δεν έχω καλή ενημέρωση , είμαι στο εξωτερικό , δεύτερον σήμερα δεν θα είχαμε ανησυχίες για το μέλλον της ομάδας. Άντε δεν πληρώθηκαν οι παίκτες φέτος όλα…ε και ;…κ πάλι μπορείς να βρεις μια κάποια λύση…τέλος πάντων, μάθαμε στα προβλήματα, αλλά κρίμα ν´ ανησυχούμε κ πάλι για τα …υπαρξιακά μας!

καπετάν Κανένας

Αν όντως ναι από Φεβρουάριο,τότε εξηγείται που πανηγύριζε η Τζώρτζια στα αποδυτήρια ,σα να το σηκώσαμε το κύπελλο…